ianstam8 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Τη βοήθεια σας παρακαλώ σε ενα θέμα που με καίει!!!Εχω μια συνδρομή της νόβα με αποκωδικοποιητή τον Nova pvr865. Πήγα σε ένα σχετικό μαγαζί να ρωτήσω για αγορά δορυφορικού δεκτη (για το σπίτι στο χωριό) αλλά ο υπάλληλος μου είπε ότι η κάρτα αυτή της νόβα είναι διαφορετική από τις άλλες και δεν υπάρχει τέτοιος αποκωδικοποιητής που θέλω. Μπορείτε να μου προτείνετε καμια λύση; Ευχαριστώ!
thanos78 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Η κάρτα της nova είναι παντρεμένη με τον δέκτη που έχεις μπροστά σου. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως δεν μπορείς να πάρεις κάποιον άλλον δέκτη και να την προσθέσεις εκεί.
ianstam8 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δηλαδή δεν υπάρχει τροπος να κουμπωσει αυτή η κάρτα σ εναν άλλο δορυφορικό δεκτή;
ianstam8 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ελεγα μήπως το απέφευγα... Αλλά μ αυτά που μου λέτε δε το βλέπω...και μια χαζή ερώτηση:αν βρω το ίδιο μοντέλο δέκτη από τρίτο και βάλω τη δική μου τη κάρτα θα δουλέψει; Ευχαριστώ!
savvas15 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Σου προσφέρει η nova την δυνατότητα να βλέπεις στο εξοχικό, με τη συνδρομή που έχεις,αγοράζοντας ένα αποδικωποιητη της nova με 49 ευρώhttp://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-exohiko/
ianstam8 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ευχαριστω πολυ ολους οσους μπηκαν στο κοπο να μου απαντησουν.Τελευταια ερωτηση αν μπορειτε.Βρηκα εναν μεταχειρισμενο nova pvr865.Θα δουλεψει με την καρτα μου;Σας ευχαριστω και παλι ολους.
aposporis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Όχι! Κάθε κάρτα παντρεύεται μόνο με ένα δέκτη. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πηγαινοφέρνεις το δέκτη με τη κάρτα.
nickvog Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Να ρωτήσω κάτι παιδιά... στο κόστος εγκατάστασης του εξοπλισμού (49 ο εξοπλισμός, δωρεάν η κεραία και 40 η τοποθέτηση του εξοπλισμού) περιλαμβάνονται και τα 10-15 μέτρα καλωδίου από την κεραία στην ταράτσα μέχρι τον αποκωδικοποιητή, ή χρεώνονται έξτρα ??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.
savvas15 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δωρεάν είναι και το καλώδιο, νομίζω μέχρι 30μ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα