Προς το περιεχόμενο

Windows 10: Διαθέσιμα για κατέβασμα από σήμερα και σε ISO μορφή

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω κατεβασει το ISO με το Tool , ξεκινησα clean install και στο serial key Σταδιο δεν μου δεχεται το CD Key των αυθεντικων windows 7, γιατι? αν μπορει ας βοηθησει καποιος. !

Την πρώτη φορά πρέπει να κάνεις update υπάρχουσας εγκατάστασης Windows 7 ή 8.1. Τις επόμενες φορές που θα το εγκαταστήσεις στον ίδιο υπολογιστή δε θα χρειάζεται key, θα γίνεται αυτόματα activate.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 699
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω εχω κανα 2 λαπτοπ μεσα στην οικογενεια με αυθεντικα 8.1 τα οποια ομως πηραν ποδι και μπηκαν εφταρια...πως μπορω να χρησιμοποιησω το ενα απο τα 2 κλειδια για να βαλω τα 10αρια στον σταθερο μου;

Έχω τα 7 σε λαπτοπ τα 32 bit και κατεβάζω το ISO και έκανα κλικ στην επιλογή για τα 32,καλος έκανα??

Ναι, αρκεί βέβαια να επέλεξες και την σωστή έκδοση (home,pro).

Καλησπερα μαι ερωτηση,Εχω τα 7 και τα εχω κατεβασει απο site,δωρεαν.Λειτουργουν κανονικα αλλα δεν ειναι νομιμα.Αν κανω ανβαθμιση θα κλειδωσει ι υπολογιστης και θα ζηταει serial κλπ;

Καλησπερα μαι ερωτηση,Εχω τα 7 και τα εχω κατεβασει απο site,δωρεαν.Λειτουργουν κανονικα αλλα δεν ειναι νομιμα.Αν κανω ανβαθμιση θα κλειδωσει ι υπολογιστης και θα ζηταει serial κλπ;

Θα έχεις θεμα.Τις συνεπειες δεν τις γνωριζω.

• Like 1

Την πρώτη φορά πρέπει να κάνεις update υπάρχουσας εγκατάστασης Windows 7 ή 8.1. Τις επόμενες φορές που θα το εγκαταστήσεις στον ίδιο υπολογιστή δε θα χρειάζεται key, θα γίνεται αυτόματα activate.

Το εξηγείς λιγο καλύτερα αυτο;

Εγω δηλαδή που τα περνάω σε ISO στο δίσκο τωρα,αν βαλω το γνήσιο key των 8 pro που είχα αγοράσει τρώω πόρτα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...