Barbara1980 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα Το PC μου έχει windows 7 ultimate με όλα τα τελευταία updates. H Motherboard που έχει είναι η ASRock A780GM-LE/128M. Χρησιμοποιώ την onboard κάρτα ήχου με ηχεία Logitech S220 εδώ και πολύ καιρό, όλα μια χαρά. Τα ηχεία είναι συνδεδεμένα με ένα πράσινο βύσμα και ένα ροζ. Ξαφνικά έχω πρόβλημα με τον ήχο από yt, videos, media player, παντού. Ακούγεται σαν να έχει πολύ δυνατά τα μπάσα και κάνει τρομερή παραμόρφωση στον ήχο. Άλλαξα τους οδηγούς, τίποτα. Έβγαλα τα ήχεια, μάταια. Δεν μπορώ να δοκιμάσω άλλα ηχεία μιας και δεν έχω, υπάρχει κάποια ιδέα-πρόταση ενδεχομένως για πιθανή επίλυση του προβλήματος;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Άφησε τον generic driver που έχουν τα windows και δες αν συνεχίζει τη παραμόρφωση ο ήχος. Βάλε από Site: εδώ τον δεύτερο driver για 64αρια windows 7. Είναι πιο νεότερη έκδοση από αυτή που έχει στο site της Asrock.
Barbara1980 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Τους πέρασα, έκανε restart και το πρόβλημα παραμένει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα