Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ψάξε τα ποστ του KilliK , χθες νομίζω το ελυσε... Δοκίμασε τα παρακάτω... Δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω...Εχω ελληνικα windows 7 64 bit ultimate . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ειχα αυθεντικα windows 8.1 pro. Εκανα την δωρεαν αναβαθμιση σε windows 10 pro και το κλειδι που ειναι ενεργοποιημενα τωρα τα windows 10 ειναι το generic που τελειωνει σε 3V66T. Σε λιγο θα κανω καθαρη εγκατασταση των windows 10 pro στον ιδιο υπολογιστη (αρα format τα τωρινα αναβαθμισμενα windows 10) και θα δω αν θα ενεργοποιηθουν αυτοματα οπως εχει πει η MS . Αυτό ακριβώς έκανα φίλε μου και ενεργοποιήθηκαν ακριβώς με το ίδιο κλειδί. Δεν ξέρω τι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Losser Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω...Εχω ελληνικα windows 7 64 bit ultimate . Βλέπει άλλη γλώσσα στα προγράμματα και άλλη γλώσσα στα windows και δεν σου δίνει την επιλογή. Αλλάζεις την γλώσσα των windows σε αγγλικά και σου δίνει την επιλογή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Αυτό ακριβώς έκανα φίλε μου και ενεργοποιήθηκαν ακριβώς με το ίδιο κλειδί. Δεν ξέρω τι παίζει. Με αυτο το περναει απλο το σημειο της εγκαταστασης. Μπορεις καλλιστα να κανεις skip. Το activation γινεται αργοτερα οταν ολοκληρωθει η εγκατασταση και γινεται βαση αναγνωριστικου που εχει δωθει στο μηχανημα οταν εγινε η αναβαθμιση απο win8.1 σε win10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeibekis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω...Εχω ελληνικα windows 7 64 bit ultimate . Κατέβασε το ISO,περασε το σε usb stick,κάνε upgrade μέσα από windows τρέχοντας το exe που έχουν μεσα τα windows 10, θα ενεργοποιηθούν αυτόματα και μετά και μονο μετά αν θες clean installation εγκατέστησε ξανά αλλά αυτήν την φορά κανονικά όχι μέσω windows και θα ενεργοποιηθούν πάλι αυτοματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Με αυτο το περναει απλο το σημειο της εγκαταστασης. Μπορεις καλλιστα να κανεις skip. Το activation γινεται αργοτερα οταν ολοκληρωθει η εγκατασταση και γινεται βαση αναγνωριστικου που εχει δωθει στο μηχανημα οταν εγινε η αναβαθμιση απο win8.1 σε win10. Πώς γίνεται να παίρνει παλιές πληροφορίες μηχανήματος στο οποίο έχει γίνει φορμάτ. Είναι λίγο παράλογο αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Πώς γίνεται να παίρνει παλιές πληροφορίες μηχανήματος στο οποίο έχει γίνει φορμάτ. Είναι λίγο παράλογο αυτό. Υποτίθεται ότι το hardware ID αποθηκεύεται στους servers της Microsoft όταν κάνεις upgrade υπάρχουσας εγκατάστασης σε Windows 10 και μετά το clean install κάνει activate μέσω Internet. Δεν είναι βέβαιο αυτό αλλά το πιο πιθανό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μακάρι να είναι κάτι τέτοιο και μη φάμε άκυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fanta Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΝ ΜΠΡΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ 10 PRO . Εμενα μου ενεργοποιη8ηκαν κανονικα... Απλα καντε ότι ακριβως κανει ο user στο βιντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Losser Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΝ ΜΠΡΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ 10 PRO . Εμενα μου ενεργοποιη8ηκαν κανονικα... Απλα καντε ότι ακριβως κανει ο user στο βιντεο. Στις 16/01/2016 όλη η ινδια θα ψάχνει για καινούργιο κλειδί... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakekosan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Κάπου διάβασα ότι εάν έχεις την retail έκδοση win 7, 8 μπορείς να μεταφέρεις την άδεια και σε άλλο pc, το ψάχνω ακόμα όμως οι πηγές δεν είναι 100% έγκυρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Γνωρίζει κανείς πως συνδέω τον φάκελο google drive με τις φωτογραφίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Βλέπει άλλη γλώσσα στα προγράμματα και άλλη γλώσσα στα windows και δεν σου δίνει την επιλογή. Αλλάζεις την γλώσσα των windows σε αγγλικά και σου δίνει την επιλογή. Το εκανα ...Κατεβασα την αναβαθμιση στα αγγλικα αλλα οταν προετοιμαζει για εγκατασταση γυριζει στα ελληνικα και παλι δεν με αφηνει να κρατησω τα εγκατεστημενα προγραμματα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Losser Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Το εκανα ...Κατεβασα την αναβαθμιση στα αγγλικα αλλα οταν προετοιμαζει για εγκατασταση γυριζει στα ελληνικα και παλι δεν με αφηνει να κρατησω τα εγκατεστημενα προγραμματα . Διάγραψε τον installer και κατεβασε τον παλι, για να είναι στα αγγλικα, κάνε και ενα restart ενδιαμεσα, διεγραψε τους προσωρινους φακέλους στον c:\ που έφτιαξε η εγκατάσταση, άλλαξε ip στο ρουτερ. Αλλιώς περιμενε τον KilliK, να σου πει τι έκανε Ακυρο ο kirileman είχε το ίδιο προβλημα , οχι ο KilliK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Γιατί μ@λακίζεται τόσο πολύ με τον φάκελο του Onedrive; Έχω τον φάκελο στον D δίσκο και αυτό μου ζητάει στο αρχικό setup να ορίσω νέα θέση. Του ορίζω πάλι τον D και αγνοεί τον υπάρχοντα και πάει και φτιάχνει έναν καινούριο Onedrive φάκελο ακριβώς από πάνω, ο οποίος μάλιστα έχει και ελάχιστα διαφορετικό συννεφάκι/icon από το πρώτο. Αναγκάστηκα να κάνω copy/paste από τον παλιό στον καινούριο φάκελο για να αποφύγω το κατέβασμα/συγχρονισμό 23GB! Στο δε T100 που έχω τον φάκελο Onedrive στην κάρτα SD, δε φτιάχνει δεύτερο φάκελο, αλλά βγάζει μήνυμα απόρριψης της θέσης και ζητάει να επιλέξω άλλο σημείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα