darktraitor Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Τίποτα ακόμα αρχίζω και απογοήτευομαι... Sent from my SM-G920F using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prigipa_m Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ρε παιδιά ούτε εμένα εμφάνισε τιποτα για τα Windows 10. Επίσης μου έφυγε και το εικονίδιο στην επιφανεια εργασίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xcoder Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Παιδιά αν γίνει upgrade πάνω σε windows 7 πειρατικά, τι γίνεται?? θα δεις το κλασικο watermark στο desktop οτι η κοπια σου ειναι unlicensed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Για αυτούς που είναι insider μήνες τώρα και έχουν το τελευταίο update στο pc τους, πότε θα μπορέσουν να περάσουν την final έκδοση ; Εμένα ακόμα να μου εμφανιστεί στο windows update κάτι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Τι χωρα εβαλες και τι γλωσσα,γιατι εχω το ιδιο προβλημα....ευχαριστω English UK 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δεν υπαρχει, μου κολλαει ακομη και το εργαλειακι για να τα κατεβασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Για αυτούς που είναι insider μήνες τώρα και έχουν το τελευταίο update στο pc τους, πότε θα μπορέσουν να περάσουν την final έκδοση ; Εμένα ακόμα να μου εμφανιστεί στο windows update κάτι.. Αν έχεις την 10240 τότε έχεις την final έκδοση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Γιατί τόσο χάλια μερικά εικονίδια, όπως του recycle bin; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 θα δεις το κλασικο watermark στο desktop οτι η κοπια σου ειναι unlicensed. Όχι αδερφέ! Δεν έχει κανένα υδατογράφημα! Εγώ τα πέρασα μια χαρά σε 7ρια πειρατικά και όλα καλά. Απλά έχω το ίδιο πρόβλημα που έχουν όλοι με την μη ενεργοποίηση των windows άσχετα αν είναι πειρατικά ή όχι! Να ρωτήσω κάτι άλλο! Πήγα στον δίσκο και έκανα εκκαθάριση και βλέπω πως μου έχει "φάει" 43.6 GB (!!!) η μετάβαση στα 10! Το λέει σαν "προηγούμενες εγκαταστάσεις των windows" Είναι ασφαλές να το σβήσω αυτό? Είναι και καλά αν θέλω να επιστρέψω στα 7 για κάποιον λόγο και γι' αυτό υπάρχει αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaporShark Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ένα ακόμη πρόγραμμα για την αναγνώριση του product Key σε ό,τι αφορά τα win8 είναι το belarc advisor,το οποίο διαβάζει εκτός των άλλων specs του συστήματος και το κλείδι ενεργοποίησης των win8 το οποίο είναι "κρυμμένο"μέσα στο bios.Επίσης δείτε και αυτό.https://itsolutionsblog.net/3-ways-to-extract-the-windows-8-product-key/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gomez7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 η εκδοση N δεν εχει ουτε το default viewer φωτογραφιων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsigpan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Όχι αδερφέ! Δεν έχει κανένα υδατογράφημα! Εγώ τα πέρασα μια χαρά σε 7ρια πειρατικά και όλα καλά. Απλά έχω το ίδιο πρόβλημα που έχουν όλοι με την μη ενεργοποίηση των windows άσχετα αν είναι πειρατικά ή όχι! Να ρωτήσω κάτι άλλο! Πήγα στον δίσκο και έκανα εκκαθάριση και βλέπω πως μου έχει "φάει" 43.6 GB (!!!) η μετάβαση στα 10! Το λέει σαν "προηγούμενες εγκαταστάσεις των windows" Είναι ασφαλές να το σβήσω αυτό? Είναι και καλά αν θέλω να επιστρέψω στα 7 για κάποιον λόγο και γι' αυτό υπάρχει αυτό? Καλησπερα. Την ιδια απορία εχω και εγώ. Εκανα upgrade, ολα καλα, εγινε και η ενεργοποιηση. Ο φακελος windows old πως διαγραφεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tulipas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Υπέροχα απλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moolis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Τα κλειδια που βλεπεις ειναι μαλλον τα generic κλειδια της MS για τα windows 10 και δεν αντιπροσωπευουν τη δικια σου εγκατασταση Windows 10 Home - YTMG3-N6DKC-DKB77-7M9GH-8HVX7 Windows 10 Home SL- BT79Q-G7N6G-PGBYW-4YWX6-6F4BT Windows 10 Pro - VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T Windows 10 Pro VL-MAK - QJNXR-7D97Q-K7WH4-RYWQ8-6MT6Y Αλλα μαλλον μπορεις να προχωρησεις ετσι το clean install και μετα να κανεις ενεργοποιηση Η ενεργοποιηση δεν θα πετυχει αν δεν εχεις κανει πρωτα κανονικο upgrade απο υπαρχουσα εγκατασταση στον ιδιο υπολογιστη και μετα ενεργοποιηση αυτης της upgraded εγκαταστασης. Αφου το κανεις αυτο, μετα μπορεις αν θες να κανεις clean install στον ιδιο υπολογιστη και τοτε θα ενεργοποιηθει εγω εκανα upgrade ενεργοποιησα τα windows κανονικα κ μετα εκανα bootable usb εκανα φορματ τον δισκο που ειχε τα windows και ενανα clean install σε καινουργιο αλλα στην ενεργοποιηση μου πεταει αυτο Κωδικός σφάλματος: 0xC004C003 τι κανω??????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos101 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Καλησπερα. Την ιδια απορία εχω και εγώ. Εκανα upgrade, ολα καλα, εγινε και η ενεργοποιηση. Ο φακελος windows old πως διαγραφεται; πιθανόν να μπορείς να τον διαγράψεις μετά το πέρας του ενός μηνα για τον λόγο ότι στις ρύθμισις σου δίνη την δυνατότητα να επιστρέψεις στο προηγούμενο λειτουργικό σου μέχρι ένα μηνα μετά την αναβάθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα