gesamgr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παιδια βοηθεια! λογω υπερβολικης ζεστης πηρα το φορητο μου και πηγα να δουλεψω σε ενα δωματιο οπου εχω κλιματισμο , συνδεσα τον φορητο μου με καλωδιο δικτυου με τον σταθερο υπολογιστη (δεν θελω ασυρματα) και ενω ο φορητος βλεπει τον σταθερο , οταν παω να ανοιξω αυτο το φακελο μου ζηταει user name και password τα οποια ουτε καν τα ξερω/θυμαμαι...,, εχω windows 7 και στα 2 συστηματα τι κανω τωρα? μπορω να τα βρω καπου? δωστε μου λυση αν μπορειτε ευχαριστω!!!
flik Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ο desktop έχει κωδικό χρήστη; ΓΙα να μην τον θυμάσαι μάλλον δεν έχει γιατί είναι ο κωδικός που βάζεις κάθε φορά πριν μπει σε windows. Όταν μοιράζεσαι φακέλους μέσω δικτύου, by default χρειάζεσαι κωδικό. Για προφανείς λόγους ασφαλείας. Άρα ή στον desktop βάζεις κωδικό στον χρήστη σου, ή απο πίνακα ελέγχου->κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης->ρυθμίσεις για προχωρημένους, επιλέγεις να μοιράζεσαι χωρίς την ανάγκη για κωδικό πρόσβασης. Υπάρχει εκεί αντίστοιχη επιλογή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα