redstar57 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 εαν έχεις αγορασμένα windows 7 32bit μπορείς να αναβαθμίσεις σε 64bit ή την πάτησες?? οχι το κλειδι ειναι κοινο κ για τα 64 κ τα 32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εγώ παιδιά πάντως κατέβασα το ISO μέσω του προγράμματος που δίνει η MS έκανα κανονικά το Upgrade χωρίς να ζητήσει κάποιο κλειδί και η ενεργοποίηση έγινε κομπλέ. Για Clean Install η προεργασία που έκανα ήταν απλά να βρω το κλειδί εφόσον είχαν μπεί τα 10αρια με (produkey) "όπως καλά μαντεύετε δεν ήταν το ίδιο με αυτό που είχα στα 7αρια " και αργότερα θα επιχειρήσω Clean Install με το καινούργιο key... Πώς το έκανες το Update μπορείς να μ πεις? Έκανες φορμάτ πρώτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Αν έχεις γνήσιο κλειδί των 7, 8.1, μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση των 10 από το ISO; Ναι, κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ii_die_4 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Έχει δοκιμάσει κάποιος με πειρατικά windows 7 να κάνει αναβάθμιση? Απλα να το γραψω εδω. Εγω εχω κανει activate τα Windows 7 μου με MAK keys πανευκολα. Εαν τα κανεις ετσι activate τοτε σιγουρα θα ειναι σαν original.. Τα Windows σου πρεπει να ειναι VL ομως http://pastebin.com/RVZNe29f 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Losser Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 εγραψες "αν αλλάξεις υπολογιστή δεν θα έχεις κλειδί ούτε για win 10, ούτε για win 7 ή 8 που είχες πριν. Δηλαδή ανταλλάσσεις το κλειδί που έχεις με ένα κλειδί για win 10 που ισχύει μόνο σε μια συσκευή..." και αυτή η απάντηση δεν έχει σχέση με αυτό που έγραψες Μισό γιατί θα χαθούμε... Αν πας από πχ από win 7 σε win 10, και περάσουν 31 μέρες, και αλλάξεις το pc, δεν εχεις κλειδι ούτε για win 7 ούτε για win 10, πρέπει να αγοράσεις καινουργιο κλειδι win7/win10 για το καινουργιο pc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_volos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Πάντως εγώ κατέβασα το εργαλείο και έφτιαξα ένα stickάκι για να κάνω καθαρή εγκατάσταση, αλλά δεν μου δέχεται τον κωδικό από τα 8.1 (και κατέβασα ακριβώς την ίδια έκδοση και γλώσσα με τα 8.1). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soidoner Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 εδω και κανα 40 λεπτο λεει ελεγχος για ενημερωσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GhostWarrior21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Πώς το έκανες το Update μπορείς να μ πεις? Έκανες φορμάτ πρώτα? Όχι αρχικά κατέβασα το ISO μέσω του προγράμματος, ξεκίνησα την εγκατάσταση ως αναβάθμιση "χωρίς να έχω γράψει κάπου το ISO δηλ dvd-usb" κατευθείαν από το PC. Έγινε η εγκατάσταση κανονικά και τα Windows ήταν ενεργοποιημένα χωρίς κανένα πρόβλημα.. Για Φορματ δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά όπως προανέφερα το κλειδί που βρήκα μέσω του Produkey ήταν διαφορετικό με αυτό που είχα στα 7αρια οπότε μάλλον αύριο που θα ξεκινήσω φορματ όταν θα μου ζητήσει κλειδί δεν θα βάλω των 7αριων αλλά αυτό που βρήκα μέσα στα 10αρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Losser Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Πάντως εγώ κατέβασα το εργαλείο και έφτιαξα ένα stickάκι για να κάνω καθαρή εγκατάσταση, αλλά δεν μου δέχεται τον κωδικό από τα 8.1 (και κατέβασα ακριβώς την ίδια έκδοση και γλώσσα με τα 8.1). Πρώτα πρέπει να κάνεις update από win 8.1 σε win 10, και μετα καθαρή εγκατασταση win 10... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εχω ενα γνησιο κλειδι απο windows 7 ultimate,αν κατεβασω τα 10αρια και βαλω αυτο το key θα δουλεψει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παιδιά για καθιστε όλοι λιγάκι γιατί κάνετε σαν λιγουρια και χάνετε την ουσία... Αν εγώ κάνω update το λαπτοπ μου απο τα γνησια windows 7 που είχε επανω στα 10...και ας πούμε πως σε 2 μήνες χαλάσει και θελήσω να περάσω τα 10 σε ένα νέο PC δεν θα εχω γνήσιο κλειδί;;;Απο προκύπτει αυτο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
David20 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παιδιά απαντήστε μου σας παρακαλώ σε μια ερώτησή : Αν γινει αναβαθμιση θα γινει ταυτοχρονα και φορματ στον υπολογιστη? θα χαθουν Όλα τα αρχεια Μου?ξέρει κάποιος; Διαβασε εδω,θα λυθουν πολλες αποριες : http://www.pcsteps.gr/75353-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-windows-10/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Για εναν χρονο ομως δεν μπορεις να τα εχεις τα 10 και μετα σου ζητα πληρωμη? Ή εφορου ζωης?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μην πέσετε να με φάτε με ηθικολογίες, το ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Π@ΥΣΤΙΑ, αλλά πρέπει να ρωτήσω ... Έχω από τον θείο τα Windows 7 ultimate 64bit (sp1) τα οποία είναι ενεργοποιημένα με το utility του daz / wind@ws l@ader! Μου έχει βγάλει στο windows update την αναβάθμιση σε 10 (2.699 ΜΒ)! Αν το προχωρήσω θα γίνει κάτι ή θα μου βγάλει καμιά τελική σελίδα .... τον π@ύλο, την πάτησες??? Ζητάει κάποιο κλειδί μετά την αναβάθμιση? Τελικά δεν άντεξα και το προχώρησα με αναβάθμιση από το windows update! Έκανε πάνω από μια ώρα, ΔΕΝ μου ζήτησε ποτέ κάποιο κλειδί και η διαδικασία κύλησε νεράκι! Ωραίο το νέο λειτουργικό και φαίνεται σταθερό και γρήγορο, απλά όταν πάω στις πληροφορίες συστήματος, δεν μου τα δείχνει ενεργοποιημένα και απλά μου δίνει την επιλογή ν' αλλάξω το κλειδί αν θέλω! Τον ήπια λέτε? Εννοώ, μήπως μετά από κάποιες μέρες εμφανίσει καμιά αντίστροφη μέτρηση κλειδώματος?? ... ή αυτοκαταστροφής της συσκευής! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Έχω τα pro έγινε κανονικά η εγκατάσταση αλλά είδα τώρα ότι δεν ενεργοποιήθηκαν. Όταν πατάω να ενεργοποιηθούν μου λέει "Τα windows δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν δοκιμάστε ξανά αργότερα" Με κόκκινα γράμματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα