nickvas19 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 εχω ενα στικακι δεν ξερω τι επαθε...μια μερα το εβαλα να περασω κατι αρχεια και μου ελεγε οτι εχει προστασια εγγραφης δεδομενων....και δεν με αφηνει ουτε να σβησω ουτε να βαλω....τι γινεται ξερει κανεις;λιγο θελω να το πεταξω αλλα το χρειαζομαι γιατι ειναι 16gb
SPANK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δεν ειναι σπάνιο φαινόμενο αμα ψάξεις και εδώ θα δεις οτι υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που απλά χάλασαν τα usb stick και το πάς για αλλαγή , δοκίμασε απο την διαχείριση δίσκων μηπως μπορείς να κάνεις format ή με αυτο το πρόγραμμα http://www.techradar.com/downloads/usb-disk-storage-format-tool
nickvas19 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 ειναι ενα φθηνο αργο turbo x...σας ευχαριστω παιδια...οποτε χαλασε τοσο ευκολα
SPANK Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Οκ αλλα αν έχεις εγγύηση κρίμα ειναι να μην το αλλάξεις
nickvas19 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 δεν εχω δυστυχως την αποδειξη...και πανω το προιον δεν εχει κωδικο....οποτε θα παρω καινουργιο
SPANK Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Καλύτερα πήγαινε το λογικά θα το έχουν περασμένο μεσα
Hristos.S Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Τα καλά tourbo x ήταν τα παλιά αυτά με δύο κόκκινα led πανω κάτω, τα οποία τα έφτιαχνε η super talent με μνήμη mlc και αντοχή στα πλυντήρια ρούχων. Όλα τα υπόλοιπα μ΄ετά έχουν πόλλα προβλήματα.
nickvas19 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 τι εννοεις; Τα καλά tourbo x ήταν τα παλιά αυτά με δύο κόκκινα led πανω κάτω, τα οποία τα έφτιαχνε η super talent με μνήμη mlc και αντοχή στα πλυντήρια ρούχων. Όλα τα υπόλοιπα μ΄ετά έχουν πόλλα προβλήματα. ποσο δικιο εχεις...ακομα το χω...το ειχα βαλει στο μαγιο...και οταν επλυνα το μαγιο μετα δουλεψε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα