sexotik Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Κατέβασε από το θείο την Enterprise. Εννοώντας με τη λέξη θείο; Που να τα βρω τα 10αρια τα enterprise αφού γράφει πως θα διατεθούν από 1η Αυγούστου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drifter93 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Καλημέρα τι διαφορα έχουν τα windows 10 home με τα windows 10 home N??? Οι εκδόσεις που έχουν το Ν, δεν έχουν ενσωματωμένα τα εξής προγράμματα: Windows Media Player Internet Explorer μουσική, εικόνες βίντεο (φαντάζομαι τα αντίστοιχα που ήταν embedded στα 8.1 και ήθελε alt+f4 για να βγεις από το full screen)... Κατά τα άλλα είναι ακριβώς ίδιες! Προφανώς ότι από αυτά θέλεις το κατεβάζεις εξτρά από το πλέον windows store! Αλλά μιας και δεν υπάρχει πια ο Internet Explorer και αντικατάστάθηκε από τον Spartan, δεν ξέρω άμα στις εκδόσεις Ν συμπεριλαμβάνεται ο Spartan (μιας και είναι ο αντίστοιχος IE). Πάντως ο Spartan έχει γαμώ τις κριτικές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr_m Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Καλησπερα παιδια ... εχω το εξης προβλημα ... εκανα χθες τη ληψη των windows 10 κ μ εβγαλε σφαλμα 3 φορεσ κατα την εγκατασταση ενημερωσεων. σημερα διεγραψα τα περιεχομενα του φακελου SoftwareDistribution οπως διαβασα απο καποιον καποιες σελιδες πιο πριν κ πλεον στο windows update δεν μ βγαζει τιποτα για τα 10αρια πριν ελεγε οτι θα ενημερωθω οταν τα windows 10 ειναι ετοιμα για εγκατασταση (κατι τετοιο) πλεον λεει δεν υπαρχουν διαθεσημες ενημερωσεις για ον υπολογιστη σας... ο φακελος $Windows.~WS περιεχει πλεον κατι kb ενω μεχρι χθες ηταν περιπου στα 5 κ κατι gb εχω windows 7 64bit home premium service pack1 τι πρεπει να κανω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
0FAZ0 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παιδιά, το διασκεδάζω φοβερά! Το θέμα έγινε..φορουμ!πραγματικά...πείτε την αλήθεια... ...τα θέλει ο απαφτός σας,ε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 μου τα κατεβασε και όταν πηγε να μου τα κανει εγκατασταση μου βγηκε μυνημα ότι δεν είναι εγκυρο το κλειδι μου.....asus t100 εχω.... τι κανω τωρα? μου εχουν απομεινει και 800mb πλεον ελευθερα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Losser Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 O edge είναι ποιο γρήγορος από τον firefox, απίστευτο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 βγηκε σε torrent τα RTM ISOs απο το MSDN, για Home,Pro,N, μονο 64bit/us-en. https://kat.cr/windows-10-rtm-msdn-x64-en-gb-t11012001.html ειναι μονο τα ισο, χωρις σπαστηρι, hash validated απο το MSDN, δεν ζητανε κωδικο, απλως τα κανετε εγκατασταση. το δινω το λινκ για οσους εχουν θεμα με το windows upgrade η το εργαλειο που δινει η MS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Γνησια 7.1 64bit. Απο ISO αναβαθμιση δεν αναγνωριζει το κλειδι. Αναβαθμιση απο τα Windows ok, αλλα μεγαλα προβληματα και με το AV και με το Comodo Firewall. καλα που ειχα ενα αντιγραφο απο True Image. Πισω σε 7 και βλεπουμε στο μελλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drifter93 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 "Από το ίδιο εργαλείο ο χρήστης μπορεί μάλιστα να διαμορφώσει ένα usb stick με τα αρχεία εγκατάστασης των Windows 10, προκειμένου να προχωρήσει σε μια καθαρή εγκατάσταση στο σύστημα του, χωρίς να προϋπάρχει κάποια άλλη παλαιότερη εγκατάσταση των Windows. Στην περίπτωση αυτή, κατά την εγκατάσταση, θα ζητηθεί ο σειριακός αριθμός της άδειας των Windows 7/8 που διαθέτει ο χρήστης (με τη μορφή xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx), έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία. Αντιθέτως, αν αποφασίσετε να αναβαθμίσετε την υπάρχουσα εγκατάσταση σας των Windows 7 ή Windows 8.1, δε θα σας ζητηθεί η εισαγωγή κάποιου σειριακού αριθμού."Ρε παιδιά εγώ άλλο κατάλαβα σε σχέση με αυτό που λένε τα σχόλια! Είτε πατήσεις από το πρόγραμμα να δημιουργήσεις usb είτε να κατεβάσεις το iso και να το βάλεις σε usb flash με rufus/windows usb-dvd tool είναι το ίδιο πράγμα! Απλώς στην πρώτη εγκατάσταση θα σου ζητήσει το κλειδί από τα 7/8/8.1 και φαντάζομαι θα σου δώσει ένα καινούριο κλειδί για μελλοντική χρήση σε περίπτωση format κλπ... Δεν είναι δυνατόν να πρέπει να κάνω πρώτα αναβάθμιση για να πάρω την αντιστοιχία των κλειδιών, μετά να κατεβάσω το iso και clean install. Ειδικά γι'αυτούς που έχουν ssd, πολλά writes σε gb για το τίποτα! Σίγουρα θα το έχουν προβλέψει αυτό!Άμα κάνω λάθος διορθώστε με και ας μας πει κάποιος που ξεκίνησε καθαρή εγκατάσταση από το iso τι παίχτηκε με τα κλειδιά! Εγώ ακόμα κατεβάζω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johniem Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ρε παιδιά εγώ γιατί δεν μπορώ να κάνω upgrade και να μου κρατήσει τις εφαρμογές μου; Λέει ότι επέλεξα να εγκαταστήσω άλλη γλώσσα από αυτή που χρησιμοποιώ. Ξέρει κανείς πώς γίνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluescorpion Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 "Από το ίδιο εργαλείο ο χρήστης μπορεί μάλιστα να διαμορφώσει ένα usb stick με τα αρχεία εγκατάστασης των Windows 10, προκειμένου να προχωρήσει σε μια καθαρή εγκατάσταση στο σύστημα του, χωρίς να προϋπάρχει κάποια άλλη παλαιότερη εγκατάσταση των Windows. Στην περίπτωση αυτή, κατά την εγκατάσταση, θα ζητηθεί ο σειριακός αριθμός της άδειας των Windows 7/8 που διαθέτει ο χρήστης (με τη μορφή xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx), έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία. Αντιθέτως, αν αποφασίσετε να αναβαθμίσετε την υπάρχουσα εγκατάσταση σας των Windows 7 ή Windows 8.1, δε θα σας ζητηθεί η εισαγωγή κάποιου σειριακού αριθμού." Ρε παιδιά εγώ άλλο κατάλαβα σε σχέση με αυτό που λένε τα σχόλια! Είτε πατήσεις από το πρόγραμμα να δημιουργήσεις usb είτε να κατεβάσεις το iso και να το βάλεις σε usb flash με rufus/windows usb-dvd tool είναι το ίδιο πράγμα! Απλώς στην πρώτη εγκατάσταση θα σου ζητήσει το κλειδί από τα 7/8/8.1 και φαντάζομαι θα σου δώσει ένα καινούριο κλειδί για μελλοντική χρήση σε περίπτωση format κλπ... Δεν είναι δυνατόν να πρέπει να κάνω πρώτα αναβάθμιση για να πάρω την αντιστοιχία των κλειδιών, μετά να κατεβάσω το iso και clean install. Ειδικά γι'αυτούς που έχουν ssd, πολλά writes σε gb για το τίποτα! Σίγουρα θα το έχουν προβλέψει αυτό! Άμα κάνω λάθος διορθώστε με και ας μας πει κάποιος που ξεκίνησε καθαρή εγκατάσταση από το iso τι παίχτηκε με τα κλειδιά! Εγώ ακόμα κατεβάζω.. Φιλε δυστηχως έχουν κανει την ιδια μαλακια οπως τότε με τα 8 σε αναβάθμιση για 8.1. Έπρεπε πρώτα να βαλω τα 8 και έπειτα να κάνω αναβάθμιση σε 8.1 σαν μλκς.με λίγα λόγια εγω που εχω γνήσιο κλειδί 8 για να κάνω καθαρό φορματ πρεπει να βαλω τα 8,μετά αναβάθμιση σε 8.1 και μετά καπάκια σε 10.οι τύποι ειναι γελοίοι.χαιρε MS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Τι πρεπει να σβησω ρε παιδες για να ξαναπροσπαθησω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos456 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εγώ που πέρασα στο δεύτερο pc που έχω τα windows 10 pro να σας πω τι έγινε.... Κατεβάζω το tool 64x ακολουθώ τις οδηγίες πατάω δημιουργία iso για άλλο υπολογιστή. Κατεβαίνει,το γράφω. Βάζω το dvd στο pc που είπα μέσα στα windows για να γίνει update και όχι clean install. Φορτώνει κάνει κάνα 2 restart το pc προγραμματισμένα, και έτοιμα. Χωρίς να μου ζητήσει κανέναν κωδικό,ούτε να βάλω. Τώρα στο clean install θα μου ζητήσει κωδικό λογικά από windows 8 ή 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Losser Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δεν είναι δυνατόν να πρέπει να κάνω πρώτα αναβάθμιση για να πάρω την αντιστοιχία των κλειδιών, μετά να κατεβάσω το iso και clean install. Ειδικά γι'αυτούς που έχουν ssd, πολλά writes σε gb για το τίποτα! Σίγουρα θα το έχουν προβλέψει αυτό! Άμα κάνω λάθος διορθώστε με και ας μας πει κάποιος που ξεκίνησε καθαρή εγκατάσταση από το iso τι παίχτηκε με τα κλειδιά! Εγώ ακόμα κατεβάζω.. κι όμως είναι δυνατόν... Δεν δέχεται το κλειδί των win 7,8, μόνο αν έχεις σπασμένα win και πας να κάνεις update, τότε μόνο δέχεται το κλειδί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εγώ που πέρασα στο δεύτερο pc που έχω τα windows 10 pro να σας πω τι έγινε.... Κατεβάζω το tool 64x ακολουθώ τις οδηγίες πατάω δημιουργία iso για άλλο υπολογιστή. Κατεβαίνει,το γράφω. Βάζω το dvd στο pc που είπα μέσα στα windows για να γίνει update και όχι clean install. Φορτώνει κάνει κάνα 2 restart το pc προγραμματισμένα, και έτοιμα. Χωρίς να μου ζητήσει κανέναν κωδικό,ούτε να βάλω. Τώρα στο clean install θα μου ζητήσει κωδικό λογικά από windows 8 ή 7. Αν κάνεις clean install στον ίδιο υπολογιστή δε θα σου ζητήσει κλειδί και θα γίνουν αυτόματα activate. Αν προσπαθήσεις clean install σε άλλο υπολογιστή (χωρίς να έχεις κάνει upgrade ή κάτι τέτοιο σε αυτόν) θα θέλει Windows 10 key χωρίς να δέχεται key από Windows 7 ή 8.1. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα