Valtiel Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Το παραπανω παιχνιδη το αγορασα μεταχειρισμενο πριν κανα χρονο. Επειδη δεν ειχα χρονο τοτε για να το παιξω το εβαλα απλα στην κονσολα για να δω αν τρεχει και οπως εδειχαν τα πραγματα ηταν ενταξει. Το ξαναβαζω πριν λιγες μερες για να το αρχισω πλεον κανονικα και ενω πηγε να μου φορτωσει στην αρχη το επομενο stage παγωσε και εβγαλε ενα ερωτηματικο που εναλλασεται με δισκο στη πανω αριστερη πλευρα της οθονης. Μπηκα σε διαφορα φορουμ και ειδα οτι φταει ή ο δισκος ή το laser της κονσολας. Ολα τα αλλα παιχνιδια παιζουν κανονικα (καθαρισα καλου κακου και το εσωτερικο του PS2) και για να σιγουρευτω οτι ειναι οντως ο δισκος δοκιμασα να αντιγραψω στο PC τα περιεχομενα του. Το αποτελεσμα ειναι οτι απο ολα τα αρχεια, το DVD-Driver μου δεν μπορεσε να αντιγραψει τα δυο αυτα αρχεια : stage.dat και demo.dat. Να σημειωσω επισης οτι δοκιμασα να το καθαρισω κιολας (με σκετο πανι και με νερο και οινοπνευμα) και πλεον παγωνει στο δευτερο cutscene. Παρομοιο θεμα εχω και σε δυο αλλα παιχνιδια(επισης μεταχειρισμενα). Στο Silent Hill 3, οπου καμια φορα παγωνει στο intro cinematic και 100% στο τελευταιο cutscene. Και στο Jak 3, το οποιο παρολο που το τερματισα πριν κατι χρονια χωρις προβλημα, μου πεταξε προχτες ενω επαιζα error while reading data. Δοκιμασα να κανω copy και αυτα στο PC και παλι μερικα αρχεια τους αρνηθηκαν να αντιγραφουν. ( ακομα και τα αλλα παιχνιδια που εχω, που ειναι γεματα γρατζουνιες, δουλευουν κανονικα και αντιγραφονται στο PC). Εχω κοιταξει στο Internet για διαφορες λυσεις, με καποιες απο αυτες να περιλαμβανουν οδοντοπαστες, αποσμητικα, πλυσιμο με νερο, μπανανες και αλλα διαφορα. Επειδη δεν θελω να δοκιμασω ξανα κατι και να καταληξω να τα κανω χειροτερα οπως με το Metal Gear, ειπα να ρωτησω και εδω, μπας και καποιος μπορει να μου προτεινει μια αξιοπιστη λυση.
basilis5 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 νομιζω πως αν το δισκακι δεν εχει καμια χαρακια απο κατω σαν του solid snake , λογικα φταιει το laser του ps2. αλλα καλυτερα περιμενε να σου απαντησει και καποιος που γνωριζει καλυτερα.
Valtiel Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ξεχασα να σημειωσω κιολας οτι οταν παγωνει ακουγεται στην αρχη ο ηχος που κανει για το loading και επειτα ενα συνεχομενο κλικ κλικ. Χαρακιες δεν εχει, λιγες ελαφριες γρατζουνιες μονο.
Valtiel Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Προτου κοιταξω για laser σκεφτομαι να δοκιμασω να το τρεξω και σε αλλη κονσολα. Επισης δοκιμασα να το εξομοιωσω στο PC με το pcsx2 αλλα κολλησε στο ιδιο σημειο. Δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο ( εχω διαβασει καπου οτι το PS2 μπορει να skipparei καποιο σημειο απο το δισκο αν δεν μπορει να το διαβασει).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα