Προς το περιεχόμενο

Windows 10: Διαθέσιμα για κατέβασμα από σήμερα και σε ISO μορφή

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πως στο διαολο βαζω διαφορετικο background σε καθε οθονη? μου χει σπασει τα νευρα

(σοβαρο προβλημα :P)

Βεβαίως και είναι πρόβλημα, αφού το να έχεις διαφορετικά wallpapers βοηθάει να ταξινομείς καλύτερα τις εφαρμογές σου. Κι εγώ ακριβώς αυτό το πράγμα έψαχνα τώρα. Είναι κάτι που γίνεται πχ. σε MacOS, δυστυχώς όμως όχι (ακόμα) σε Windows 10:

you can't drag and drop programs between different screens, you can't change the wallpaper for individual desktops, and you can't quickly jump to a particular screen without cycling through all of your open screens.

Ο κάθε ένας από τους παραπάνω περιορισμούς είναι μεγάλο φάουλ.

ps: μόλις κατάφερα να κάνω το activation, χρειάστηκε να το πατήσω μόνο 3 φορές (χθες βράδυ δεν γινόταν με τίποτα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 699
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επιτέλους scrolling για τις εφαρμογές στο background! Αν δεν κάνω λάθος μέχρι τώρα αυτό υποστηριζόταν μόνο μέσω 3rd party app.

Το μόνο που λείπει τώρα είναι να βάλουν κάποτε και λειτουργία always-on-top.

• Like 1

Aπο το Microsoft Answers:

We are experiencing an issue with our activation service that can result in some PCs unable to finish activation after upgrading.

If the Activation status in Settings – Update & Security – Activation says “Connect to the Internet to activate Windows” and you’re connected to the Internet, please stay put. We’re working on the issue with our service and your PC will automatically activate once our service issue is addressed. Thanks for your patience and support.

Please do not attempt to clean install Windows 10 until your PC activates successfully and says “Windows is Activated” in the Activation status. Please do not attempt changing any product keys – this can prevent your PC from activating once our service issue is addressed.

Λίγο προσοχή στα privacy settings... αν κάνεις update από 8.1 δε τα κρατάει...

Αν στο τέλος της εγκατάστασης επιλέξεις "χρήση προτεινόμενων ρυθμίσεων", τότε στέλνει δεδομένα πληκτρολόγησης, περιήγησης και ιστορικό αναζητήσεων στη Micro$oft..

Για να μην αναφέρω τι στέλνει η Cortana... και σας έφταιγε η Google :P

Σε Windows Pro Insider 10130,

έτρεξα το tool και έγινε κανονικά η εγκατάσταση, τα windows ενεργοποιημένα χωρίς προβλήματα.

Για τους insiders υπάρχει πάντως η επιλογή να κάνουν την αναβάθμιση από το update που εμφανίζεται (έκδοση 10240).

Εγώ απλώς επέλεξα να κάνω full install με το tool, να δω τι παίζει.

*nenya*

http://answers.microsoft.com/el-gr/windows/forum/windows_10-win_upgrade/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B8%CF%85%CE%BC%CF%8E/3a592e88-84ca-44a2-a0ba-6633bb17b21a εδώ η λύση για το εικονίδιο,,

Shogo

οσο για το Direct X 12 ακόμα και να το είχες δεν θα βρεις κανένα game που να το υποστηρίζει..

Οκ bro το βρήκα τι έφταιγε τελικά και το έφτιαξα,και εννοείτε ότι δεν υπάρχουν ακόμα παιχνίδια που το υποστηρίζουν,απλά ήθελα να το δώ και να χαρώ σαν ηλίθιο χαχαχα

Εγώ έκανα την αναβάθμιση χθες απο Win8.1. 

Επέλεξα να κρατήσω τα πάντα Personal Files and Apps.

Έκανε αρκετή ώρα μιας και είχα αρκετά προγράμματα μέσα.

Αφού μπήκα και κατέβασα drivers για την κάρτα είδα ότι τα WIndows δεν ήταν ενεργοποιημένα(δεν πάτησα ενεργοποίηση ). Αφού κάνω το πρώτο restart , ήρθε η καταστροφή , τα windows εμφάνιζαν ένα  error driver less or equal και ξανά restart συνέχεια.

Μετά από αρκετές προσπάθειες ,Safe mode και rollback τους drivers τις κάρτας, εξακολουθούσε να μην bootari.

Στο τέλος επέλεξα μέσω του Safe mode να κάνω Reset τα Windows και ξανά εγκατάσταση.
Η εγκατάσταση πήγε αρκετά γρήγορα , και μπήκα είδα ότι είχε απεγκαταστήσει όλα τα προγράμματα που είχα στο C , μόνο το Steam και τα games τους μου άφησε , και τα WIndows ενεργοποιημένα , χωρίς να κάνω κάτι το ιδιαίτερο.

Κατεβασα το iso ελληνικά για να το εχω αλλα ακόμα δεν εχει βγεί το παραθυράκι για αναβαθμιση διπλα στην ώρα.

Προς το παρόν θα καθήσω με τα 8.1 μιας και καθε φορά που αναβθμίζω υπαρχουν 1-2 προγραμματα που δεν δουλευουν από την αρχή.

Συγκεκριμένα το connectify μετα την αναβαθμιση των windows δεν δουλευει για κανενα μήνα καθε φορά μεχρι να γίνει συμβατό.

6a8d5e2df29b383ce48e26cdb58c3fdb.jpg

Ειλικρινα, απο που εμφανιστηκαν ολοι αυτοι? 
Οχι ρε φιλε ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΚΕΥ απο Vista. Ουτε απο ΧΡ. Ουτε απο Millenium... και μαντεψε ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΕΥ ΑΠΟ WIN 95!!

• Like 10

So με την έκδοση για tablets τι γίνεται; Αν θυμάμαι σωστά είχαν πει πως θα σκάσει πιο μετά αλλα βλέπω πως εξωτερικό μερικοί έχουν βάλει κανονικά την πλήρη έκδοση. Στο δικό μου όμως (Toshiba Encore 8αρι) δεν έχει υπάρξει ούτε καν η ένδειξη για το upgrade.

'Ερχεται όντως πιο μετά ή έχω θέμα;

So με την έκδοση για tablets τι γίνεται; Αν θυμάμαι σωστά είχαν πει πως θα σκάσει πιο μετά αλλα βλέπω πως εξωτερικό μερικοί έχουν βάλει κανονικά την πλήρη έκδοση. Στο δικό μου όμως (Toshiba Encore 8αρι) δεν έχει υπάρξει ούτε καν η ένδειξη για το upgrade.

'Ερχεται όντως πιο μετά ή έχω θέμα;

Θα έρθει μετά, και στο δικό μου acer iconia 8W δεν ήρθαν τα 10αρια και το αγόρασα από Β.Ευρώπη.

• Like 1

Εμένα δεν μου βγάζει την επιλογή να κρατήσω τα προγράμματα μου γιατί λέει επίλεξα έκδοση με διαφορετική γλώσσα απο αυτή που είχα εγκατεστημένη.

Ενώ εχθές είχα προβλήματα με την ενεργοποίηση μετά την αναβάθμιση από windows 8.1, σήμερα με το που άνοιξα τον υπολογιστή, λέει ότι τα windows είναι ενεργοποιημένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...