Προς το περιεχόμενο

Windows 10: Διαθέσιμα για κατέβασμα από σήμερα και σε ISO μορφή

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πως γνωρίζουμε, όσοι είναι κάτοχοι νόμιμης άδειας Windows 7 ή Windows 8.1, μπορούν να αναβαθμιστούν από σήμερα στη νέα έκδοση εντελώς δωρεάν, εκμεταλλευόμενοι την προσφορά της Microsoft η οποία θα ισχύσει για 12 μήνες

μετα τους 12 μήνες θα πρέπει να τα αγοράσουμε αυθεντικα?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 699
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βρε συ Μητσάκο...εξήγησε μου παλικάρι μου...τι θα κερδίσεις εάν τα βάλεις ΤΩΡΑ...σήμερα...αυτή την στιγμή...

Καλα ναι σιγουρα δεν καιγομαι να τα βαλω ΤΩΡΑ απλα θα θελα να βαλω μια απο αυτες τις μερες :D

• Like 1

Καλα ναι σιγουρα δεν καιγομαι να τα βαλω ΤΩΡΑ απλα θα θελα να βαλω μια απο αυτες τις μερες :D

Σωστός!

Άρα λοιπόν, όπως είπε ορθά και ο Πάνος στο πιο πάνω σχόλιο, καλύτερα να μπούμε (από αύριο θα έλεγα) στο forum της -εχμ...φτου- Microsoft για να λύσουμε τις απορίες μας!

Καλή υπομονή!

• Like 3

Σωστός!

Άρα λοιπόν, όπως είπε ορθά και ο Πάνος στο πιο πάνω σχόλιο, καλύτερα να μπούμε (από αύριο θα έλεγα) στο forum της -εχμ...φτου- Microsoft για να λύσουμε τις απορίες μας!

Καλή υπομονή!

Χαχαχαχαχαχαχ οκ σε ευχαριστω για το ενδιαφερον

• Like 1

Εχω κανει αναβαθμιση απο το πρωι. Οποιος ειχε 8-8.1 θα χαρει να μαθει πως εχουν γινει πολλες βελτιωσεις στο GUI. Ολα δουλευουν χωρις προβλημα. Γνωμη μου ειναι οποιος θελει ας προχωρησει. 40 λεπτα περιπου θελει για setup - και για οποιους ρωτησαν - οχι δεν χανεις τιποτα απο τα αρχεια η τις ρυθμισεις σου

• Like 2

μετα τους 12 μήνες θα πρέπει να τα αγοράσουμε αυθεντικα?

Αφου λεει στην ειδηση ρε παιδια οτι οι αναβαθμισεις  υποστηριζονται ως το 2025

Εκτος αυτου, το εχουν ξεκαθαρισει παμπολες φορες οτι 12 μηνες θα εχεις την επιλογη να προχωρησεις σε αναβαθμιση. Μετα τους 12 μηνες χανεις την επιλογη.

Αν κανεις ομως αναβαθμιση εχεις μια πληρη εκδοση windows 10 που δεν ληγει

Αυτο που δεν λενε το ιδιο ξεκαθαρα, αλλα μαλλον ισχυει ειναι οτι η αδεια που μετατρεπεται σε 10 παυει να ισχυει ως αδεια για τα παλαιοτερα windows.

Δεν μπορεις δηλαδη ουτε να τη γυρισεις πισω σε 8/7 ουτε να κανεις ξανα εγκατασταση 8/7 με αυτο το κλειδι

Αυτο που εγω δεν ξερω ειναι αν η εκδοση των 10 κλειδωνει σε συγκεκριμενο hardware ακομα και αν προερχεται απο αναβαθμιση εκδοσης για την οποια αυτο δεν ισχυει.

Εγω για παραδειγμα εχω αρκετες αδειες απο MSDN και εχω επιλεξει 2 που θα αναβαθμισω. Μια με 8.0 που δεν χρειαζομαι και μια με τα αρχικα 7 χωρις SP1.

Ειναι και οι δυο professional x64 και μπορουν να μπουνε σε πολλα pc ταυτοχρονα. Δεν ξερω ομως αν μετα την αναβαθμιση θα κλειδωσουν στο hardware που θα βρισκονται πλεον και θα ειναι αχρηστες για αλλα μηχανηματα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...