infin1tyGR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εχω κατεβασει το ISO με το Tool , ξεκινησα clean install και στο serial key Σταδιο δεν μου δεχεται το CD Key των αυθεντικων windows 7, γιατι? αν μπορει ας βοηθησει καποιος. ! Την πρώτη φορά πρέπει να κάνεις update υπάρχουσας εγκατάστασης Windows 7 ή 8.1. Τις επόμενες φορές που θα το εγκαταστήσεις στον ίδιο υπολογιστή δε θα χρειάζεται key, θα γίνεται αυτόματα activate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Πρέπει αναγκαστικά να κάνουμε update πρώτα και μετά format και clean install? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmo21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εγω εχω κανα 2 λαπτοπ μεσα στην οικογενεια με αυθεντικα 8.1 τα οποια ομως πηραν ποδι και μπηκαν εφταρια...πως μπορω να χρησιμοποιησω το ενα απο τα 2 κλειδια για να βαλω τα 10αρια στον σταθερο μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 γιατι ειναι RTM!! RTM=Final... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takglos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Έχω τα 7 σε λαπτοπ τα 32 bit και κατεβάζω το ISO και έκανα κλικ στην επιλογή για τα 32,καλος έκανα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Έχω τα 7 σε λαπτοπ τα 32 bit και κατεβάζω το ISO και έκανα κλικ στην επιλογή για τα 32,καλος έκανα?? Ναι, αρκεί βέβαια να επέλεξες και την σωστή έκδοση (home,pro). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 πήγα να κάνω εγκατάσταση και δεν δέχτηκε τον serial που έχω για 8. απο pro 8.1 σε pro 10 δεν πάω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntelis1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Καλησπερα μαι ερωτηση,Εχω τα 7 και τα εχω κατεβασει απο site,δωρεαν.Λειτουργουν κανονικα αλλα δεν ειναι νομιμα.Αν κανω ανβαθμιση θα κλειδωσει ι υπολογιστης και θα ζηταει serial κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Καλησπερα μαι ερωτηση,Εχω τα 7 και τα εχω κατεβασει απο site,δωρεαν.Λειτουργουν κανονικα αλλα δεν ειναι νομιμα.Αν κανω ανβαθμιση θα κλειδωσει ι υπολογιστης και θα ζηταει serial κλπ; Θα έχεις θεμα.Τις συνεπειες δεν τις γνωριζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μην βιάζεστε βρε παιδιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrossss Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εχω βάλει να τα κατεβάσω και εγώ,εις γνώσιν μου ομως,γιατι σίγουρα θα εχει bugs... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rurouni89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 με το θέμα των Drivers τι γίνεται ; nvidia βρήκα Intel λέει compatible με το antivirus το θέμα εκεί περιπλέκεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sexotik Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μπορώ να εγκαταστήσω την 10 pro, ως αναβάθμιση των 7 enterprise; (cracked) Ή πρέπει οπωσδήποτε να περιμένω την 10 enterprise; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluescorpion Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Την πρώτη φορά πρέπει να κάνεις update υπάρχουσας εγκατάστασης Windows 7 ή 8.1. Τις επόμενες φορές που θα το εγκαταστήσεις στον ίδιο υπολογιστή δε θα χρειάζεται key, θα γίνεται αυτόματα activate. Το εξηγείς λιγο καλύτερα αυτο; Εγω δηλαδή που τα περνάω σε ISO στο δίσκο τωρα,αν βαλω το γνήσιο key των 8 pro που είχα αγοράσει τρώω πόρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μπορώ να εγκαταστήσω την 10 pro, ως αναβάθμιση των 7 enterprise; (cracked) Ή πρέπει οπωσδήποτε να περιμένω την 10 enterprise; Κατέβασε από το θείο την Enterprise. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα