poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Probably ....θελει αρκετες δοκιμες για να δει τι φταιει και σιγουρα spare parts.
jimmede Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 με ενα πολυμετρο ισως γινοταν αυτη η δουλεια αλλα δεν εχω
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 με το πολυμετρο τι να κανεις?να μετρησεις ταση?που θα την μετρησεις ?
mitsus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 με ενα πολυμετρο ισως γινοταν αυτη η δουλεια αλλα δεν εχω Για να το κανεις αυτο, χρειαζεσαι το σχηματικο του λαπτοπ. Για να ξερεις τι, που μετρας και αν ειναι σωστες οι τιμες που παιρνεις
jimmede Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 οχι να μετρησω...να το βαλω στην λειτουργεια που δειχνει αν ειναι το κυκλωμα κλειστο κανει εναν χαρακτηριστικο θορυβο ετσι ωστε να δω απο που ως που ειναι η βλαβη
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Για να το κανεις αυτο, χρειαζεσαι το σχηματικο του λαπτοπ. Για να ξερεις τι, που μετρας και αν ειναι σωστες οι τιμες που παιρνεις αν εννοεις να πατησεις το κουμπι για να δεις αν κλεινει το κυκλωμα ναι νομιζω πως μπορει να γινει για να δεις αν παιζει το button.αλλιως οπως κανουμε στα Pc που βραχυκυκλωνεις τα Pin για να παρει μπροστα αμα φοβασε οτι φταιει το Power button.
ParganMan Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Κάτι που μου διέφυγε... Το λαμπάκι με τον κεραυνό, μένει αναμμένο ή αναβοσβήνει?????
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Κάτι που μου διέφυγε... Το λαμπάκι με τον κεραυνό, μένει αναμμένο ή αναβοσβήνει????? πρωτο ποστ λεει οτι αναβει χωρις να λεει κατι παραπανω αν αναβοσβηνει δηλαδη η οχι.
ParganMan Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Αυτό είδα και ρωτάω. Αν αναβοσβήνει η λύση είναι πολύ απλή. Και μου έχει ξανατύχει. Καταραμένα HP/Dell/Compaq λαπτοπ.
jimmede Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Κάτι που μου διέφυγε... Το λαμπάκι με τον κεραυνό, μένει αναμμένο ή αναβοσβήνει???? μενει μονιμα αναμενο
ParganMan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Αν αναβόσβηνε τότε ίσως χρειαζόταν απλά ένα bios reset. Βασικά, πριν το στείλεις αδιάβαστο δοκίμασε να το κάνεις. Κάνε μια αναζήτηση για το μοντέλο σου και bios reset.
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Σε καποια συνηθως εχει μπαταριουλα μικρη σε καποιο μερος του Mobo.εκτος αν ειναι τιποτα απο τα παλια που ηταν λιγο worst case σε αυτα τα θεματα. Αυτό είδα και ρωτάω. Αν αναβοσβήνει η λύση είναι πολύ απλή. Και μου έχει ξανατύχει. Καταραμένα HP/Dell/Compaq λαπτοπ. απλα το ειπα επειδη δεν ξερω αν το ειχες διαβασει λογω οτι το θεμα εχει αρκετες απαντησεις.
k0nan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Ψάξε πάνω στην μητρική το εξής ολοκληρωμένο γράφει lm393 έχει γύρω στα 7-8 είναι για την τάση δες αν έχει πάρει φωτιά κανένα ή αν έχει ράγισμα γιατί δεν έχεις πολύμετρο για να τα μετρήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα