DrXavier Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Το πιο ομορφο λειτουργικο , απλο και γρηγορο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Το εικονίδιο κάτω δεξιά έχει εξαφανιστεί και για clean install απ' ότι βλέπω δεν γίνεται. Κάποια λύση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Losser Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Σωστά,αυτό όμως ισχύει μόνο για το upgrade key. Αν έχεις retail key, θα μπορείς με περάσεις τα win 10 σε διαφορετικό υπολογιστή. Λάθος, και το retail key είναι μόνο για ένα υπολογιστή, κάνει hardware scan, δίνει ένα μοναδικό αριθμό που αντιστοιχεί για ένα μοναδικό κλειδί One key For One Computer, When you reinstall the Operating Systems or Application Software in the same computer, You can use same Key to activate again. http://www.windows7productkey.com/windows-10-home-p-216.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μπορώ να κάνω clean install με το κωδικό απο τα 7/8; Μετά τον 1ο χρόνο πρέπει να πλήρώσω; Με τα πειρατικά τι γίνεται; θα τα πάρουν και οι πειρατές δωρεάν; Αν κάνω upgrade θα χάσω τα αρχεία μου; Εμείς με τα XP (πειρατές και μη) μπορούμε να τα αποκτήσουμε με κάποιο τρόπο δωρεάν; Σε κάθε περίπτωση μπορώ αν δεν μου αρέσουν να κάνω downgrade? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhzt Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εγώ που είμαι insider και έχω μέχρι και τη τελευταία έκδοση πως θα εγκαταστήσω τα τελικά windows 10. Ή δεν χρειάζεται να κάνω κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μπορώ να κάνω clean install με το κωδικό απο τα 7/8; Μετά τον 1ο χρόνο πρέπει να πλήρώσω; Με τα πειρατικά τι γίνεται; θα τα πάρουν και οι πειρατές δωρεάν; Αν κάνω upgrade θα χάσω τα αρχεία μου; Εμείς με τα XP (πειρατές και μη) μπορούμε να τα αποκτήσουμε με κάποιο τρόπο δωρεάν; Σε κάθε περίπτωση μπορώ αν δεν μου αρέσουν να κάνω downgrade? overdose 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NGeo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ποια εκδοση δικαιουμαστε αν εχουμε τα windows 7 ultimate? Εχει win 10 home, home N, Pro, Pro N. Εβαλα να κατεβαινουν τα Pro N. Εκανα βλακεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ποια εκδοση δικαιουμαστε αν εχουμε τα windows 7 ultimate? Εχει win 10 home, home N, Pro, Pro N. Εβαλα να κατεβαινουν τα Pro N. Εκανα βλακεια? Την Pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rurouni89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εγκατάσταση μέ την χρήση του DVD μέσα απο τα Windows 7 A)Activation FAILED B)Nvidia Kernel Driver Stopped Responding ευτυχώς ο SSD και το backup και επανήλθα as fast as possible Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Losser Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 είναι σίγουρο αυτό?εγώ που είχα 7αρια στο laptop έκανα upgrade στα 8αρια όταν βγήκαν με 30 ευρώ,πέρασα τα 8αρια σε δυο διαφορετικους υπολογιστές desktop (οχι ταυτόχρονα) και το μόνο που χρειάστηκε ήταν τηλεφωνική ενεργοποίηση και φυσικά το κλειδί που πείρα με τα 8αρια λειτουργεί κανονικα Can I go back to my previous version of Windows if I don’t like Windows 10? Yes, while we think you will love all the features of Windows 10, you will have one month after upgrading to revert back to the previous version of Windows on your device. http://www.microsoft.com/en-US/windows/windows-10-faq Αφού σου δίνει ένα μήνα μήπως αλλάξεις γνώμη, πάει να πει ότι σε 31 μερες χάνεις το παλιό κλειδί. Ανταλάσσεις κλειδιά, δεν σου κανει δωρο ένα ακομη κλειδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rurouni89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Στην περίπτωση αυτή, κατά την εγκατάσταση, θα ζητηθεί ο σειριακός αριθμός της άδειας των Windows 7/8 που διαθέτει ο χρήστης (με τη μορφή xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx), έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία Doesn Work το δοκιμάσα στο καπάκι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katrougalos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Έχει δοκιμάσει κάποιος με πειρατικά windows 7 να κάνει αναβάθμιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GhostWarrior21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εγώ παιδιά πάντως κατέβασα το ISO μέσω του προγράμματος που δίνει η MS έκανα κανονικά το Upgrade χωρίς να ζητήσει κάποιο κλειδί και η ενεργοποίηση έγινε κομπλέ. Για Clean Install η προεργασία που έκανα ήταν απλά να βρω το κλειδί εφόσον είχαν μπεί τα 10αρια με (produkey) "όπως καλά μαντεύετε δεν ήταν το ίδιο με αυτό που είχα στα 7αρια " και αργότερα θα επιχειρήσω Clean Install με το καινούργιο key... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo06 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Αφού σου δίνει ένα μήνα μήπως αλλάξεις γνώμη, πάει να πει ότι σε 31 μερες χάνεις το παλιό κλειδί. Ανταλάσεις κλειδιά, δεν σου κανει δωρο ένα ακομη κλειδι... εγραψες "αν αλλάξεις υπολογιστή δεν θα έχεις κλειδί ούτε για win 10, ούτε για win 7 ή 8 που είχες πριν. Δηλαδή ανταλλάσσεις το κλειδί που έχεις με ένα κλειδί για win 10 που ισχύει μόνο σε μια συσκευή..." και αυτή η απάντηση δεν έχει σχέση με αυτό που έγραψες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δηλαδή αν αλλάξεις motherboard πάπαλα και έχεις κάνει αναβάθμιση πιο πριν στα 10. Θα θες καινούργιο κλειδί απ' ότι κατάλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα