Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τότε πιστεύω ότι έχει νόημα η αναβάθμιση έτσι όπως την λες τώρα, ο i5 4460 με την asrock h97 anniversary είναι στο budget σου και πιστεύω ότι θα σε καλύψουν και στο μέλλον, ίσως με μικρές παραχωρήσεις σε cpu intensive games.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τότε πιστεύω ότι έχει νόημα η αναβάθμιση έτσι όπως την λες τώρα, ο i5 4460 με την asrock h97 anniversary είναι στο budget σου και πιστεύω ότι θα σε καλύψουν και στο μέλλον, ίσως με μικρές παραχωρήσεις σε cpu intensive games.

Οταν φτασει να εχει παραχωρησεις απο τον Intel i5 φαντασου τι θα εχει η μαζα που εχει χειροτερους επεξεργαστες,και μια απο τα ιδια και οι τωρινοι i7 1150.

Δημοσ.

Ωραία αρα πάω σε i5 με την h97 anniversary m την micro ;)

Με τα capital controls τι γίνεται θα φέρουν νέες εισαγωγές ;;

Δημοσ.

Ωραία αρα πάω σε i5 με την h97 anniversary m την micro ;)

Με τα capital controls τι γίνεται θα φέρουν νέες εισαγωγές ;;

Που κολλανε τα CC με τις εισαγωγες intel???

• Like 1
Δημοσ.

Νεες παραλαβες εννοουσες μαλλον, σε κομματια που δεν ειναι αμεσα διαθεσιμα? Αν εννοεις αυτο μπες στη σειρα γιατι κανεις δεν ξερει να πει με σιγουρια.

Δημοσ.

Ναι αυτό εννοώ οκ θα πάρω να δω και αύριο τι γίνεται ;)

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και για τον χρονο σας :D

Δημοσ.

Παιδια ποιο απο τα 5 πρωτα καταστημα να εμπιστευτω για να παρω τον i5 4460 ;; : http://www.skroutz.gr/s/4857199/Intel-Core-i5-4460-Box.html

Τα 5 πρωτα ειναι επαρχια και ειναι ετσι κι ετσι η φημη τους. Το Skytech ειναι Γαλατσι και ο ιδιοκτητης του ειναι πολυ καλος και σοβαρος.

Δημοσ.

Βασικα για το VisionStudio ξερω πως ειναι πισω απο τον ΟΣΕ της Θεσσαλονικης και το kappa κοντα στο μεταξουργειο.

Το Skytech βαραει πολυ σε τιμη :P

Δημοσ.

Βασικα για το VisionStudio ξερω πως ειναι πισω απο τον ΟΣΕ της Θεσσαλονικης και το kappa κοντα στο μεταξουργειο.

Το Skytech βαραει πολυ σε τιμη :P

Αν βαλεις τα μεταφορικα για Αθηνα σου ερχεται στην ιδια τιμη. Δεν αξιζουν της επαρχιας για εναν Αθηναιο,τις πρισσοτερες φορες. Προτιμω να δωσω 5 ευρω παραπανω και να μπορω να παω ο ιδιος το εξαρτημα για service παρα να περιμενω τον ΕΛΤΑ και το απομακρο καταστημα που θα μου τα φερουν σε 2 εβδομαδες αν ειμαι τυχερος.

Δημοσ.

Αν βαλεις τα μεταφορικα για Αθηνα σου ερχεται στην ιδια τιμη. Δεν αξιζουν της επαρχιας για εναν Αθηναιο,τις πρισσοτερες φορες. Προτιμω να δωσω 5 ευρω παραπανω και να μπορω να παω ο ιδιος το εξαρτημα για service παρα να περιμενω τον ΕΛΤΑ και το απομακρο καταστημα που θα μου τα φερουν σε 2 εβδομαδες αν ειμαι τυχερος.

Βασικα ειμαι απο την Θεσσαλονικη και αυτες τις ημερες παιζει θα κατεβω Αθηνα και ελεγα μηπως μπορω να το παραλαβω ο ιδιος απο το καταστημα να κανω και την βολτα μου ;)

Edit : Ξεχασα να ρωτησω θα κατεβουν μηπως καθολου οι τιμες προς τα μεσα Αυγουστου ;; Να το αφησω για το αμα ειναι :)

Δημοσ.

Αφού είσαι από Θεσσαλονίκη για ποιο λόγο να το πάρεις από Αθήνα? Εγώ θα το έπαιρνα από το visual studio αφού έχει καλή τιμή και είναι στην πόλη σου σε περίπτωση που παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα, δεν μπλέκεις δηλαδή με μεταφορικά

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα ειμαι απο την Θεσσαλονικη και αυτες τις ημερες παιζει θα κατεβω Αθηνα και ελεγα μηπως μπορω να το παραλαβω ο ιδιος απο το καταστημα να κανω και την βολτα μου ;)

Edit : Ξεχασα να ρωτησω θα κατεβουν μηπως καθολου οι τιμες προς τα μεσα Αυγουστου ;; Να το αφησω για το αμα ειναι :)

Αν εισαι Σαλονικιος το αγοραζεις απο Vision.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...