Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια !

Εχω εναν Personal Computer ο οποιος εκει που ειμαι ειτε στον browser ειτε παιζω παιχνιδια ειτε βλεπω βιντεο στα ξαφνικα κολλαει ! Παγωνει η εικονα του υπολογιστη και βγαζει ηχους περιεργους απο τα ηχεια!

Οι ηχοι που βγαζει δεν ειναι μεσα απο την μοναδα (πυργο) .

Δεν κολλαει παντα , μπορει να τον δουλευω για 5 μερες και να μην κολλησει αλλα μπορει και σε μια μερα να κολλησει 3-4 φορες , χωρις να μου δινει να καταλαβω το τι φταιει!

Αν υπαρχει καποιος εμπειρος τεχνικος στο Hardware που εχει αντιμετωπισει παραμοιο προβλημα ή καποιος ο οποιος αντιμετωπιζε το ιδιο προβλημα και το ελυσε ας μου πει το τι μπορει να ειναι!

Το πηγα απο εκει που το πηρα (γνωστη αλυσιδα καταστηματων) και δεν μπορεσαν να κανουν τιποτα!

Το μονο που μου ειπαν οτι μπορει να φταινε τα Bugs! Κατα τα αλλα τον βρηκαν πολυ καλο τον υπολογιστη χωρις κανενα προβλημα .

Stats PC

MB   : Asus Maximum extreme

CPU : Intel Core Duo E8500 3.20GHz

GPU : NVDIA GeForce GTS 450   1GB

RAM: TeamGroup 2GB  1.333Hz

HDD: kingston 500GB 10.000RPM

Microsoft Windows XP Professional (SP3)

Δημοσ.

Δεν είμαι ειδικός αλλά όταν είχα το ίδιο πρόβλημα μετά από λίγο καιρό τα τίναξε το τροφοδοτικό. Αυτό που είδα στο event viewer ήταν: "Level = Critical, Source = Kernel-Power, Event ID = 41, Task Category = 63".

Δημοσ.

Δεν είμαι ειδικός αλλά όταν είχα το ίδιο πρόβλημα μετά από λίγο καιρό τα τίναξε το τροφοδοτικό. Αυτό που είδα στο event viewer ήταν: "Level = Critical, Source = Kernel-Power, Event ID = 41, Task Category = 63".

Λυθηκε το προβλημα αυτο με την αλλαγη του τροφοδοτικου ?

Δημοσ.

Παιδια εχει ακριβως το ιδιο προβλημα το pc του αδερφου μου. Κρασαρει σε ανυποψιαστο χρονο. Καμια μπλε οθονη και το μοναδικο error στο event viewer ειναι αυτο που εγραψε ο sleepy_head. Εχω τεσταρει τα παντα εκτος απο μνημες και ολα δειχνουν να λειτουργουν κομπλε. Διαπιστωσα ομως κατι το οποιο ισως να παραπεμπει σε τροφοδοτικο. Στις φωτογραφιες που παραθετω θα δειτε οτι σε stress test ειναι παρα πολυ μικρη η ενταση του ρευματος στη 12αρα. Το περιεργο ειναι οτι δεν κρασαρει οταν τον τεσταρω. Για πειτε μου και σεις.

post-96161-0-08816300-1438185438_thumb.png

post-96161-0-33293000-1438185492_thumb.png

Αυτη τη στιγμη σε idle η 12αρα γραφει 1.1-1.5V Το τροφοδοτικο ειναι ενα Corsair CX430

Δημοσ.

Λυθηκε το προβλημα αυτο με την αλλαγη του τροφοδοτικου ?

Ναι, όλα ok.

@sarpan και σε μένα με stress test ήταν οκ, τυχαία κράσαρε όποτε ήθελε (είτε με απλό browsing είτε με gaming) και συνήθως κόλλαγε παίζοντας σε loop έναν ήχο. Τέσταρε όμως και τις μνήμες για να είσαι σίγουρος.

Δημοσ.

το kernel power σημαίνει ότι τα windows χάσανε ρεύμα,αυτό ομως καταγράφεται και το κουμπί reset της μονάδας αν πατήσουμε.

Απο εκει και πέρα.

Τι ενημερώσεις σε προγράμματα οδήγησης έχεις κάνει;

Δημοσ.

Χρσιμοποιω Windows XP PRO (SP3) και στο προγραμμα προβολης συμβαντων δεν καταγραφετε καποιο σφαλμα την ωρα που γινεται αυτο . Τουλαχιστον δεν εχω βρει κατι τετοιο . Εψαξα τους τελευταιαους 2-3 μηνες που σιγουρα εχει κολληση  ο υπολογιστης μου και δεν εχω βρει καμια καταγραφη σφαλματος που να παραπεμπει σε αυτο .

Υπαρχει περιπτωση να φταιει ο σκληρος δισκος ?

Κραταω βεβαια αυτο που ειπε ο sleepy_head οτι το προβλημα αυτο λυθηκε αλλαζοντας το τροφοδοτικο .

Ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειχνετε .

Δημοσ.

Αντίστοιχο πρόβλημα στο PC μου πριν 2 μήνες...Αλλάχτηκε το τροφοδοτικό το οποίο ηταν στο πρόγραμμα αλλά τελικά το πρόβλημα επέμενε...Έβαλα ξεχωριστή κάρτα δικτυου και απενεργοποίησα τη κάρτα ήχου της μητρικήs και δουλεύω με τη κάρτα ήχου της κάρτας γραφικών μέσω HDMI...

Δημοσ.

Αντίστοιχο πρόβλημα στο PC μου πριν 2 μήνες...Αλλάχτηκε το τροφοδοτικό το οποίο ηταν στο πρόγραμμα αλλά τελικά το πρόβλημα επέμενε...Έβαλα ξεχωριστή κάρτα δικτυου και απενεργοποίησα τη κάρτα ήχου της μητρικήs και δουλεύω με τη κάρτα ήχου της κάρτας γραφικών μέσω HDMI...

Δυστηχος δεν εχουμε την πολυτελεια να αλλαζουμε εξαρτηματα του Ηλεκ. Υπολ. μας για να αρχησουμε να αποκλειουμε περιπτωσεις

Σημερα απενεργοποιησα και εγω την καρτα ηχου της μητρικης (θελοντας να αποκλεισω μια περιπτωση).

Εχω μια ξεχωριστη Creative SB Fi Audio που δινω ηχο σε ενα 5.1.

Το προβλημα σου λυθηκε μετα απο αυτην την αλλαγη που εκανες ?

Δημοσ.

Υπάρχει κανένα σφάλμα στον event viewer?

Μια άλλη περίπτωση είναι να έχει γεμίσει ο δίσκος σου... είναι κλασική περίπτωση βλάβης που βγάζει αυτό τον ήχο που περιγράφεις.

Δημοσ.

Υπάρχει κανένα σφάλμα στον event viewer?

Μια άλλη περίπτωση είναι να έχει γεμίσει ο δίσκος σου... είναι κλασική περίπτωση βλάβης που βγάζει αυτό τον ήχο που περιγράφεις.

Χρησιμοποιω Windows XP PRO (SP3) και στο προγραμμα προβολης συμβαντων δεν καταγραφετε καποιο σφαλμα την ωρα που γινεται αυτο . Τουλαχιστον δεν εχω βρει κατι τετοιο . Εψαξα τους τελευταιαους 2-3 μηνες που σιγουρα εχει κολληση  ο υπολογιστης μου και δεν εχω βρει καμια καταγραφη σφαλματος που να παραπεμπει σε αυτο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...