Προς το περιεχόμενο

Mod στο κουτί

fatsas2222

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι να κάνω ένα mod στό κουτί μου, το BitFenix Comrade.

Επειδή το κουτί μου δεν εχει ανεμιστηράκια στο πάνω μέρος σκεφτόμουν να τρυπήσω το δεξί καπάκι και να βαλω έναν 140mm ή μεγαλύτερο.

Επίσης το αριστερό καπάκι θερμαίνεται παρά πολύ από τον επεξεργαστή, σκεφτόμουν να βαλω ένα 20 mm ανεμιστηράκι.

Αξίζει να το επιχειρήσω και αν ναι τι ανεμιτηρακια να βάλω, αν θα τα βαλω για intake ή outtake και τι απόσταση πρέπει να έχουν οι τρύπες για να τα βιδωσω ??

Αποστολή από το ST21i με τη χρήση Insomnia App

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<p>Το mod γιατί θέλεις να το κάνεις έχεις πρόβλημα με τις θερμοκρασίες ή απλά θέλεις να πειράξεις το κουτί σου;</p>

Και για τα δύο. Αν και δεν έχει υψηλές θερμοκρασίες. Όμως το κουτί θερμαίνεται πολύ και για αυτό θέλω λίγο να το ψύξω το κουτί.

<p> Θα σου ητανε ευκολο να δωσεις μια φωτο να δουμε τι εννοεις?</p>

Φώτο από τι?? Από το κουτί?? Αν ναι, δεν μπορώ γιατί ειμαι διακοπές(στο χωριό).

Να κάνεις μια moda γιατί απλά θέλεις δεν νομίζεις ότι είναι λίγο υπερβολικό? Αυτού του είδους η moda που θέλεις να κάνεις γίνεται στη περίπτωση που αντιμετωπίζεις πρόβλημα. Είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις ή θα κλαις το κουτί μετά; Εσύ ξέρεις καλύτερα απλά πληροφοριακά στα λέω. Ωστόσο για να έρθουμε και στο θέμα, τι θερμοκρασίες έχεις και από τι αποτελείται το σύστημα σου;

<p>Να κάνεις μια moda γιατί απλά θέλεις δεν νομίζεις ότι είναι λίγο υπερβολικό? Αυτού του είδους η moda που θέλεις να κάνεις γίνεται στη περίπτωση που αντιμετωπίζεις πρόβλημα. Είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις ή θα κλαις το κουτί μετά; Εσύ ξέρεις καλύτερα απλά πληροφοριακά στα λέω. Ωστόσο για να έρθουμε και στο θέμα, τι θερμοκρασίες έχεις και από τι αποτελείται το σύστημα σου;</p>

Για τον ανεμιστήρα στα αριστερά του κουτιού(στο καπάκι) ειμαι σίγουρος πως θα το κάνω. Απλά δεν ξερω τι ανεμιστήρα να βάλω. Επίσης δεν ξερω αν αξίζει να βάλω ένα μικρό ανεμιστήρα πίσω από την θέση του επεξεργαστή στην μητρική διότι θερμαίνεται πολυ εκείνο το σημείο.

Οι θερμοκρασίες μου είναι καλές ( έχω φτιάξει θέμα όπου μου είπαν ότι δεν έχω πρόβλημα(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...