alexandrosm3 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Το μεταχειρισμένο δε λέει κάπου ότι δεν έχει εγγύηση. Μπορεί να μπει κανείς να το τσεκάρει με το ΙΜΕΙ. Δεν έχω εγγύηση επειδή το κινητό έχει αλλαγμένη οθόνη. Οπότε δεν με καλύπτει και η εγγύηση δυστυχώς. Κοιτα να δεις εγω προσωπικα εχω περασει προσφατα και απο Android(m8)και απο Windows(930/1520) για να δω ποιο κινητο θα αντικαταστησει το ενδοξο μου N70 που το κρατησα περιπου 7 χρονια,και κατεληξα σε Iphone κυριως επειδη δεν εχω ορεξη να ασχολουμαι ουτε με Root/custom rom ουτε θελω τις απειρες εφαρμογες(βεβαια να μην υπαρχει και η ελλειψη των Windows phone αν ψαξω κατι)και επειδη με τα Iphone υπαρχει και το καλο οτι δεν ασχολεισαι για αρκετο καιρο με τις αναβαθμισεις οπως στα Android(βλεπε Iphone 4s που θα παρει το Ios 9 κινητο του 2011). Καλα και χρυσα τα Android για οσους θελουν να καθονται ολη την ωρα πανω απο ενα κινητο και να κανουν πειραματα,benchmarks κλπ και γιαυτο ακριβως εγραψα οτι αν ηθελες να ασχοληθεις με κινητο πηγαινες εξ αρχης σε Android που εχει πολυ πραγμα για ''πειραγμα''. Πωπω με εχεις βαλει στο ματι αν θυμασαι τι κινητο εχω Παλι καλα που προλαβα και το πειρα δηλαδη γιατι οι τιμες ανεβηκαν στα υψη Fulgore συμφωνώ με όσα λες...έτσι είναι το android...Είχα συνηθίσει που σε όλα τα iphone μου έκανα jailbreak και δεν άντεχα να μην κάνω και στο 6αρι..Τώρα θα μου πεις..το πλήρωσα για τα καλά το τίμημα... ...(και ακόμα έτσι που την πάτησα δεν μπορώ να ξανα γυρίσω στο android.
zio10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Έχει αλλαχτεί η οθόνη, ακυρώνεται αυτόματα η εγγύηση Το μεταχειρισμένο δε λέει κάπου ότι δεν έχει εγγύηση. Μπορεί να μπει κανείς να το τσεκάρει με το ΙΜΕΙ. Μια χαρά μπρικάρουν 1. δεν μπρικάρουν τα iphone. 2. Δεν αφορά κανέναν το γιατί κανει κάποιος jailbreak. Δεν το κάνεις jailbreak επειδή δουλεύει "λάθος", το κάνεις γιατί θες παραμετροποιήσεις και διάφορα άλλα τα οποία δε μπορεις να τα κάνεις χωρίς. Όταν κάνεις jb καλό είναι να ξέρεις τι ακριβώς κάνεις και τι ρίσκο παίρνεις! Στα 5s όταν αλλάζεις οθόνη πρέπει να κρατήσεις το παλιό home button, πιθανό να συμβαίνει το ίδιο και στα 6άρια 1
voldemort Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 1. δεν μπρικάρουν τα iphone. 2. Δεν αφορά κανέναν το γιατί κανει κάποιος jailbreak. Δεν το κάνεις jailbreak επειδή δουλεύει "λάθος", το κάνεις γιατί θες παραμετροποιήσεις και διάφορα άλλα τα οποία δε μπορεις να τα κάνεις χωρίς. 1.Η λεξη χρησιμοποιηθηκε απο τον Ts.Οπως την εννοεισαι την χρησιμοποιησα.Μην εισαι τοσο "ευαισθητη" μαριλινα. 2.Για το jailbreak μιλησε ο Fulgore. Τωρα γιατι "στοχοποιεις εμενα...μαλλον με πηρες με κακο ματι απ'οτι βλεπω. Καινουριο κινητο jaibreak και ιδιαιτερα iphone ουτε εγω συμφωνω να γινεται σε μια εταιρεια που ειναι τοσο ευαισθητη στο να πειραζουν τα κινητα της. Εαν θελεις παραμετροποιηση πηγαινεις σε android. Σε Iphone το παιρνει καποιος για τον λογο που τα σκαει τοσα ακριβα. Θελεις ενα κινητο απλο,σταθερο,ασφαλες κλπ. Οταν το κανεις jailbreak ΟΛΑ αυτα παυουν.