big7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 τότε πιστεύω ότι έχει νόημα η αναβάθμιση έτσι όπως την λες τώρα, ο i5 4460 με την asrock h97 anniversary είναι στο budget σου και πιστεύω ότι θα σε καλύψουν και στο μέλλον, ίσως με μικρές παραχωρήσεις σε cpu intensive games.
8elwADSL Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Θα τον καλύψει για αρκετά χρόνια ο i5 εδώ ακόμα τραβάνε καλά οι i5 sandy bridge.
Fulgore Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 τότε πιστεύω ότι έχει νόημα η αναβάθμιση έτσι όπως την λες τώρα, ο i5 4460 με την asrock h97 anniversary είναι στο budget σου και πιστεύω ότι θα σε καλύψουν και στο μέλλον, ίσως με μικρές παραχωρήσεις σε cpu intensive games. Οταν φτασει να εχει παραχωρησεις απο τον Intel i5 φαντασου τι θα εχει η μαζα που εχει χειροτερους επεξεργαστες,και μια απο τα ιδια και οι τωρινοι i7 1150.
xrospax Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Ωραία αρα πάω σε i5 με την h97 anniversary m την micro Με τα capital controls τι γίνεται θα φέρουν νέες εισαγωγές ;;
Fulgore Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Ωραία αρα πάω σε i5 με την h97 anniversary m την micro Με τα capital controls τι γίνεται θα φέρουν νέες εισαγωγές ;; Που κολλανε τα CC με τις εισαγωγες intel??? 1
kougi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Νεες παραλαβες εννοουσες μαλλον, σε κομματια που δεν ειναι αμεσα διαθεσιμα? Αν εννοεις αυτο μπες στη σειρα γιατι κανεις δεν ξερει να πει με σιγουρια.
xrospax Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Ναι αυτό εννοώ οκ θα πάρω να δω και αύριο τι γίνεται Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και για τον χρονο σας
xrospax Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Παιδια ποιο απο τα 5 πρωτα καταστημα να εμπιστευτω για να παρω τον i5 4460 ;; : http://www.skroutz.gr/s/4857199/Intel-Core-i5-4460-Box.html
benign Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Παιδια ποιο απο τα 5 πρωτα καταστημα να εμπιστευτω για να παρω τον i5 4460 ;; : http://www.skroutz.gr/s/4857199/Intel-Core-i5-4460-Box.html Τα 5 πρωτα ειναι επαρχια και ειναι ετσι κι ετσι η φημη τους. Το Skytech ειναι Γαλατσι και ο ιδιοκτητης του ειναι πολυ καλος και σοβαρος.
xrospax Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Βασικα για το VisionStudio ξερω πως ειναι πισω απο τον ΟΣΕ της Θεσσαλονικης και το kappa κοντα στο μεταξουργειο. Το Skytech βαραει πολυ σε τιμη
benign Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Βασικα για το VisionStudio ξερω πως ειναι πισω απο τον ΟΣΕ της Θεσσαλονικης και το kappa κοντα στο μεταξουργειο. Το Skytech βαραει πολυ σε τιμη Αν βαλεις τα μεταφορικα για Αθηνα σου ερχεται στην ιδια τιμη. Δεν αξιζουν της επαρχιας για εναν Αθηναιο,τις πρισσοτερες φορες. Προτιμω να δωσω 5 ευρω παραπανω και να μπορω να παω ο ιδιος το εξαρτημα για service παρα να περιμενω τον ΕΛΤΑ και το απομακρο καταστημα που θα μου τα φερουν σε 2 εβδομαδες αν ειμαι τυχερος.
xrospax Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Αν βαλεις τα μεταφορικα για Αθηνα σου ερχεται στην ιδια τιμη. Δεν αξιζουν της επαρχιας για εναν Αθηναιο,τις πρισσοτερες φορες. Προτιμω να δωσω 5 ευρω παραπανω και να μπορω να παω ο ιδιος το εξαρτημα για service παρα να περιμενω τον ΕΛΤΑ και το απομακρο καταστημα που θα μου τα φερουν σε 2 εβδομαδες αν ειμαι τυχερος. Βασικα ειμαι απο την Θεσσαλονικη και αυτες τις ημερες παιζει θα κατεβω Αθηνα και ελεγα μηπως μπορω να το παραλαβω ο ιδιος απο το καταστημα να κανω και την βολτα μου Edit : Ξεχασα να ρωτησω θα κατεβουν μηπως καθολου οι τιμες προς τα μεσα Αυγουστου ;; Να το αφησω για το αμα ειναι
big7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Αφού είσαι από Θεσσαλονίκη για ποιο λόγο να το πάρεις από Αθήνα? Εγώ θα το έπαιρνα από το visual studio αφού έχει καλή τιμή και είναι στην πόλη σου σε περίπτωση που παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα, δεν μπλέκεις δηλαδή με μεταφορικά 1
benign Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Βασικα ειμαι απο την Θεσσαλονικη και αυτες τις ημερες παιζει θα κατεβω Αθηνα και ελεγα μηπως μπορω να το παραλαβω ο ιδιος απο το καταστημα να κανω και την βολτα μου Edit : Ξεχασα να ρωτησω θα κατεβουν μηπως καθολου οι τιμες προς τα μεσα Αυγουστου ;; Να το αφησω για το αμα ειναι Αν εισαι Σαλονικιος το αγοραζεις απο Vision.
xrospax Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Ναι και εγω VisionStudiο κατεληξα Κατι τελευταιο σε αυτο το κουτι θα μπορεσω να βαλω την asrock h97 anniversary ;; : http://www.skroutz.gr/s/1973119/Thermaltake-Commander-MS-I-VN400A1W2N.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα