XPHSTOS_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 μετα τους 12 μήνες θα πρέπει να τα αγοράσουμε αυθεντικα? Αυθεντικά είναι και αυτά που κατεβάζεις, απλά αν μέσα σε 12 μήνες τα ξύσεις και δεν αποφασίσεις όχι απλά να τα κάνεις εγκατάσταση αλλά να μην τα κατεβάσεις καν, θα πρέπει να τα αγοράσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrossss Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εγώ έκανα κανονικά το upgrade απο τα 8.1 στα 10 επιτυχώς,αλλά μετά εκανα καθαρή εγκατάσταση και δεν μου δέχεται το product key. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rurouni89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Έχω τα pro έγινε κανονικά η εγκατάσταση αλλά είδα τώρα ότι δεν ενεργοποιήθηκαν. Όταν πατάω να ενεργοποιηθούν μου λέει "Τα windows δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν δοκιμάστε ξανά αργότερα" Με κόκκινα γράμματα. same here original Windows 7 Pro και δεν ήθελε να τα ενεργοποιήσει η όλη φάση είναι οτι δεν ζήτησε κλειδί κατα την εγκαταστάση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo06 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εγώ έκανα κανονικά το upgrade απο τα 8.1 στα 10 επιτυχώς,αλλά μετά εκανα καθαρή εγκατάσταση και δεν μου δέχεται το product key. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω; δοκίμασες τηλεφωνική ενεργοποίηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jelistech Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Λογικα ολοι εχουν προβλημα με την ενεργοπιοησει αν βρηκε καποιος λυση ας ενημερωση ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Losser Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παιδιά για καθιστε όλοι λιγάκι γιατί κάνετε σαν λιγουρια και χάνετε την ουσία... Αν εγώ κάνω update το λαπτοπ μου απο τα γνησια windows 7 που είχε επανω στα 10...και ας πούμε πως σε 2 μήνες χαλάσει και θελήσω να περάσω τα 10 σε ένα νέο PC δεν θα εχω γνήσιο κλειδί;;;Απο προκύπτει αυτο;; Λάθος, και το retail key είναι μόνο για ένα υπολογιστή, κάνει hardware scan, δίνει ένα μοναδικό αριθμό που αντιστοιχεί για ένα μοναδικό κλειδί One key For One Computer, When you reinstall the Operating Systems or Application Software in the same computer, You can use same Key to activate again. http://www.windows7productkey.com/windows-10-home-p-216.html Εάν αγορασεις ενα καινουργιο κλειδί, ισχύει μόνο για ένα υπολογιστη... Γνήσιο κλειδι = ένας υπολογιστης, αλλαγή υπολογιστή = αγορά καινούργιου κλειδιου... Μιλαμε πάντα νόμιμα... Άρα το δωρεαν κλειδι που θα πάρεις ισχύει μόνο για το pc που θα κάνεις update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrossss Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 δοκίμασες τηλεφωνική ενεργοποίηση Ναι δοκίμασα δυστυχώς τίποτα , και περίμενα να μιλήσω με την εξυπηρέτηση πελατών αλλά τίποτα έκλεινε το τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ερωτηση:Ας πουμε βαζω τα 10αρια μεσω update και μετα κανω clean install ωστε να ενεργοποιηθουν σε εναν συγκεκριμενο υπολογιστη(χωρις serial κλπ).Αν σε αυτον τον υπολογιστη χαλασει ο δισκος ή οτιδηποτε και θελω στο ιδιο συστημα να ξαναβαλω τα 10αρια, πως θα "δει" το συστημα οτι μπορω να ξαναβάλω τα win μέσω clean install χωρις να ζητήσει serial απο 7/8; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Οσοι εχετε corsair υδροψυξη και χρησιμοποιειτε το προγραμμα corsair link να ξερετε οτι στα windows 10 ειναι blacklisted για καποιο λογο και αρνουνται να το τρεξουν. Απ'οτι φαινεται το προβλημα ομως λυνεται αμα κανεις rename το exe και λειτουργει χωρις προβληματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_Tiby Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ερωτηση:Ας πουμε βαζω τα 10αρια μεσω update και μετα κανω clean install ωστε να ενεργοποιηθουν σε εναν συγκεκριμενο υπολογιστη(χωρις serial κλπ).Αν σε αυτον τον υπολογιστη χαλασει ο δισκος ή οτιδηποτε και θελω στο ιδιο συστημα να ξαναβαλω τα 10αρια, πως θα "δει" το συστημα οτι μπορω να ξαναβάλω τα win μέσω clean install χωρις να ζητήσει serial απο 7/8; αν σου χαλάσει ο δίσκος το ότι έχασες τα free 10 θα σκεφτείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 αν σου χαλάσει ο δίσκος το ότι έχασες τα free 10 θα σκεφτείς? Δεν με νοιαζει το free.Απλα εχω μια απορια πανω στην εγκατασταση και στον τροπο που τα προωθει η ms.Για τον δισκο λιγο με νοιαζει.Backup για οποιαδηποτε στραβη εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Losser Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ερωτηση:Ας πουμε βαζω τα 10αρια μεσω update και μετα κανω clean install ωστε να ενεργοποιηθουν σε εναν συγκεκριμενο υπολογιστη(χωρις serial κλπ).Αν σε αυτον τον υπολογιστη χαλασει ο δισκος ή οτιδηποτε και θελω στο ιδιο συστημα να ξαναβαλω τα 10αρια, πως θα "δει" το συστημα οτι μπορω να ξαναβάλω τα win μέσω clean install χωρις να ζητήσει serial απο 7/8; Can I reinstall Windows 10 on my computer after upgrading? Yes. Once you’ve upgraded to Windows 10 using the free upgrade offer, you will be able to reinstall, including a clean install, on the same device. You won’t need a product key for re-activations on the same hardware. If you make a meaningful change to your hardware, you may need to contact customer support to help with activation. You’ll also be able to create your own installation media like a USB drive or DVD, and use that to upgrade your device or reinstall after you’ve upgraded. http://www.microsoft.com/en-gb/windows/windows-10-faq Παράνομα πάντα θα υπάρχουν τρόποι να ξεγελάσεις την microsoft... Το πρόβλημα θα το εχουν τα laptop/tablets Αυτά τα κόλπα η microsoft τα έμαθε απο την valve του βαρουφάκη.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 ερωτηση: η Technical Preview απο το Insider, γινεται αυτοματα update σε RTM? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Υπάρχει κανένας που να του ενεργοποιήθηκαν; Τα έβαλα και στο λάπτοπ και εκεί τα ίδια, δεν ενεργοποιούνται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaharias13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εμενα κατα την ενεργοποιηση μου βγαζει το παρακατω Κωδικό σφάλματος: 0xC004F034 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα