anthipitza Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 άρχισαν οι ενεργοποιησεις ...... ολα καλα μεχρι τωρα αλλα γιατι δεν βλεπω το εργαλειο αποκοματων ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Και το κλειδί εξακολουθεί να είναι το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Losser Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 το clashbot δεν δουλευει σε win 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εμένα μου πετάει σφάλμα 0x80070003, όχι μόνο τώρα, εδώ και μήνες που προσπαθούσα να περάσω την Insiders' Preview... Κατέβασα και την σημερινή έκδοση κι από το MediaCreationToolx64, και μέσα από το windowsupdate, πουθενά φως. Έκανα ότι λέει εδώ αλλά τίποτα. Δοκίμασα κι απο dvd, και πάλι τη διακόπτει χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένο σφάλμα, απλά ότι δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση λόγω προβλήματος. Έχω τα win8.1 προεγκατεστημένα σε asus vivobook. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthipitza Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Άρα να δοκιμάσουμε για Clean Install τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrostr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παιδιά αν γίνει upgrade πάνω σε windows 7 πειρατικά, τι γίνεται?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 αλλαξε την επιλογη στην δεξια καρτελα στα language,region κτλ(δεν θυμαμαι πως το λενε)Το system local έκανε τη ζημιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrossss Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Βλέπω ότι έχεις το kaspersky,πως το εγκατέστησες;Γιατί εγω δεν μπορώ να το εγκαταστήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matrixtv1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παιδιά εμένα δεν μου έχει στείλει κάτι για να κατεβάσω όπως έλεγε όταν έκανα κράτηση αλλά μού λέει ότι ο υπολογιστής μου είναι συμβατός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthipitza Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Βλέπω ότι έχεις το kaspersky,πως το εγκατέστησες;Γιατί εγω δεν μπορώ να το εγκαταστήσω. πας εδώ και κατεβάζεις -----------> http://kaspersky.gr/trialsκαι μετά κάθε μήνα με το γνωστό προγραμμα ανανεώνω. εγώ δεν βλέπω το εργαλείο αποκομμάτων και μάλλον το κατάργησαν...... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 πας εδώ και κατεβάζεις -----------> http://kaspersky.gr/trialsκαι μετά κάθε μήνα με το γνωστό προγραμμα ανανεώνω. εγώ δεν βλέπω το εργαλείο αποκομμάτων και μάλλον το κατάργησαν...... Start Win Icon->δεξιά μπάρα->scroll down->profit... Τουλάχιστον στο δικό μου εκεί είναι. έδιτ: το snipping tool φαντάζομαι ζητάς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthipitza Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Start Win Icon->δεξιά μπάρα->scroll down->profit... Τουλάχιστον στο δικό μου εκεί είναι. έδιτ: το snipping tool φαντάζομαι ζητάς. ναι οκ το βρηκα . thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Τέλεια. Πάμε αισίως για την τέταρτη προσπάθεια. Οι δύο πρώτες απέτυχαν λόγω του system partition των 100MB. Πάει, το λύσαμε αυτό το πρόβλημα αλλά τώρα είχα κι εγώ το θέμα που δεν με αφήνει να κρατήσω παλιές εφαρμογές κλπ λόγω του system locale ή/και region. Ποιος επιστήμονας σκέφτηκε ότι είναι καλή ιδέα ακόμα κι αν το λειτουργικό είναι στα αγγλικά, το upgrade tool να τρέξει στα ελληνικά αν έχουν ενεργοποιηθεί locales για Greece; Και ότι αυτό δεν θα σε αφήνει να κρατήσεις τις εφαρμογές σου και μάλιστα θα στο αναφέρει στο τέλος της εγκατάστασης, αφού θα έχεις φάει πρώτα τουλάχιστον μισή ώρα μέχρι να πας στο 100%... Και όλα αυτά επειδή είπα απλώς να τους ρίξω μια ματιά για καμια βδομάδα, μέχρι να κάνω κανονικό format και καθαρή εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros751 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Το system local έκανε τη ζημιά. Τι χωρα εβαλες και τι γλωσσα,γιατι εχω το ιδιο προβλημα....ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα