Rurouni89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 πως γνωρίζουμε, όσοι είναι κάτοχοι νόμιμης άδειας Windows 7 ή Windows 8.1, μπορούν να αναβαθμιστούν από σήμερα στη νέα έκδοση εντελώς δωρεάν, εκμεταλλευόμενοι την προσφορά της Microsoft η οποία θα ισχύσει για 12 μήνες μετα τους 12 μήνες θα πρέπει να τα αγοράσουμε αυθεντικα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Όσοι έχετε απορίες μπείτε στη συζήτηση στο forum των Windows για να τις λυσετε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtzankatian Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Βρε συ Μητσάκο...εξήγησε μου παλικάρι μου...τι θα κερδίσεις εάν τα βάλεις ΤΩΡΑ...σήμερα...αυτή την στιγμή... Καλα ναι σιγουρα δεν καιγομαι να τα βαλω ΤΩΡΑ απλα θα θελα να βαλω μια απο αυτες τις μερες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 μετα τους 12 μήνες θα πρέπει να τα αγοράσουμε αυθεντικα? Oχι! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas443 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Καλημέρα τι διαφορα έχουν τα windows 10 home με τα windows 10 home N??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
0FAZ0 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Καλα ναι σιγουρα δεν καιγομαι να τα βαλω ΤΩΡΑ απλα θα θελα να βαλω μια απο αυτες τις μερες Σωστός! Άρα λοιπόν, όπως είπε ορθά και ο Πάνος στο πιο πάνω σχόλιο, καλύτερα να μπούμε (από αύριο θα έλεγα) στο forum της -εχμ...φτου- Microsoft για να λύσουμε τις απορίες μας! Καλή υπομονή! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rurouni89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Oχι! Ευχαριστώ Gtr34 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Κάνω update σε ένα αρχαίο netbook.. πιστεύω να κάνουν κάτι τα 10άρια γιατί με τα 7άρια ούτε μία σελίδα δεν άνοιγες χωρίς να κολλήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtzankatian Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Σωστός! Άρα λοιπόν, όπως είπε ορθά και ο Πάνος στο πιο πάνω σχόλιο, καλύτερα να μπούμε (από αύριο θα έλεγα) στο forum της -εχμ...φτου- Microsoft για να λύσουμε τις απορίες μας! Καλή υπομονή! Χαχαχαχαχαχαχ οκ σε ευχαριστω για το ενδιαφερον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Αν και έχω τα windows 8, μια και δε θέλω να αναβαθμίζω αλλά να κάνω πλήρη εγκατάσταση, έχουν βγει τα 10 και στο msdnaa; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Τα δουλευω εδω κ 2 ωρες.πολυ ομορφα,γρηγορα κ γενικως πολυ καλα τα 10αρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Αν και έχω τα windows 8, μια και δε θέλω να αναβαθμίζω αλλά να κάνω πλήρη εγκατάσταση, έχουν βγει τα 10 και στο msdnaa; Όχι ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elight Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εχω κανει αναβαθμιση απο το πρωι. Οποιος ειχε 8-8.1 θα χαρει να μαθει πως εχουν γινει πολλες βελτιωσεις στο GUI. Ολα δουλευουν χωρις προβλημα. Γνωμη μου ειναι οποιος θελει ας προχωρησει. 40 λεπτα περιπου θελει για setup - και για οποιους ρωτησαν - οχι δεν χανεις τιποτα απο τα αρχεια η τις ρυθμισεις σου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 μετα τους 12 μήνες θα πρέπει να τα αγοράσουμε αυθεντικα? Αφου λεει στην ειδηση ρε παιδια οτι οι αναβαθμισεις υποστηριζονται ως το 2025 Εκτος αυτου, το εχουν ξεκαθαρισει παμπολες φορες οτι 12 μηνες θα εχεις την επιλογη να προχωρησεις σε αναβαθμιση. Μετα τους 12 μηνες χανεις την επιλογη. Αν κανεις ομως αναβαθμιση εχεις μια πληρη εκδοση windows 10 που δεν ληγει Αυτο που δεν λενε το ιδιο ξεκαθαρα, αλλα μαλλον ισχυει ειναι οτι η αδεια που μετατρεπεται σε 10 παυει να ισχυει ως αδεια για τα παλαιοτερα windows. Δεν μπορεις δηλαδη ουτε να τη γυρισεις πισω σε 8/7 ουτε να κανεις ξανα εγκατασταση 8/7 με αυτο το κλειδι Αυτο που εγω δεν ξερω ειναι αν η εκδοση των 10 κλειδωνει σε συγκεκριμενο hardware ακομα και αν προερχεται απο αναβαθμιση εκδοσης για την οποια αυτο δεν ισχυει. Εγω για παραδειγμα εχω αρκετες αδειες απο MSDN και εχω επιλεξει 2 που θα αναβαθμισω. Μια με 8.0 που δεν χρειαζομαι και μια με τα αρχικα 7 χωρις SP1. Ειναι και οι δυο professional x64 και μπορουν να μπουνε σε πολλα pc ταυτοχρονα. Δεν ξερω ομως αν μετα την αναβαθμιση θα κλειδωσουν στο hardware που θα βρισκονται πλεον και θα ειναι αχρηστες για αλλα μηχανηματα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bouxesas13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 ρε παιδια καλησπερα....που ειναι για κατεβασμα τα windows 10? γιατι εγω βλεπω μονο download the tool? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα