Προς το περιεχόμενο

Windows 10: Διαθέσιμα για κατέβασμα από σήμερα και σε ISO μορφή

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάξε τα ποστ του KilliK , χθες νομίζω το ελυσε...

Δοκίμασε τα παρακάτω...

Δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω...Εχω ελληνικα windows 7 64 bit ultimate .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 699
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ειχα αυθεντικα windows 8.1 pro.  Εκανα την δωρεαν αναβαθμιση σε windows 10 pro και το κλειδι που ειναι ενεργοποιημενα τωρα τα windows 10 ειναι το generic που τελειωνει σε 3V66T.

Σε λιγο θα κανω καθαρη εγκατασταση των windows 10 pro στον ιδιο υπολογιστη (αρα format τα τωρινα αναβαθμισμενα windows 10) και θα δω αν θα ενεργοποιηθουν αυτοματα οπως εχει πει η MS .

Αυτό ακριβώς έκανα φίλε μου και ενεργοποιήθηκαν ακριβώς με το ίδιο κλειδί. Δεν ξέρω τι παίζει.

Βλέπει άλλη γλώσσα στα προγράμματα και άλλη γλώσσα στα windows και δεν σου δίνει την επιλογή.

Αλλάζεις την γλώσσα των windows σε αγγλικά και σου δίνει την επιλογή.

• Like 1

Αυτό ακριβώς έκανα φίλε μου και ενεργοποιήθηκαν ακριβώς με το ίδιο κλειδί. Δεν ξέρω τι παίζει.

Με αυτο το περναει απλο το σημειο της εγκαταστασης. Μπορεις καλλιστα να κανεις skip.

Το activation γινεται αργοτερα οταν ολοκληρωθει η εγκατασταση και γινεται βαση αναγνωριστικου που εχει δωθει στο μηχανημα οταν εγινε η αναβαθμιση απο win8.1 σε win10.

Κατέβασε το ISO,περασε το σε usb stick,κάνε upgrade μέσα από windows τρέχοντας το exe που έχουν μεσα τα windows 10, θα ενεργοποιηθούν αυτόματα και μετά και μονο μετά αν θες clean installation εγκατέστησε ξανά αλλά αυτήν την φορά κανονικά όχι μέσω windows και θα ενεργοποιηθούν πάλι αυτοματα

• Like 1

Με αυτο το περναει απλο το σημειο της εγκαταστασης. Μπορεις καλλιστα να κανεις skip.

Το activation γινεται αργοτερα οταν ολοκληρωθει η εγκατασταση και γινεται βαση αναγνωριστικου που εχει δωθει στο μηχανημα οταν εγινε η αναβαθμιση απο win8.1 σε win10.

Πώς γίνεται να παίρνει παλιές πληροφορίες μηχανήματος στο οποίο έχει γίνει φορμάτ. Είναι λίγο παράλογο αυτό.

Πώς γίνεται να παίρνει παλιές πληροφορίες μηχανήματος στο οποίο έχει γίνει φορμάτ. Είναι λίγο παράλογο αυτό.

Υποτίθεται ότι το hardware ID αποθηκεύεται στους servers της Microsoft όταν κάνεις upgrade υπάρχουσας εγκατάστασης σε Windows 10 και μετά το clean install κάνει activate μέσω Internet. Δεν είναι βέβαιο αυτό αλλά το πιο πιθανό.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΝ ΜΠΡΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ 10 PRO .

Εμενα μου ενεργοποιη8ηκαν κανονικα... Απλα καντε ότι ακριβως κανει ο user στο βιντεο.

Στις 16/01/2016 όλη η ινδια θα ψάχνει για καινούργιο κλειδί...

• Like 2

Κάπου διάβασα ότι εάν έχεις την retail έκδοση win 7, 8 μπορείς να μεταφέρεις την άδεια και σε άλλο pc, το ψάχνω ακόμα όμως οι πηγές δεν είναι 100% έγκυρες.

Βλέπει άλλη γλώσσα στα προγράμματα και άλλη γλώσσα στα windows και δεν σου δίνει την επιλογή.

Αλλάζεις την γλώσσα των windows σε αγγλικά και σου δίνει την επιλογή.

Το εκανα ...Κατεβασα την αναβαθμιση στα αγγλικα αλλα οταν προετοιμαζει για εγκατασταση γυριζει στα ελληνικα και παλι δεν με αφηνει να κρατησω τα εγκατεστημενα προγραμματα .

Το εκανα ...Κατεβασα την αναβαθμιση στα αγγλικα αλλα οταν προετοιμαζει για εγκατασταση γυριζει στα ελληνικα και παλι δεν με αφηνει να κρατησω τα εγκατεστημενα προγραμματα .

Διάγραψε τον installer και κατεβασε τον παλι, για να είναι στα αγγλικα, κάνε και ενα restart ενδιαμεσα, διεγραψε τους προσωρινους φακέλους στον c:\ που έφτιαξε η εγκατάσταση, άλλαξε ip στο ρουτερ.

Αλλιώς περιμενε τον KilliK, να σου πει τι έκανε

Ακυρο ο kirileman είχε το ίδιο προβλημα , οχι ο KilliK

• Like 1

Γιατί μ@λακίζεται τόσο πολύ με τον φάκελο του Onedrive; Έχω τον φάκελο στον D δίσκο και αυτό μου ζητάει στο αρχικό setup να ορίσω νέα θέση. Του ορίζω πάλι τον D και αγνοεί τον υπάρχοντα και πάει και φτιάχνει έναν καινούριο Onedrive φάκελο ακριβώς από πάνω, ο οποίος μάλιστα έχει και ελάχιστα διαφορετικό συννεφάκι/icon από το πρώτο. Αναγκάστηκα να κάνω copy/paste από τον παλιό στον καινούριο φάκελο για να αποφύγω το κατέβασμα/συγχρονισμό 23GB!

Στο δε T100 που έχω τον φάκελο Onedrive στην κάρτα SD, δε φτιάχνει δεύτερο φάκελο, αλλά βγάζει μήνυμα απόρριψης της θέσης και ζητάει να επιλέξω άλλο σημείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...