Losser Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ευχαριστω και παλι.Το εχω δει το συγκεκριμενο αλλα με μπερδευει αρκετα.Εδω λεει ναι μεν να κανεις εγκατασταση αλλα,ή θα σου ζητησει key απο 7/8 ή εαν τα εχεις ηδη εγκατεστημενα μεσω update θα στα ενεργοποιησει παλι κανονικα.Δεν αναφερει για περιπτωση που κανεις αλλαγη στο hardware πχ αλλαγη σκληρου δισκου με εναν εντελως καινουριο.Γενικα δεν το ξεκαθαριζει το πραγμα.Αφου ειπαν να τα δωσουν δωρεαν επρεπε σε οσους εχουν το δικαιωμα να αναβαθμιστουν. να τους εδινε απο ενα και μοναδικο key το οποιο θα μπορει να ενεργοποιηθει μονο μια φορα ταυτοχρονα.Κανεις φορματ,κανεις ολικη αναβαθμιση στο pc,θες να πεταξεις τον hdd σου για εναν ssd κλπ κλπ κλπ;Πετας το μοναδικο κλειδι σου και τελος.Ουτε καντε iso,ουτε μετα απο αναβαθμιση παρτε το support τιποτα.Το μπλεξανε λιγακι πιστευω. Το κλειδι που σου ζητάει είναι για win 10 (οχι για win 7,8). Σε κάθε καθαρή εγκατασταση θα το ζητάει, γιατί το dvd/usb δεν μπορεί να έχει ενημερωση για όλα τα pc του πλανήτη. Αν έχει μπει στο pc ξανα κλειδί win 10 (είτε αγορασμένο είτε free με αναβαθμιση), τότε δεν βάζεις τιποτα και πατάς skip, όταν τελειωσει η εγκατασταση, το pc θα συνδεθει με τον server της ms και θα γίνει η ενεργοποιηση. Αν εχεις αλλάξει πχ ενα σκληρο δισκο και δεν ενεργοποιηθουν, τότε σου λέει παρε τηλεφωνο την τοπικη ms να σου βρει άκρη. Δεν ξεκαθαριζουν μεχρι ποιο σημειο αναβάθμισης θα δεχονται τον ιδιο κωδικο, μάλλον ουτε αυτοι γνωριζουν, θα το δουν στην πορεια, το σιγουρο ειναι οτι σε ενα εντελως καινουργιο pc δεν θα γινεται δουλεια. Δεν θελουν να σου δώσουν κωδικο, θέλουν να χακαρουν το Pc σου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Να κάνω τη χαζή ερώτηση, γιατί να μην κατεβάσουμε το γνωστό tool και να κάνουμε από εκεί το upgrade (δίνει την επιλογή αυτή), αντί να περιμένουμε την ειδοποίηση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Να κάνω τη χαζή ερώτηση, γιατί να μην κατεβάσουμε το γνωστό tool και να κάνουμε από εκεί το upgrade, αντί να περιμένουμε την ειδοποίηση; Αυτό έκανα και όλα πήγαν μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Αυτό έκανα και όλα πήγαν μια χαρά. Σε υποχρεώνει πρώτα να δημιουργήσεις cd/usb εγκατάστασης ή αναβαθμίζει κανονικά χωρίς αυτό; edit: Από αυτά που διαβάζω εδώ, κάνει κανονικά το upgrade. Run the tool Run the tool, if you didn't already select Run above. (You need to be an Administrator on the PC to run it.) If you're upgrading this PC, select Upgrade this PC now, and then follow the rest of the instructions to finish the upgrade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Losser Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εγω επαναλαμβάνω ότι έκανα το upgrade κανονικά,αργότερα έκανα καθαρή εγκατάσταση και δεν μου δέχεται το product key.Θα επικοινωνήσω αύριο με την εξυπηρέτηση πελατών Αν δεν κάνεις τα δυο παρακάτω βηματα μετά το update, δεν ξέρεις αν είναι ενεργοποιημένα. Go to Start , then select Settings > Update & security > Activation. Select Go to Store, and check to see if a valid license is available for your device Εδω ενα faq για errors... http://windows.microsoft.com/en-us/windows-10/activation-errors-windows-10 Πριν κάνεις update σε win 10, πρεπει να εχεις ενεργοποιησει (activate) τα win 7 ή win 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonyk_x Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παιδιά δεν ξέρω εσείς τι λέτε εγώ είχα σε 1 pc και σε 1 laptop πειρατικά windows 8.1 και γίνανε μια χαρά update σε windows 10. Να τονίσω ότι στο pc ήμουν και windows insider οπότε εδώ και ένα μήνα είχα την preview έκδοση και σήμερα μια χαρά όλα Στο Pc έκανες καθαρή εγκατάσταση την Pro ή την Technical Preview(windows insider) ? Αν έκανες την Pro δεν σου ζήτησε καθόλου κλειδί ή χρησημοποίησες το κλειδί που είχες από την Technical Preview? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Regulus Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Προσωπικά επειδή υπάρχουν πολλές απορίες και επιφυλάξεις θα το σκεφτώ του χρόνου. Προς το παρόν μένω στα 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Προσωπικά επειδή υπάρχουν πολλές απορίες και επιφυλάξεις θα το σκεφτώ του χρόνου. Προς το παρόν μένω στα 7. Σου δίνω μια βδομάδα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Άσχετο και δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη, δεν άντεξα να διαβάσω και τα 225 σχόλια: Έχω κάνει clean install τα W10 Pro μέσω Insider εδώ και 5 μήνες και πλέον έχω την RTM κανονικά activated και δουλεύουν τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shogo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 παιδιά υπάρχει κανένα torrent preactivated?επειδή θέλω να κάνω dual boot να αφήσω και τα windows 7 μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaharias13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Αν δεν κάνεις τα δυο παρακάτω βηματα μετά το update, δεν ξέρεις αν είναι ενεργοποιημένα. Go to Start , then select Settings > Update & security > Activation. Select Go to Store, and check to see if a valid license is available for your device Εδω ενα faq για errors... http://windows.microsoft.com/en-us/windows-10/activation-errors-windows-10 Πριν κάνεις update σε win 10, πρεπει να εχεις ενεργοποιησει (activate) τα win 7 ή win 8 Εγω το Go to Store δεν το βλεπω πουθενα παντως και ουτε την επιλογη μεσω τηλεφωνου βλεπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_mich Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 καλησπέρα έχω windows 7 home και δεν έχω λάβει ακόμα ειδοποίηση για να κατεβάσω τα 10, υπάρχει κάποιος σύντομος δρόμος προς την αναβάθμιση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Σε υποχρεώνει πρώτα να δημιουργήσεις cd/usb εγκατάστασης ή αναβαθμίζει κανονικά χωρίς αυτό; edit: Από αυτά που διαβάζω εδώ, κάνει κανονικά το upgrade. Run the tool Run the tool, if you didn't already select Run above. (You need to be an Administrator on the PC to run it.) If you're upgrading this PC, select Upgrade this PC now, and then follow the rest of the instructions to finish the upgrade. Ναι σου έχει 2 επιλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Το θέμα είναι ότι με το tool όταν έρθει η ώρα του upgrade δίνει επιλογή να κρατήσω ΜΟΝΟ προσωπικά αρχεία κι ΟΧΙ εφαρμογές, λόγω διαφορετικής γλώσσας, λέει. Ό,τι να' ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εχω βαλει να κατεβασω το .iso για καθαρη εγκατασταση εδω και 2 ωρες με 50αρα vdsl και ειναι στο 22% Ειναι λογικο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα