Προς το περιεχόμενο

Windows 10: Διαθέσιμα για κατέβασμα από σήμερα και σε ISO μορφή

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 699
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης

Εμένα μου πετάει σφάλμα 0x80070003, όχι μόνο τώρα, εδώ και μήνες που προσπαθούσα να περάσω την Insiders' Preview...  Κατέβασα και την σημερινή έκδοση κι από το MediaCreationToolx64, και μέσα από το windowsupdate, πουθενά φως. Έκανα ότι λέει εδώ αλλά τίποτα. Δοκίμασα κι απο dvd, και πάλι τη διακόπτει χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένο σφάλμα, απλά ότι δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση λόγω προβλήματος. Έχω τα win8.1 προεγκατεστημένα σε asus vivobook.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βλέπω ότι έχεις το kaspersky,πως το εγκατέστησες;Γιατί εγω δεν μπορώ να το εγκαταστήσω.

πας εδώ και κατεβάζεις  -----------> http://kaspersky.gr/trialsκαι μετά κάθε μήνα με το γνωστό προγραμμα ανανεώνω.

εγώ δεν βλέπω το εργαλείο αποκομμάτων και μάλλον το κατάργησαν...... 

• Like 2

πας εδώ και κατεβάζεις  -----------> http://kaspersky.gr/trialsκαι μετά κάθε μήνα με το γνωστό προγραμμα ανανεώνω.

εγώ δεν βλέπω το εργαλείο αποκομμάτων και μάλλον το κατάργησαν...... 

Start Win Icon->δεξιά μπάρα->scroll down->profit...

Τουλάχιστον στο δικό μου εκεί είναι.

έδιτ: το snipping tool φαντάζομαι ζητάς.

• Like 1

Start Win Icon->δεξιά μπάρα->scroll down->profit...

Τουλάχιστον στο δικό μου εκεί είναι.

έδιτ: το snipping tool φαντάζομαι ζητάς.

ναι οκ το βρηκα . thanks

Τέλεια. Πάμε αισίως για την τέταρτη προσπάθεια. Οι δύο πρώτες απέτυχαν λόγω του system partition των 100MB. Πάει, το λύσαμε αυτό το πρόβλημα αλλά τώρα είχα κι εγώ το θέμα που δεν με αφήνει να κρατήσω παλιές εφαρμογές κλπ λόγω του system locale ή/και region.

Ποιος επιστήμονας σκέφτηκε ότι είναι καλή ιδέα ακόμα κι αν το λειτουργικό είναι στα αγγλικά, το upgrade tool να τρέξει στα ελληνικά αν έχουν ενεργοποιηθεί locales για Greece; Και ότι αυτό δεν θα σε αφήνει να κρατήσεις τις εφαρμογές σου και μάλιστα θα στο αναφέρει στο τέλος της εγκατάστασης, αφού θα έχεις φάει πρώτα τουλάχιστον μισή ώρα μέχρι να πας στο 100%...

Και όλα αυτά επειδή είπα απλώς να τους ρίξω μια ματιά για καμια βδομάδα, μέχρι να κάνω κανονικό format και καθαρή εγκατάσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...