georgetombros Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα desktop σχετικά παλιό.Έκανα για πρώτη φορά χτες format και στην εγκατάσταση, την ώρα της επιλογής του partition μου έβγαζε και στα δυο partition που έχω προειδοποίηση να μην εγκαταστήσω τα windows γιατί ο σκληρός θα fail-άρει σύντομα. Να προσθέσω πως ο σκληρός είναι χωρισμένος στα δυο αυτά partition - δεν πρόκειται για δύο ξεχωριστούς σκληρούς. Παρόλα αυτά έκανα την εγκατάσταση κανονικά. Μπήκα κανονικά στο desktop και έκανα κανονικά install εφαρμογές κλπ. Απλά ανα περίπου δυο λεπτά πετάει μήνυμα να κάνω backup τα αρχεία για να μην τα χάσω. Έχω φωτογραφίες και κατά τη διάρκεια του install και από το desktop έπειτα από την εγκατάσταση . Να σημειώσω πως πρίν το format δεν είχε εμφανισθεί ποτέ μήνυμα για fail του σκληρού δίσκου . Διάβασα σε διάφορα forums πως πρέπει να κάνω έλεγχο του δίσκου.Έκανα αλλά το πρόβλημα δεν ξεπεράστηκε. Πιστεύω πως είναι πρόβλημα του σκληρού και θέλει αλλαγή, αλλά θέλω και τη γνώμη σας μήπως μπορώ να κάνω κάτι περαιτέρω. Τα specs του υπολογιστή είναι: CPU: Intel Core 2 Duo E4500 (2,2GHz) MOBO: Gigabyte 946GMS-S2 RAM: 2X2GB CORSAIR DDR2 HDD: Western Digital-Model Number:WDC WD5000AAKS-OOYGA0 OS: Windows 7 Ultimate 64-bit Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
XronisR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Κατεβασε το hdsentinel και βαλε ενα screenshot εδω
georgetombros Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Κατεβασε το hdsentinel και βαλε ενα screenshot εδω πικ1
XronisR Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 H εικονα τα λεει ολα.This is the end.Πεταξε τον και παρε αλλον. 1
georgetombros Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 H εικονα τα λεει ολα.This is the end.Πεταξε τον και παρε αλλον. Σ' ευχαριστω πολυ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα