Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τη βοήθεια σας παρακαλώ σε ενα θέμα που με καίει!!!Εχω μια συνδρομή της νόβα με αποκωδικοποιητή τον Nova pvr865. Πήγα σε ένα σχετικό μαγαζί να ρωτήσω για αγορά δορυφορικού δεκτη (για το σπίτι στο χωριό) αλλά ο υπάλληλος μου είπε ότι η κάρτα αυτή της νόβα είναι διαφορετική από τις άλλες και δεν υπάρχει τέτοιος αποκωδικοποιητής που θέλω. Μπορείτε να μου προτείνετε καμια λύση; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Η κάρτα της nova είναι παντρεμένη με τον δέκτη που έχεις μπροστά σου. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως δεν μπορείς να πάρεις κάποιον άλλον δέκτη και να την προσθέσεις εκεί.

Δημοσ.

Ελεγα μήπως το απέφευγα... Αλλά μ αυτά που μου λέτε δε το βλέπω...και μια χαζή ερώτηση:αν βρω το ίδιο μοντέλο δέκτη από τρίτο και βάλω τη δική μου τη κάρτα θα δουλέψει; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ ολους οσους μπηκαν στο κοπο να μου απαντησουν.Τελευταια ερωτηση αν μπορειτε.Βρηκα εναν μεταχειρισμενο nova pvr865.Θα δουλεψει με την καρτα μου;Σας ευχαριστω και παλι ολους.

Δημοσ.

Όχι! Κάθε κάρτα παντρεύεται μόνο με ένα δέκτη. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πηγαινοφέρνεις το δέκτη με τη κάρτα.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι παιδιά... στο κόστος εγκατάστασης του εξοπλισμού (49 ο εξοπλισμός, δωρεάν η κεραία και 40 η τοποθέτηση του εξοπλισμού) περιλαμβάνονται και τα 10-15 μέτρα καλωδίου από την κεραία στην ταράτσα μέχρι τον αποκωδικοποιητή, ή χρεώνονται έξτρα ???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...