Ειναι ρισκο.Μια γνωστη μου ειχε iphone 5 με jailbreak και για τους γνωστους λογους(εφαρμογων) βρεθηκε μετα απο καιρο με Ιο και χαμενα ΟΛΑ τα δεδομενα της.Αυτο μου ειπε που της ειπε τεχνικος. Μια χαρά μπρικάρουν Mην χαλας μια ιδανικη εικονα. 1
zio10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 ^Αυτό. Για μένα iphone με jb δεν είναι iphone. Ή σου αρέσει, συμφωνείς με τη φιλοσοφία και το κρατάς όπως είναι ή παίρνεις κάτι άλλο! Αλλά αυτή είναι προσωπική άποψη 1
iMarilina Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Έχει αλλαχτεί η οθόνη, ακυρώνεται αυτόματα η εγγύηση Μια χαρά μπρικάρουν Όταν κάνεις jb καλό είναι να ξέρεις τι ακριβώς κάνεις και τι ρίσκο παίρνεις! Στα 5s όταν αλλάζεις οθόνη πρέπει να κρατήσεις το παλιό home button, πιθανό να συμβαίνει το ίδιο και στα 6άρια Μαλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει Ο όρος bricked phone. Να σου εξηγήσω λοιπόν. Ειναι αυτό που παθαίνουν τα αντροιντ άν κανείς βλακεία με το Odin και πάνε άχρηστα στα σκουπίδια και δεν επανέρχονται Ποτε και με τίποτα. Τα αειφον ΔΕΝ πάνε σκουπίδια αν στραβώσει κατι με το τζειλμπρεικ, μπορεις να τα επαναφέρεις μία χαρά με DFU και ρηστορ. Αν υπάρχει καποιο πρόβλημα hardware αυτο δεν έχει να κάνει με τζειλμπρεικ και μην τα μπερδεύεις. Το' μονο που μπορούσε να πάθει ποτε iPhone ήταν παλιά με τα 3gs που καίγανε τη Baseband των κλειδωμένων ή μη με βλακεία και άγνοια και τα χαλούσαν (πολύ λίγες οι περιπτώσεις). Μην παραπληροφορούμε τον κόσμο. Το' οτι προφανώς η αλλαγή οθόνης το σκάτωσε το τηλέφωνο δεν έχει να κάνει με το τζειλμπρεικ. 1.Η λεξη χρησιμοποιηθηκε απο τον Ts.Οπως την εννοεισαι την χρησιμοποιησα.Μην εισαι τοσο "ευαισθητη" μαριλινα. 2.Για το jailbreak μιλησε ο Fulgore. Τωρα γιατι "στοχοποιεις εμενα...μαλλον με πηρες με κακο ματι απ'οτι βλεπω. Καινουριο κινητο jaibreak και ιδιαιτερα iphone ουτε εγω συμφωνω να γινεται σε μια εταιρεια που ειναι τοσο ευαισθητη στο να πειραζουν τα κινητα της. Εαν θελεις παραμετροποιηση πηγαινεις σε android. Σε Iphone το παιρνει καποιος για τον λογο που τα σκαει τοσα ακριβα. Θελεις ενα κινητο απλο,σταθερο,ασφαλες κλπ. Οταν το κανεις jailbreak ΟΛΑ αυτα παυουν.Ειναι ρισκο.Μια γνωστη μου ειχε iphone 5 με jailbreak και για τους γνωστους λογους(εφαρμογων) βρεθηκε μετα απο καιρο με Ιο και χαμενα ΟΛΑ τα δεδομενα της.Αυτο μου ειπε που της ειπε τεχνικος. Mην χαλας μια ιδανικη εικονα. Δε στοχοποιησα εσένα. Απλά ηταν παράθεση της παράθεσης. Μαλλον εσύ είσαι ο ευαίσθητος Όσον αφορά το τζειλμπρεικ, δε σημαίνει ότι άμα θες να έχεις κάποιες παραμετροποιησεις πού σε βολεύουν και τις θές ως χρήστης πας σώνει και καλά σε αντροιντ. Δεν ειναι όλα έτσι άσπρο μαύρο.
