vacilis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Γεια σου, φίλε καλή αρχή, είμαι και εγώ στο χώρο μια 10ετία σχεδόν, αν χρειαστείς κάτι μου λες, όσο για τον godaddy είχα παρόμοια προβλήματα, αναγκάστηκα να πληρώσω έως και 3 φορές κάθε domain για να τα μεταφέρω. Ευχαριστώ πολύ Καλή συνεχεία σε εσένα
giannisko Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 τελος το δωρεαν? Ε τά καλά πράγματα δέν κρατάνε γιά πάντα,από ότι φαίνεται.
MaXmaD Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 τι γινεται ουτε η σελιδα δεν ανοιγει! οεο?!
exarhis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 2 δωρεάν πακέτα πείρα και σήμερα έκανε drop ορισμένα db tables. Με έδιωξε με τον χειρότερο τρόπο. Διαφήμιση έκανε
CyberCr33p Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ελπίζω να έχετε backup. Αν και λογικά δεν θα ανεβάζατε κάτι που σας είναι χρήσιμο σε δωρεάν hosting.
vacilis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 2 δωρεάν πακέτα πείρα και σήμερα έκανε drop ορισμένα db tables. Με έδιωξε με τον χειρότερο τρόπο. Διαφήμιση έκανε Καλησπέρα φίλε και συγνώμη για την αναστάτωση, Όπως βλέπεις έχουμε και εμείς προβλημα: https://webpillars.eu/ Παρουσιαστηκε προβλημα τους σκληρούς δισκους στην εταιρία που μας παρείχε τον server και χάθηκε ένα μέρος των αρχείων. Εχει χαθεί και η βάση δεδομένων του WHMCS όποτε θα ξαναξεκινησω ξανα πλέον μόνο δωρεάν. Ελπίζω να έχεις κρατησει backups. Αν θες στειλε μου σε προσωπικό μήνυμα τα domains σου για να δω αν τυχόν έχει μείνει κάνα backup στον server 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα