TRILOBYTER Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 βραχυκυκλωμα ειναι, κατι ακουμπαει καπου που δεν πρεπει, μπορει να γινει εστω και αν η μοναδα κουνηθει λιγουλακι. Επισης μπορει να ειναι και οι μνημες.
Angelcrow Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δυστηχος δεν εχουμε την πολυτελεια να αλλαζουμε εξαρτηματα του Ηλεκ. Υπολ. μας για να αρχησουμε να αποκλειουμε περιπτωσεις Σημερα απενεργοποιησα και εγω την καρτα ηχου της μητρικης (θελοντας να αποκλεισω μια περιπτωση). Εχω μια ξεχωριστη Creative SB Fi Audio που δινω ηχο σε ενα 5.1. Το προβλημα σου λυθηκε μετα απο αυτην την αλλαγη που εκανες ? Ναι ευτυχώς λύθηκε!!!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 εμενα το προβλημα μου δυστυχως παραμενει
benign Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Να κανεις δοκιμες να δεις ποιο υλικο εχει χαλασει. Το πιο πιθανο παντως σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι καρτα ηχου που χαλασε η τροφοδοτικο με αυτη τη σειρα.
TRILOBYTER Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Το πιο πιθανο ειναι να γινεται οταν το κουτι παιρνει δονηση, που σημαινει οτι καποιο εξαρτημα εχει βραχυκυκλωσει και ακουμπαει καπου που δε θα επρεπε. Επισης εαν παρει δονηση το κουτι μπορει να μετακινηθουν οι μνημες και να κρασαρεις. Κανε ενα διαγνωστικο για μνημες γιατι μπορει να ειναι αυτες. Το πιο πιθανο ειναι το βραχυκυκλωμα, οποτε βγαλτα ολα ΟΛΑ και ξανασυνδεσε τα.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Επιτέλους λύθηκε !!! Εφταιγε ένας κακός driver ήχου! Εβαλα τους drivers ήχου της ΑΜD και εφτιαξε!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Τρεις μερες τωρα απο τοτε που εσβησα τον προβληματικο driver και ως τωρα δεν εχω ουτε ενα κολλημα.ολα καλα λοιπον
Sheogorath Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ με τους 355 έχω αστάθειες και μου λέει ότι ο driver σταματάει να δουλεύει. Με τους 344 που δούλευα τόσα χρόνια είναι άψογα όλα. Αυτα με κάρτα 470. Συμβαίνουν αυτά σε συγκεκριμένες εκδώσεις drivers.
Angelcrow Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μια τελευταία ενημέρωση για το δικό μου πρόβλημα. Τελικά είχα θέμα με τη ψύξη στα Southbridge & Northbridge. Και τελικά δουλεύουν πλέον όλα ρολόι μετά από αλλαγή θερμαγωγικης πάστα σε αυτά... ακόμα και το onboard lan που είχα αντικαταστήσει με κάρτα PC. Ελπίζω να σας βοηθήσει η πληροφορία αυτή αν συνεχίζει το πρόβλημα σας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα