Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με ενα πολυμετρο ισως γινοταν αυτη η δουλεια αλλα δεν εχω

Για να το κανεις αυτο, χρειαζεσαι το σχηματικο του λαπτοπ. Για να ξερεις τι, που μετρας και αν ειναι σωστες οι τιμες που παιρνεις

Δημοσ.

οχι να μετρησω...να το βαλω στην λειτουργεια που δειχνει αν ειναι το κυκλωμα κλειστο κανει εναν χαρακτηριστικο θορυβο ετσι ωστε να δω απο που ως που ειναι η βλαβη

Δημοσ.

Για να το κανεις αυτο, χρειαζεσαι το σχηματικο του λαπτοπ. Για να ξερεις τι, που μετρας και αν ειναι σωστες οι τιμες που παιρνεις

αν εννοεις να πατησεις το κουμπι για να δεις αν κλεινει το κυκλωμα ναι νομιζω πως μπορει να γινει για να δεις αν παιζει το button.αλλιως οπως κανουμε στα Pc που βραχυκυκλωνεις τα Pin για να παρει μπροστα αμα φοβασε οτι φταιει το Power button.

Δημοσ.

Κάτι που μου διέφυγε...

Το λαμπάκι με τον κεραυνό, μένει αναμμένο ή αναβοσβήνει?????

πρωτο ποστ λεει οτι αναβει χωρις να λεει κατι παραπανω αν αναβοσβηνει δηλαδη η οχι.

Δημοσ.

Αυτό είδα και ρωτάω. Αν αναβοσβήνει η λύση είναι πολύ απλή. 

Και μου έχει ξανατύχει. 

Καταραμένα HP/Dell/Compaq λαπτοπ.

Δημοσ.

Κάτι που μου διέφυγε...

Το λαμπάκι με τον κεραυνό, μένει αναμμένο ή αναβοσβήνει????

μενει μονιμα αναμενο

Δημοσ.

Αν αναβόσβηνε τότε ίσως χρειαζόταν απλά ένα bios reset. 

Βασικά, πριν το στείλεις αδιάβαστο δοκίμασε να το κάνεις. 

Κάνε μια αναζήτηση για το μοντέλο σου και bios reset.

Δημοσ.

Σε καποια συνηθως εχει μπαταριουλα μικρη σε καποιο μερος του Mobo.εκτος αν ειναι τιποτα απο τα παλια που ηταν λιγο worst case σε αυτα τα θεματα.

Αυτό είδα και ρωτάω. Αν αναβοσβήνει η λύση είναι πολύ απλή. 

Και μου έχει ξανατύχει. 

Καταραμένα HP/Dell/Compaq λαπτοπ.

απλα το ειπα επειδη δεν ξερω αν το ειχες διαβασει λογω οτι το θεμα εχει αρκετες απαντησεις.

Δημοσ.

Ψάξε πάνω στην μητρική το εξής ολοκληρωμένο γράφει lm393 έχει γύρω στα 7-8 είναι για την τάση δες αν έχει πάρει φωτιά κανένα ή αν έχει ράγισμα γιατί δεν έχεις πολύμετρο για να τα μετρήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...