ramarg Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δύο είναι τα ενδεχόμενα κατά τη γνώμη μου..Α) Κατεστραμμένο touch id ribbon πίσω από το display assembly ή λανθασμένη-βιαστική μεταφορά του αυθεντικού σένσορα στο ανταλλακτικό display assemblyΒ ) Ποτέ δεν κάνουμε απευθείας restore ενώ υπάρχει jailbreak μέσα στο κινητό.Υπάρχει διαδικασία αλλιώς δεν θα ολοκληρωθεί επιτυχώς η επαναφορά
alexandrosm3 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δεν καταλαβαινεις απλά γιατι δεν καταλαβαινεις τη φιλοσοφία του τζειλμπρεικ και δεν έχεις ασχοληθεί. Όταν κι αν ασχοληθείς θα καταλάβεις το γιατι. Θέλεις δε Θέλεις να το έχεις τζειλμπρεικ δεν έχει να κάνει, είναι προσωπικό και υποκειμενικό καθαρά ανάλογα τις ανάγκες του χρήστη. Αλλα το να κατακρίνεις κάποιον επειδή Θέλει τζειλμπρεικ χωρίς να έχεις ιδεα για το τι πράγματα μπορεις να κανεις (και άν όντως έχεις ιδεα διόρθωσε με και ζητώ συγνώμη) δε μπορείς να λες. Εγώ ας πούμε χωρίς το intelliscreenX μεταξύ μερικών ΠΟΛΥ λίγων δε μπορω να ζήσω άνευ. Υπάρχουν μερικα ΚΟΡΥΦΑΙΑ τουικ τα οποία αν τα ψάξεις και τα δοκιμάσεις θα καταλάβεις τι σημαίνει πραγματικα χρηστικοτητα (και δε μιλάω περί αρλουμπων τύπου φοντς και θέματα, μιλάω για ουσίας πράγματα.Απο το 2010 έχω φάει τη συντια και έχω πειραματιστει και απλά δεν μπορεί να χωρέσει το' μυαλό σου το τι μπορείς να κάνεις και να βολευτείς. Πάρε και μερικά σκρηνσοτς του εν λογω να καταλαβεις πχ τι εννοω. Αυτό ειναι το notification center μου με intelliscreenX. image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg Ο πλέον λάθος και "του άψαχτου" χρήστη λογος να κάνεις τζειλμπρεικ. Το αν θεωρούμαι "άψαχτος" είναι περιττό στο συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζω.
iMarilina Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Το αν θεωρούμαι "άψαχτος" είναι περιττό στο συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Προφανώς. Η απάντηση όμως δεν αφορούσε στο πρόβλημα αφορούσε στη δήλωση περί τζέιλμπρεικ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα