Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, κατέβασα ένα παιχνίδι σε .iso και είναι σχεδόν 60GB σε έναν σκληρό του υπολογιστή μου και καθώς πάω να κάνω extract στον ίδιο σκληρό ου βγάζει μήνυμα ότι έχει γεμίσει ο σκληρός.

1) Έχω δοκιμάσει το power iso, winrar, 7zip

2) Ο C: έχει διαθέσιμο 35gb ενώ άλλους 2 σκληρούς που έχω κ δοκίμασα να κάνω εκεί το extract μου βγάζει εκεί το μήνυμα

Πολύ πιθανόν να θέλει κενό χώρο στον C: για να τα περάσει πρώτα στο %temp% αλλά δεν μπορώ να σβήσω τίποτα άλλο από τον ssd 

Τι λέτε να κάνω ;

post-221925-0-74447500-1438181911_thumb.png

Δημοσ.

μην κάνεις drag&drop, τα κάνει extract στον c:\temp Και μετά αντιγραφή. Κάνε δεξί κλίκ και extract files...

Δημοσ.

δεν ξερω αν μπορεις μεσα απο το winrar πχ να αλλαξεις το temp directory.

μην κάνεις drag&drop, τα κάνει extract στον c:\temp Και μετά αντιγραφή. Κάνε δεξί κλίκ και extract files...

εκτος αν ανοιξει το iso και μετα κανει drag and drop λιγα λιγα τα αρχεια για να μην γεμιζει το TemP καθε φορα.

β.ποιο παιχνιδι ειναι 60 gb?

Δημοσ.

Για να το κανείς εγκατάσταση δε χρειάζεται να το κανείς αποσυμπίεση, απλά το κανείς mount σαν εικονικό δίσκο με το daemon tool, άλλα από ότι βλέπω έχεις το power iso, έχει και αυτό τέτοιο εργαλείο,

Δημοσ.

Σωστός! Με extract δούλεψε γιατί εγώ έκανα drag & drop

δεν ξερω αν μπορεις μεσα απο το winrar πχ να αλλαξεις το temp directory.

εκτος αν ανοιξει το iso και μετα κανει drag and drop λιγα λιγα τα αρχεια για να μην γεμιζει το TemP καθε φορα.

β.ποιο παιχνιδι ειναι 60 gb?

ήταν iso μέσα στο iso και το δεύτερο iso ήταν τα 60gb, το GTA V

Για να το κανείς εγκατάσταση δε χρειάζεται να το κανείς αποσυμπίεση, απλά το κανείς mount σαν εικονικό δίσκο με το daemon tool, άλλα από ότι βλέπω έχεις το power iso, έχει και αυτό τέτοιο εργαλείο,

Δεν ήθελα να δοκιμάσω και το deamon tool :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...