Προς το περιεχόμενο

Windows 10: Διαθέσιμα για κατέβασμα από σήμερα και σε ISO μορφή

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κι εγω το ειχα το εικονιδιο αλλα δεν μου ηρθε κατι σαν ειδοποιηση αλλα τα κατεβασα από  το link της πρωτης σελίδας του θεματος .

Σπασμενα τα εχεις η οχι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 699
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το εικονιδιο το εχω..απλα δεν εχει ερθει ειδοποιηση για εγκατασταση!

Δοκίμασε να κάνεις έλεγχο για ενημερώσεις στο Windows Update, κλείσε το παράθυρο και ξανά άνοιξε το Windows Update. Κάνε αυτή τη διαδικασία 4-5 φορές μέχρι να βγει το μήνυμα για αναβάθμιση. Κάνε restart και ξανα προσπάθησε. Άμα και πάλι δεν βγει, τότε δεν έχει έρθει η σειρά σου για αναβάθμιση. Η αναβάθμιση έρχεται σε κύματα στους χρήστες.

Σπασμενα τα εχεις η οχι?

Δεν παίζει ρόλο άμα είναι σπασμένα ή όχι.

• Like 1

Δοκίμασε να κάνεις έλεγχο για ενημερώσεις στο Windows Update, κλείσε το παράθυρο και ξανά άνοιξε το Windows Update. Κάνε αυτή τη διαδικασία 4-5 φορές μέχρι να βγει το μήνυμα για αναβάθμιση. Κάνε restart και ξανα προσπάθησε. Άμα και πάλι δεν βγει, τότε δεν έχει έρθει η σειρά σου για αναβάθμιση. Η αναβάθμιση έρχεται σε κύματα στους χρήστες.

Ετσι ακριβως.

Οποος εκανε αναβαθμιση σε υπαρχοντα 7αρια ας μας πει ποσα GB  "γεμισε" πιο πολύ ο δισκος του ...Εχω τα 7αρια σε ssd δισκο και δεν ξερω αν μου φτανουν τα15-20GB που είναι ακομα ελευθερα .

όταν πας στην εκκαθάριση δίσκου και καταργήσεις το <παλιές εγκαταστασεις > καθώς και διαγραφή ολα τα σκιώδη αντίγραφα ασφαλείας εκτός το τελευταίο θα κερδίσεις τουλάχιστον 30 GB 

• Like 1

Δεν θα μου ζητησει κωδικο?τα εχω σπασμενα....

οποτε κανω ολα τα update και περιμμενω?

γιατι προσπαθουσα να κανω ενα τελευταιο update σημαντικο και δεν το δεχοταν..εβαγαζε σφαλαμα!

Δεν θα μου ζητησει κωδικο?τα εχω σπασμενα....

οποτε κανω ολα τα update και περιμμενω?

γιατι προσπαθουσα να κανω ενα τελευταιο update σημαντικο και δεν το δεχοταν..εβαγαζε σφαλαμα!

Σε μερικές εκδόσεις σπασμένων Windows έγιναν κανονικά activation, σε κάποιες άλλες δεν γίνεται. Άμα δεν κάνεις activation τα χρησιμοποιείς μόνο για τη δοκιμαστική περίοδο (90 ημέρες).

όταν πας στην εκκαθάριση δίσκου και καταργήσεις το <παλιές εγκαταστασεις > καθώς και διαγραφή ολα τα σκιώδη αντίγραφα ασφαλείας εκτός το τελευταίο θα κερδίσεις τουλάχιστον 30 GB 

Το δοκιμασα στο pc της δουλειας και μου λεει ότι θα κερδισω μονο 2,4 GB

30-35 GB είναι όλα κι όλα γεματος ο ssd αλλα αν θυμαμαι καλα είναι 60αρης μονο .Όλα τα temp αρχεια τα σβηνω "χειροκίνητα" .

Σε μερικές εκδόσεις σπασμένων Windows έγιναν κανονικά activation, σε κάποιες άλλες δεν γίνεται. Άμα δεν κάνεις activation τα χρησιμοποιείς μόνο για τη δοκιμαστική περίοδο (90 ημέρες).

Οκ...κανω τα update και βλεπουμε

Το δοκιμασα στο pc της δουλειας και μου λεει ότι θα κερδισω μονο 2,4 GB

30-35 GB είναι όλα κι όλα γεματος ο ssd αλλα αν θυμαμαι καλα είναι 60αρης μονο .Όλα τα temp αρχεια τα σβηνω "χειροκίνητα" .

δοκιμασε να πας ----> εκκαθάριση δίσκου / νέος τόμος c / εκκαθάριση αρχείων συστήματος / περισσότερες επιλογές / εκκαθάριση συστήματος και σκιώδη αντίγραφα / και όλα θα παν καλά.

Για όσους δεν έχει εμφανιστεί το windows 10 update υπάρχει τρόπος για force download

1.πάτε Πίνακας ελέγχου>windows update>αλλαγή ρυθμίσεων και ορίστε αυτόματη εγκατάσταση ενημερώσεων

2.πάτε στο φάκελο C:\Windows\SoftwareDistribution\Download και διαγράψτε τα όλα (δεν προκαλεί ζημία στο σύστημα)

3. ανοίξτε την γραμμή εντολών ως διαχειριστής και γράψτε την ακόλουθη εντολή wuauclt.exe /updatenow

Αφού περάσουν μερικά λεπτά κάντε έλεγχο για ενημερώσει.

Για όσους δεν έχει εμφανιστεί το windows 10 update υπάρχει τρόπος για force download

1.πάτε Πίνακας ελέγχου>windows update>αλλαγή ρυθμίσεων και ορίστε αυτόματη εγκατάσταση ενημερώσεων

2.πάτε στο φάκελο C:\Windows\SoftwareDistribution\Download και διαγράψτε τα όλα (δεν προκαλεί ζημία στο σύστημα)

3. ανοίξτε την γραμμή εντολών ως διαχειριστής και γράψτε την ακόλουθη εντολή wuauclt.exe /updatenow

Αφού περάσουν μερικά λεπτά κάντε έλεγχο για ενημερώσει.

Δεν υπάρχει λόγος gia force download...

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

Μου φαίνετε το καινούργιο TERMINATOR GENESIS δεν το είδατε στο σινεμά εσείς όλοι που τρέχετε εεεε ???

χαζουλικα το τέλος έρχετε :) Μπουυαααχαχαχαχαχα

(Bill gates devil mode)

Το έχουμε πει, την πρώτη φορά μόνο με αναβάθμιση. Τώρα πρέπει να βάλεις απ την αρχή τα παλιά σου Windows...

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Είχα κάνει clone τα 7 σε άλλο δίσκο και έκανα ξανά clone back τώρα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...