8elwADSL Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Έχεις 250€ και για 30€ δεν θα πάρεις το σετ i5+h97 κρίμα είναι. Μάζεψε και παρτο.
Millennium Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Καρτα γραφικων εχω ηδη την R9 280 και οθονη μια LG στα 1080p Ποιό είναι το μοντέλο ακριβώς; Με τη κάρτα τι σκέφτεσαι να κάνεις; Γιατί ο i5 θέλει και ανάλογα parts και χρήση.
xrospax Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ποιό είναι το μοντέλο ακριβώς; Με τη κάρτα τι σκέφτεσαι να κάνεις; Γιατί ο i5 θέλει και ανάλογα parts και χρήση. Εχω αυτην την οθονη : http://www.skroutz.gr/s/4513257/LG-23MB35PM.html Την καρτα την προοριζω με τον επεξεργαστη που θα παρω για gaming,λιγο photoshop και render με το sony vegas
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Τουλαχιστον δεν εχει TN panel η οθονη κατι ειναι και αυτο
Millennium Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Εχω αυτην την οθονη : http://www.skroutz.gr/s/4513257/LG-23MB35PM.html Την καρτα την προοριζω με τον επεξεργαστη που θα παρω για gaming,λιγο photoshop και render με το sony vegas Αργότερα κοιτάζεις και για κάτι καλύτερο από οθόνη ανάλογα και με τι σύστημα θα καταλήξεις.Για το ποιά κάρτα δεν είπες τι σκέφτεσαι.Για τα προγράμματα που πες πάντως μια χαρά σου κάνε και ένας 8320e.
xrospax Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Αργότερα κοιτάζεις και για κάτι καλύτερο από οθόνη ανάλογα και με τι σύστημα θα καταλήξεις.Για το ποιά κάρτα δεν είπες τι σκέφτεσαι.Για τα προγράμματα που πες πάντως μια χαρά σου κάνε και ένας 8320e. Καρτα εχω απο το παλιο συστημα αυτην : http://www.skroutz.gr/s/4693148/Sapphire-Radeon-R9-280-3GB-Dual-X-Boost-OC-11230-00-20G.html Φοβαμαι μην φαω μπουκαλι με τυχον αναβαθμισεις gpu στο μελλον :/ Τι πιστευεις Millennium ;; Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2015 από xrospax
xrospax Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Επισης αυτες οι δυο μητρηκες εχουν μεγαλες διαφορες μεταξυ τους ;; http://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes.html?keyphrase=ASROCK+H97+ANNIVERSARY
kougi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Καμια σχεδον, η μια ειναι micro και η αλλη ειναι full atx. Δες τις θυρες κλπ μονο τι διαφορες εχουν, οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης και τις επιδοσεις ειναι ακριβως ιδιες.
xrospax Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Καμια σχεδον, η μια ειναι micro και η αλλη ειναι full atx. Δες τις θυρες κλπ μονο τι διαφορες εχουν, οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης και τις επιδοσεις ειναι ακριβως ιδιες. Δηλαδη μονο οι θυρες usb διαφερουν ;; Μαλιστα αρα να παρω την πιο φθηνη ( micro ) και i5 4440 η i5 4460 ελπιζω να ειμαι καλα στα σημερινα και μελλοντικα παιχνιδια με μια R9 280 P.S Αμα κρατησω την stock ψυκτρα του επεξεργαστη προσωρινα δεν θα εχω προβλημα με τις θερμοκρασιες αμα περασω και μια mx2 παστα ;; Τελος η θυρες SATA και στην δυο μητρικες δεν ειναι ολες SATA III ;;
kougi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Αν δε σε ενδιαφερουν οι 2 επιπλεον usb 3.0 ναι παρε την μικρη. Μια χαρα θα εισαι με αυτα που λες αλλα κοιτα και την 380 που ειναι πιο καινουργια καρτα σε σχεση με την 280. Σιγουρα προτεινεται να βαλεις aftermarket cooler στον επεξεργαστη εστω και με 15 ευρω, τεραστιο προβλημα δε νομιζω να εχεις αλλα ο θορυβος θα σε ενοχλει οταν δουλευει 100%. 6 sata3 θυρες εχουν και οι δυο μητρικες αν θυμαμαι καλα.
xrospax Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Αν δε σε ενδιαφερουν οι 2 επιπλεον usb 3.0 ναι παρε την μικρη. Μια χαρα θα εισαι με αυτα που λες αλλα κοιτα και την 380 που ειναι πιο καινουργια καρτα σε σχεση με την 280. Σιγουρα προτεινεται να βαλεις aftermarket cooler στον επεξεργαστη εστω και με 15 ευρω, τεραστιο προβλημα δε νομιζω να εχεις αλλα ο θορυβος θα σε ενοχλει οταν δουλευει 100%. 6 sata3 θυρες εχουν και οι δυο μητρικες αν θυμαμαι καλα. Την εχω ηδη την 280 την ειχα αγορασει πριν βγουν οι 300series και την εχω ανεβασει λιγο Θα παρω απο τον φιλο μου την Corsair A70 Οπως και να εχει σε ευχαριστω και εσενα και τα αλλα παιδια για την βοηθεια να ειστε καλα 1
Millennium Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Εγώ πάντως xrospax δε βλέπω πολύ νόημα στις κινήσεις έτσι όπως τις περιγράφεις.Αν είναι να πας σε i5+h97 με την 280 και μετά να πας σε 380 ,ούτε τον i5 θα αξιοποιήσεις πλήρως ούτε θα είναι τρομερή η αναβάθμιση στις επιδόσεις όσον αφορά τις κάρτες.
xrospax Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Εγώ πάντως xrospax δε βλέπω πολύ νόημα στις κινήσεις έτσι όπως τις περιγράφεις.Αν είναι να πας σε i5+h97 με την 280 και μετά να πας σε 380 ,ούτε τον i5 θα αξιοποιήσεις πλήρως ούτε θα είναι τρομερή η αναβάθμιση στις επιδόσεις όσον αφορά τις κάρτες. Μαλλον τα εχω λιγο μπερδεψει και σας ζητω συγγνωμη για ολη την αναστατωση. Το συστημα που εχω αυτην την στιγμη στο γραφειο μου και το δουλευω ειναι : Case : Thermaltake Commander MS-I ( με 4 fans ) Μητρικη : ASUS M4A87TD EVO CPU : AMD Phenom II X4 955 @ 3.8 GHz με CPU-NB Frequency στα 2600MHz RAM : Kingston HyperX Blu 8GB DDR3 1600MHz 2 HDD δισκους και εναν 128αρι SSD GPU : Sapphire Radeon R9 280 3GB Dual-X Boost OC @ 1025/1450 ( αγορασμενη πριν 2 μηνες ) PSU : Thermaltake Smart SE 730 W Ο λογος που θελω να αναβαθμισω επεξεργαστη ειναι επειδη 1ον εχει παλιοσει και 2ον νοιωθω πως δεν με καλυπτει οσο με καλυπτε παλαιοτερα με τα παιχνιδια και εχω φαει φρικη στο GTA V με τις επιδοσεις του γενικα σε οποιο cpu intensive παιχνιδι τωρα που μπορεσα να βγαλω μερικα χρηματα σκεφτηκα να κανω την αναβαθμιση. Επισης δεν εχω σκοπο να αναβαθμισω την R9 280 σε R9 380 και γενικοτερα δεν σκοπευω να αναβαθμισω την GPU αυτην την περιοδο σε 1-1.5 χρονο ισως προβω στην αναβαθμιση της. Οπως ανεφερα θελω να παιζω ολα τα τελευταια παιχνιδια που βγαινουν και μου αρεσουν και αυτο εξαρταται και απο τον χρονο που θα εχω διαθεσιμο λογω του πανεπιστημιου και αλλων παραγοντων.Τελος στο μελλον δεν θελω να με φρεναρει ο επεξεργαστης που θα παρω με μπουκαλι στην νεα μελλοντικη gpu και να χρειαστει να ξανακανω αναβαθμιση CPU το μονο που θελω ειναι να καθομαι οταν δεν εχω τιποτα να κανω και να παιζω ηρεμα και χωρις προβλημα κανα καινουργιο παιχνιδακι
xrospax Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Αρα μέσα απο αυτά που αναφέρω παραπανω σε τι πρεπει να καταλειξω ;;
kougi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μαλλον τα εχω λιγο μπερδεψει και σας ζητω συγγνωμη για ολη την αναστατωση. Το συστημα που εχω αυτην την στιγμη στο γραφειο μου και το δουλευω ειναι : Case : Thermaltake Commander MS-I ( με 4 fans ) Μητρικη : ASUS M4A87TD EVO CPU : AMD Phenom II X4 955 @ 3.8 GHz με CPU-NB Frequency στα 2600MHz RAM : Kingston HyperX Blu 8GB DDR3 1600MHz 2 HDD δισκους και εναν 128αρι SSD GPU : Sapphire Radeon R9 280 3GB Dual-X Boost OC @ 1025/1450 ( αγορασμενη πριν 2 μηνες ) PSU : Thermaltake Smart SE 730 W Ο λογος που θελω να αναβαθμισω επεξεργαστη ειναι επειδη 1ον εχει παλιοσει και 2ον νοιωθω πως δεν με καλυπτει οσο με καλυπτε παλαιοτερα με τα παιχνιδια και εχω φαει φρικη στο GTA V με τις επιδοσεις του γενικα σε οποιο cpu intensive παιχνιδι τωρα που μπορεσα να βγαλω μερικα χρηματα σκεφτηκα να κανω την αναβαθμιση. Επισης δεν εχω σκοπο να αναβαθμισω την R9 280 σε R9 380 και γενικοτερα δεν σκοπευω να αναβαθμισω την GPU αυτην την περιοδο σε 1-1.5 χρονο ισως προβω στην αναβαθμιση της. Οπως ανεφερα θελω να παιζω ολα τα τελευταια παιχνιδια που βγαινουν και μου αρεσουν και αυτο εξαρταται και απο τον χρονο που θα εχω διαθεσιμο λογω του πανεπιστημιου και αλλων παραγοντων.Τελος στο μελλον δεν θελω να με φρεναρει ο επεξεργαστης που θα παρω με μπουκαλι στην νεα μελλοντικη gpu και να χρειαστει να ξανακανω αναβαθμιση CPU το μονο που θελω ειναι να καθομαι οταν δεν εχω τιποτα να κανω και να παιζω ηρεμα και χωρις προβλημα κανα καινουργιο παιχνιδακι Αυτο θα το κανεις χωρις προβλημα μην ανησυχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα