Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μόνη λυση στα win 10 είναι: low level format (se msdos) - clean install - update - ban ms ips, παρακολουθεις τα updates που βγαίνουν και αν χρειάζεσαι κάποιο από αυτά, κάνεις πάλι τα ίδια: low level format (se msdos) - clean install - update - ban ms ips

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος

*εννοείται οτι δεν χρησιμοποιείς κάποια άλλη εφαρμογή που συνδεεται με την ms (αλλιώς την μπλοκαρεις και αυτην)

Δημοσ.

Τα Windows 10 είναι τα ποιο μάπα windows που έχουν βγει ποτέ!  Όλα χάλια!ευχρηστία καθόλου! Κλείνουν παράθυρα, επικρατεί ένα μπάχαλο! Στο κύριο pc δεν πρόκειται να μπούνε ποτέ! Χειρότερα όλων τον εποχών!!! 

Αυτό έλειπε να μη τα έδιναν και τζάμπα, τόσο μάπα που είναι!

Ισως θα ηταν καλο να υπαρχει μια σχετικη τεκμηριωση των παραπανω, ωστε να καταλαβουν και οι νεοι / δυνητικοι χρηστες των Win10.

πχ Ολα χαλια, δωστε 2-3 παραδειγματα

Ευχρηστια καθολου.. τι δεν ειναι ευχρηστο (μενου, εντολες, πινακας ελεγχου...;)

Δημοσ.

^ Ωχ Χριστε μου, τι αλλη μπουρδα θα διαβασω νυχτιατικα...

Αδερφέ στα win 10 δεν μπορείς να κλείσεις τα updates, ούτε να σταματήσεις την ms από το να συλλέγει πληροφορίες απο το pc σου

Δημοσ.

Κατά την εγκατάσταση των Windows 10 (Upgrade πάνω σε Windows 7 Ultimate - με Region & Language Settings Greek Format & Location Greece - Χωρίς να έχω ρίξει το Greek Language pack) μου εμφανίζει μόνο ως επιλογές εγκατάστασης το "Διατήρηση μόνο προσωπικών αρχείων" και "Τίποτα". Δεν μου επιτρέπει την πρώτη επιλογή να επιλέξω που θέλω "Διατήρηση προσωπικών αρχείων και εφαρμογών" επειδή γράφει πιο κάτω στις παρατηρήσεις ότι .... επέλεξα να εγκαταστήσω Windows 10 χρησιμοποιώντας διαφορετική γλώσσα από αυτή που χρησιμοποιώ τώρα.  Δεν καταλαβαίνει που κολλάει αυτό...!!! Καμιά βοήθεια???

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπει άλλη γλώσσα στα προγράμματα και άλλη γλώσσα στα windows και δεν σου δίνει την επιλογή.

Αλλάζεις την γλώσσα των windows σε αγγλικά και σου δίνει την επιλογή.

Κατά την εγκατάσταση των Windows 10 (Upgrade πάνω σε Windows 7 Ultimate - με Region & Language Settings Greek Format & Location Greece - Χωρίς να έχω ρίξει το Greek Language pack) μου εμφανίζει μόνο ως επιλογές εγκατάστασης το "Διατήρηση μόνο προσωπικών αρχείων" και "Τίποτα". Δεν μου επιτρέπει την πρώτη επιλογή να επιλέξω που θέλω "Διατήρηση προσωπικών αρχείων και εφαρμογών" επειδή γράφει πιο κάτω στις παρατηρήσεις ότι .... επέλεξα να εγκαταστήσω Windows 10 χρησιμοποιώντας διαφορετική γλώσσα από αυτή που χρησιμοποιώ τώρα.  Δεν καταλαβαίνει που κολλάει αυτό...!!! Καμιά βοήθεια???

Δημοσ.

Αδερφέ στα win 10 δεν μπορείς να κλείσεις τα updates, ούτε να σταματήσεις την ms από το να συλλέγει πληροφορίες απο το pc σου

Ρε φιλε σοβαρομιλας τωρα?

Εχει οτιδηποτε που δεν μπορεις να κανεις με τον ενα η τον αλλο τροπο?

Ενα γοογλε να κανεις θα βρεις πως να κλεισεις το update απο το group policy. 

Μεχρι και special tool εβγαλε η ΜS για να κανεις hide οποια updates δεν θελεις.

Δημοσ.

Μα η γλώσσα των Windows είναι ΑΓΓΛΙΚΑ!!! Απλά το format είναι Greek! και το location greece.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ GREEK LANGUAGE PACK!!

Επίσης ο οδηγός upgrade των Windows 10 εμφανίζεται στα ελληνικά!

Δημοσ.

Εχεις γραψει πολλες μπουρδες... αδερφε...

O server της ms έχει ενα μοναδικο αριθμό για το pc σου, εσυ δεν χρειάζεται να έχεις κάτι, για το οποίο δεν πλήρωσες....

Όποιος έχει πειρατικά, αν δεν μπανάρει τις ip της ms, θα λήξουν.

Οι σέρβερ της ms κανονίζουν πότε το "για πάντα" θα γίνει 'έληξαν'.

Η ms θέλει να πιάσει τον στόχο της (2 δις συσκευες), για να μη ν περάσει στην αφάνεια, μόλις το καταφέρει, θα τους μπανάρει όλους, δεν είναι εκκλησια, είναι εταιρια...

Γίνανε γνήσια μέχρι να σου ρίξει ενα hardware ban.

Περίμενε να περάσει ο πρώτος χρόνος και μετά θα δεις το "ενεργοποιήθηκε οριστικά" να γίνεται hardware ban...

Δεν θα χαρίσει η ms σε κανένα πειρατή γνήσια win 10, ενεργοποιημένα και να λαμβάνουν updates, τωρα αν σε μπανάρει ή κάνει κατι άλλο δεν έχει σημασία, σημασία έχει το αποτελεσμα. Επειδη ο κοσμος περναει δυσκολα τελευταία μην του λεμε και εμείς παραμύθια για την θεία ms...

#

Και σε ρωταω:

• Πότε εκανε η Microsoft, hardware ban's στο παρελθον για να κανει και τωρα?
  • Πως και ποιες IP's πρεπει να κανεις ban?

Η αληθεια ειναι πως δεν εχεις ιδεα για το τι γινεται.

Προς πληροφορηση σου λοιπον, σου λεω πως η Microsoft δεν "αναβαθμισε" καν τον τροπο που γινονται οι KMS ενεργοποιησεις. Τα Windows 10 εχουν τον ιδιο μηχανισμο για KMS activation με τα Windows 8.x.

Τοσο πολυ την νοιαζει το αν οι χρηστες θα ειναι πειρατες ή οχι.

Σταματα λοιπον να γραφεις παπατζες!

Δημοσ.

Μα η γλώσσα των Windows είναι ΑΓΓΛΙΚΑ!!! Απλά το format είναι Greek! και το location greece.

κατεβασε το mediacreationtool απο το site της ΜΣ και τρεξτο.

επελεξε να σου φτιαξει ενα iso η ενα usb flash με την εκδοση των Windows που θες. γλωσσα,bits,edition.

bootare με αυτο και κανε upgrade. θα μπορεις να κρατησεις τις ρυθμισεις και τις εφαρμογες αυτη τη φορα.

• Moderators
Δημοσ.

Χρειάζεται να θέσεις το System Locale σου σε Αγγλικό (English/UK) (από τα regional settings των Windows) πριν να ξεκινήσεις το tool του upgrade. Θα χρειαστεί και ένα restart.

Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ και από ό,τι βλέπω και κάποιοι άλλοι χρήστες εδώ (πχ kirileman).

---

Btw, το post αυτό γίνεται από upgraded Win 7 Home σε Win 10. Το upgrade κύλησε σχετικά ομαλά αφότου λύθηκε το θέμα με το System Locale - αν και από τις ν φορές που χρειάστηκε να επανεκκινήσω το upgrade tool, κάποιες έτρωγε κολλήματα στο download (πχ κολλούσε στο 0% για πάνω από 15λεπτο και ήθελε επανεκκίνηση).

Αφότου "εγκαταστάθηκαν" τα Windows (με απενεργοποιημένα όλα τα privacy settings που σου εμφανίζει αν επιλέξεις την custom οδό) και βγήκα σε desktop περιβάλλον, χάρηκα για 5-10 δευτερόλεπτα με αυτό που είδα (αρκετά οικείο το interface, ελάχιστες αλλαγές που ξενίζουν)... άρχισε να σέρνεται το σύμπαν, δεν ανταποκρινόταν το start button, δεν έτρεχαν τα display settings, ούτε ο task manager ανταποκρινόταν και το mouse cursor ήταν μονίμως σε loading icon - μετά από 15' υπομονή, έκανα ctrl-alt-del, sign out και restart. Την επόμενη φορά, παρόμοια προβλήματα. Από κάποιο restart και έπειτα άρχισε το Interface να ανταποκρίνεται κάπως καλύτερα.

Έκανα ένα update το antivirus (Avast), απενεργοποίησα το bit defender και κάποια πρόσθετα στα privacy settings, έτρεξα το update που εγκατέστησε κάποια πακετάκια, και 4-5 restart μετά την αρχική εγκατάσταση... νομίζω ότι έχει στρώσει.

Ίσως εγκαθιστούσε updates στο background, ίσως έκανε κάποιες τελευταίες ρυθμίσεις χωρίς να είναι προφανές... τουλάχιστον πλέον δείχνει να είναι Ok.

Δημοσ.

για δώστε όσοι τα ενεργοποιήσατε ένα

slmgr /dlv 

σε κονσόλα

όσοι είναι με το generic key λογικά δεν είναι permanently activated

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω αυθεντικό κλειδί των windows 7 εγώ όμως στον υπολογιστή μου χρησιμοποιώ windows 7 64-bit σπασμένα (επειδή τα αυθεντικά ήταν 32 bit). Εχω κάνει όλα τα update όμως δεν μου έχει εμφανίσει το σηματάκι για να δηλώσω το ενδιαφέρον μου για τα windows 10. Οπότε πως μπορώ να χρησιμοποιήσω τώρα το αυθεντικό Windows 7 key για να πάρω τα Windows 10 ? 

Υ.Γ.

σκεφτόμουν να κάνω εγκατάσταση τα αυθεντικά windows 7 και μετά απο εκεί να πάω για τα windows 10 έχω χάσει όμως τα cd τους. Έστειλα μήνυμα στην microsoft και λένε πως πρέπει να επικοινωνήσω με το κατάστημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...