voldemort Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 .Μαλλον εσύ είσαι ο ευαίσθητος Όσον αφορά το τζειλμπρεικ, δε σημαίνει ότι άμα θες να έχεις κάποιες παραμετροποιησεις πού σε βολεύουν και τις θές ως χρήστης πας σώνει και καλά σε αντροιντ. Δεν ειναι όλα έτσι άσπρο μαύρο. Ωραια.Ουτε εγω ειμαι οποτε το λυσαμε το "προβλημα". Απλα μου την "ειπες" με εναν ψιλοαποτομο τροπο για πραγματα που εθεσαν αλλοι. Για το jailbreak συνεχιζω να επιμενω σε αυτο που σου ειπα.Απο γνωστους δεν τους βγηκε σε καλο αλλα και ο λογος που αγοραζεις ενα iphone παυει να ισχυει.Ιδιαιτερα οταν μιλαμε για ενα ios που σε καθε αναβαθμιση η apple γαβγιζει για το αντιθετο που λες. Δωρο αδωρον. 1
zio10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Έχω δει jb iphone να μην επανέρχονται με τίποτα, ίσως λόγω βλάβης hardware που ίσως, πάλι, να προήλθε από το jb. Τέλος πάντων, εγώ θα επιμείνω ότι το jb, ειδικά για "άσχετους", δεν είναι τόσο αθώο. Από 'κει και πέρα όποιος θέλει ας κάνει, δικά του λεφτά είναι... 3
iMarilina Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Ωραια.Ουτε εγω ειμαι οποτε το λυσαμε το "προβλημα". Απλα μου την "ειπες" με εναν ψιλοαποτομο τροπο για πραγματα που εθεσαν αλλοι. Για το jailbreak συνεχιζω να επιμενω σε αυτο που σου ειπα.Απο γνωστους δεν τους βγηκε σε καλο αλλα και ο λογος που αγοραζεις ενα iphone παυει να ισχυει.Ιδιαιτερα οταν μιλαμε για ενα ios που σε καθε αναβαθμιση η apple γαβγιζει για το αντιθετο που λες. Δωρο αδωρον. Σε κάθε αναβάθμιση ή Apple βγάζει και κουλά bugs μαζί. Your point? Όσοι δεν τους βγήκε σε καλό το τζειλμπρεικ ξαναλέω, απλούστατα κανεις ένα ρηστορ και τελειώνεις δε χάθηκε ουτε Ο κόσμος ουτε η εγγύηση ουτε παει σκουπίδια. Και συνήθως απο τα τόσα χρόνια μου στα φόρουμ, όπου εχω παραλάβει και επιδιορθώσει (software) πάρα πολλά iPhones (ΑΜΙΣΘΙ να προσθέσω για να μην παρεξηγηθώ, επειδή απλά ξέρω και γουστάρω να βοηθάω), μπορώ να σου πω ότι όλοι αυτοί που είχανε θέματα Α) λύθηκαν, Β) δημιουργήθηκαν τα θεματα ΑΠΟ σαχλαμάρες που κανανε επειδή δεν κάτσανε να διαβάσουν το τι είναι αυτό που κάνουν και γιατι το κάνουν και τι πρέπει και δεν πρέπει να κάνουν.
voldemort Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Σε κάθε αναβάθμιση ή Apple βγάζει και κουλά bugs μαζί. Your point? Όσοι δεν τους βγήκε σε καλό το τζειλμπρεικ ξαναλέω, απλούστατα κανεις ένα ρηστορ και τελειώνεις δε χάθηκε ουτε Ο κόσμος ουτε η εγγύηση ουτε παει σκουπίδια. Και συνήθως απο τα τόσα χρόνια μου στα φόρουμ, όπου εχω παραλάβει και επιδιορθώσει (software) πάρα πολλά iPhones (ΑΜΙΣΘΙ να προσθέσω για να μην παρεξηγηθώ, επειδή απλά ξέρω και γουστάρω να βοηθάω), μπορώ να σου πω ότι όλοι αυτοί που είχανε θέματα Α) λύθηκαν, Β) δημιουργήθηκαν τα θεματα ΑΠΟ σαχλαμάρες που κανανε επειδή δεν κάτσανε να διαβάσουν το τι είναι αυτό που κάνουν και γιατι το κάνουν και τι πρέπει και δεν πρέπει να κάνουν. Συνεπως... Καλα κι εγω φτιαχνω pc και κινητα αμισθι.Αυτο τι σχεση εχει τωρα με το jailbreak οπως και μετα bugs; Έχω δει jb iphone να μην επανέρχονται με τίποτα, ίσως λόγω βλάβης hardware που ίσως, πάλι, να προήλθε από το jb. Τέλος πάντων, εγώ θα επιμείνω ότι το jb, ειδικά για "άσχετους", δεν είναι τόσο αθώο. Από 'κει και πέρα όποιος θέλει ας κάνει, δικά του λεφτά είναι...
Fulgore Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Εχω φιλο που εχει το Iph 5. Το κινητο δεν κολλαει προφανως καθολου θα παρει και το Ios 9(λογικα και το 10 μετα).Μιλαμε για κινητο σχεδον 3 χρονων και αν με το ios 9 δεν κολλαει(πραγμα παρα πολυ πιθανο)μιλαμε για 4ετων σκυλι κινητο. Για ποιο λογο να κατσεις να ασχοληθεις με JB ρε γμτ δεν καταλαβαινω. Αφου εισαι καλυμμενος απο την ιδια την εταιρια με ολα τα Updates και δεν κολλαει και το κινητο το οποιο εχεις τοσα χρονια(και αρα τα εχει βγαλει και με το παραπανω τα λεφτα του)γιατι να κατσεις να ασχοληθεις με JB δεν μπορω να καταλαβω οπως διαβασα παραπανω. Δεν έχω εγγύηση επειδή το κινητό έχει αλλαγμένη οθόνη. Οπότε δεν με καλύπτει και η εγγύηση δυστυχώς. Fulgore συμφωνώ με όσα λες...έτσι είναι το android...Είχα συνηθίσει που σε όλα τα iphone μου έκανα jailbreak και δεν άντεχα να μην κάνω και στο 6αρι..Τώρα θα μου πεις..το πλήρωσα για τα καλά το τίμημα... ...(και ακόμα έτσι που την πάτησα δεν μπορώ να ξανα γυρίσω στο android. Το θεμα ειναι ομως οτι πηγες και αγορασες used κινητο και ησουν και χωρις εγγυηση. Και τα περισσοτερα προβληματα στα Phone συνηθως εμφανιζονται τον πρωτο καιρο χρησης. Ακομα δεν καταλαβαινω γιατι ηθελες να το κανεις Jailbreak το κινητο,τι δηλαδη ηθελες να κερδισεις παραπανω.
alexandrosm3 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 ^Αυτό. Για μένα iphone με jb δεν είναι iphone. Ή σου αρέσει, συμφωνείς με τη φιλοσοφία και το κρατάς όπως είναι ή παίρνεις κάτι άλλο! Αλλά αυτή είναι προσωπική άποψη Εγώ πάλι ένα iphone το θεωρώ stupid-phone χωρίς jailbreak. Όσα Iphone είχα ήταν όλα jailbreak και δεν είχα κανένα θέμα απολύτως πέρα από όταν κατέβαζα εφαρμογή από άγνωστη πηγή, το κινητό έμπαινε σε safe mode. Ξύλωνα την εκάστοτε εφαρμογή και όλα καλά μετά. Ε΄δω την πάτησα όμως είτε φταίει το jb είτε όχι... Εχω φιλο που εχει το Iph 5. Το κινητο δεν κολλαει προφανως καθολου θα παρει και το Ios 9(λογικα και το 10 μετα).Μιλαμε για κινητο σχεδον 3 χρονων και αν με το ios 9 δεν κολλαει(πραγμα παρα πολυ πιθανο)μιλαμε για 4ετων σκυλι κινητο. Για ποιο λογο να κατσεις να ασχοληθεις με JB ρε γμτ δεν καταλαβαινω. Αφου εισαι καλυμμενος απο την ιδια την εταιρια με ολα τα Updates και δεν κολλαει και το κινητο το οποιο εχεις τοσα χρονια(και αρα τα εχει βγαλει και με το παραπανω τα λεφτα του)γιατι να κατσεις να ασχοληθεις με JB δεν μπορω να καταλαβω οπως διαβασα παραπανω. Το θεμα ειναι ομως οτι πηγες και αγορασες used κινητο και ησουν και χωρις εγγυηση. Και τα περισσοτερα προβληματα στα Phone συνηθως εμφανιζονται τον πρωτο καιρο χρησης. Ακομα δεν καταλαβαινω γιατι ηθελες να το κανεις Jailbreak το κινητο,τι δηλαδη ηθελες να κερδισεις παραπανω. Ήθελα να κατεβάσω ότι εφαρμογή με ενδιαφέρει για να κάνω την δουλειά μου. Γιατί καλώς ή κακώς δεν είμαι της ιδεολογίας ότι επειδή τα σκάω στην μηλο-εταιρεία πρέπει να συνεχίζω να επιβαρύνω την πιστωτική μου για να κατεβάζω πράγματα.
iMarilina Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Εχω φιλο που εχει το Iph 5. Το κινητο δεν κολλαει προφανως καθολου θα παρει και το Ios 9(λογικα και το 10 μετα).Μιλαμε για κινητο σχεδον 3 χρονων και αν με το ios 9 δεν κολλαει(πραγμα παρα πολυ πιθανο)μιλαμε για 4ετων σκυλι κινητο. Για ποιο λογο να κατσεις να ασχοληθεις με JB ρε γμτ δεν καταλαβαινω. Αφου εισαι καλυμμενος απο την ιδια την εταιρια με ολα τα Updates και δεν κολλαει και το κινητο το οποιο εχεις τοσα χρονια(και αρα τα εχει βγαλει και με το παραπανω τα λεφτα του)γιατι να κατσεις να ασχοληθεις με JB δεν μπορω να καταλαβω οπως διαβασα παραπανω. Το θεμα ειναι ομως οτι πηγες και αγορασες used κινητο και ησουν και χωρις εγγυηση. Και τα περισσοτερα προβληματα στα Phone συνηθως εμφανιζονται τον πρωτο καιρο χρησης. Ακομα δεν καταλαβαινω γιατι ηθελες να το κανεις Jailbreak το κινητο,τι δηλαδη ηθελες να κερδισεις παραπανω. Δεν καταλαβαινεις απλά γιατι δεν καταλαβαινεις τη φιλοσοφία του τζειλμπρεικ και δεν έχεις ασχοληθεί. Όταν κι αν ασχοληθείς θα καταλάβεις το γιατι. Θέλεις δε Θέλεις να το έχεις τζειλμπρεικ δεν έχει να κάνει, είναι προσωπικό και υποκειμενικό καθαρά ανάλογα τις ανάγκες του χρήστη. Αλλα το να κατακρίνεις κάποιον επειδή Θέλει τζειλμπρεικ χωρίς να έχεις ιδεα για το τι πράγματα μπορεις να κανεις (και άν όντως έχεις ιδεα διόρθωσε με και ζητώ συγνώμη) δε μπορείς να λες. Εγώ ας πούμε χωρίς το intelliscreenX μεταξύ μερικών ΠΟΛΥ λίγων δε μπορω να ζήσω άνευ. Υπάρχουν μερικα ΚΟΡΥΦΑΙΑ τουικ τα οποία αν τα ψάξεις και τα δοκιμάσεις θα καταλάβεις τι σημαίνει πραγματικα χρηστικοτητα (και δε μιλάω περί αρλουμπων τύπου φοντς και θέματα, μιλάω για ουσίας πράγματα.Απο το 2010 έχω φάει τη συντια και έχω πειραματιστει και απλά δεν μπορεί να χωρέσει το' μυαλό σου το τι μπορείς να κάνεις και να βολευτείς. Πάρε και μερικά σκρηνσοτς του εν λογω να καταλαβεις πχ τι εννοω. Αυτό ειναι το notification center μου με intelliscreenX. Εγώ πάλι ένα iphone το θεωρώ stupid-phone χωρίς jailbreak. Όσα Iphone είχα ήταν όλα jailbreak και δεν είχα κανένα θέμα απολύτως πέρα από όταν κατέβαζα εφαρμογή από άγνωστη πηγή, το κινητό έμπαινε σε safe mode. Ξύλωνα την εκάστοτε εφαρμογή και όλα καλά μετά. Ε΄δω την πάτησα όμως είτε φταίει το jb είτε όχι... Ήθελα να κατεβάσω ότι εφαρμογή με ενδιαφέρει για να κάνω την δουλειά μου. Γιατί καλώς ή κακώς δεν είμαι της ιδεολογίας ότι επειδή τα σκάω στην μηλο-εταιρεία πρέπει να συνεχίζω να επιβαρύνω την πιστωτική μου για να κατεβάζω πράγματα. Ο πλέον λάθος και "του άψαχτου" χρήστη λογος να κάνεις τζειλμπρεικ. 1
Fulgore Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Ναι βεβαια υπαρχει και αρκετος κοσμος που επειδη εχει ουτως ή αλλως pc δεν καθεται να ασχοληθει με αυτα καλη ωρα πχ εγω μιας και το ανεφερες. Οχι δεν εχει ασχοληθει οπως πολυ σωστα ανεφερες με Jailbreak και γιαυτο και τον ρωτησα γιατι ηθελε να ασχοληθει στο 6ρι με αυτο(μιας και το εχω και εγω πιο πολυ απο περιεργεια). Οπως το εχω ξαναπει υπαρχει κοσμος οπως λες σωστα imarilina που οντως περναει παρα πολλες ωρες μπροστα απο το κινητο του σε πραγματα οπως τα παραπανω που ανεβασες. Εγω παλι προτιμαω να διαβαζω τα παραπανω στο 27ρι monitor που εχω παρα στις 4(Iphone 5/5s πχ)ιντσες του κινητου μου. Δεν ειπα οτι οποιος κανει Jailbreak κακως το κανει απλα η αληθεια ειναι οτι τον περισσοτερο κοσμο που ειχα πετυχει και στην σχολη και σε δουλεια που ειχαν Iphone ελαχιστοι ηταν αυτοι που ασχολιοντουσαν με Jailbreak,αλλα παραπανω ατομα με Root σε Android. 1
iMarilina Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Ναι βεβαια υπαρχει και αρκετος κοσμος που επειδη εχει ουτως ή αλλως pc δεν καθεται να ασχοληθει με αυτα καλη ωρα πχ εγω μιας και το ανεφερες. Οχι δεν εχει ασχοληθει οπως πολυ σωστα ανεφερες με Jailbreak και γιαυτο και τον ρωτησα γιατι ηθελε να ασχοληθει στο 6ρι με αυτο(μιας και το εχω και εγω πιο πολυ απο περιεργεια). Οπως το εχω ξαναπει υπαρχει κοσμος οπως λες σωστα imarilina που οντως περναει παρα πολλες ωρες μπροστα απο το κινητο του σε πραγματα οπως τα παραπανω που ανεβασες. Εγω παλι προτιμαω να διαβαζω τα παραπανω στο 27ρι monitor που εχω παρα στις 4(Iphone 5/5s πχ)ιντσες του κινητου μου. Δεν ειπα οτι οποιος κανει Jailbreak κακως το κανει απλα η αληθεια ειναι οτι τον περισσοτερο κοσμο που ειχα πετυχει και στην σχολη και σε δουλεια που ειχαν Iphone ελαχιστοι ηταν αυτοι που ασχολιοντουσαν με Jailbreak,αλλα παραπανω ατομα με Root σε Android. Καλά αυτό σίγουρα. Δεν είναι το ίδιο να διαβάζεις σε μικρή και μεγάλη οθόνη, αλλά δεν την έχεις πάντα μαζί σου τη μεγάλη οθόνη βέβαια, και πλέον η "παντόφλα" (με τη χαϊδευτική έννοια πάντα) μια χαρά οθόνη έχει να διαβάζεις. Προσωπικά στο ipad με βολεύει πολύ το παραπάνω που ανάρτησα για διάβασμα ειδήσεων και να κάνω πράγματα γρήγορα. <3 2
johnfl21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 <p>Πήγαινε σε λειτουργία ανάκτησης (DFU) και πατα Restore. Το usb cable πρέπει να είναι αυθεντικό γιατί αλλιώς θα έχεις προβλήματα κατα την επαναφορά. Έχω iphone 6 με αλλαγμένη οθόνη και αλλαγμένο charging port. Έγινε κανονικά επαναφορά. Το πρόβλημα είναι μάλλον στο jailbreak όχι στην αλλαγμένη οθόνη!</p> 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα