xenofonlive Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Παιδιά έχω το Αsus T100 έχει γνήσια win 8.1 x32bit αν κατεβάσω το iso για win 10 x32bit και το εγκαταστήσω σε άλλο pc(HDMI STICK PC) χρησιμοποιώντας το κλειδί από το λαπτάκι θα έχω πρόβλημα? έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι τέτοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKOKMAN Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Ολα καλα αλλα αυτος ο player ειναι για τα μπαζα Ασε που δεν λειτουργεί και το scrool απο το τατσ παδ του λαπτοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Pro N ή Pro απλό? ποια η διαφορά του? Το N ξέρω ότι σημαίνει ευρωπαϊκό και το ΝΚ για κορέα όμως δε βγάζει το ΝΚ καθόλου για επιλογή αλλά ποιος ο λόγος να κατεβάσουμε το Pro N παρά το Pro χωρίς το Ν? Ήμουν χαλκιδική και μόλις γύρισα, γι αυτό δεν έκατσα να διαβάσω όλο το post...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Pro N ή Pro απλό? ποια η διαφορά του? Οι Ν εκδόσεις δεν έχουν κάποια media features (media player, camera κλπ) τα οποία αργότερα και προαιρετικά κάποιος μπορεί να τα εγκαταστήσει από το σχετικό Media Feature Pack που δίνει η Microsoft (...). Από σύντομη αναζήτηση: http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/upgrade-to-n https://en.wikipedia.org/wiki/Windows_10_editions 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Άρα βάζουμε χωρίς το N? Έψαχνα και εγώ εχθές αλλά μόνο για ευρώπη και Κορέα έβρισκα...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Άρα βάζουμε χωρίς το N?Δική σου απόφαση είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Κατι τελευταίω... γιατί δε μου δίνει την έκδωση entreprice? Μόνο την Pro και την Home έχει για επιλογή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Η Enterprise δεν πήρε free upgrade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 SOS ερωτηση. Μπορω να τα κάνω activate με windows 7 home 32 bit key απο laptop? Τα 64 bit home N κατεβασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Losser Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Microsoft today released Windows 10 Build 10525 to Windows Insiders http://microsoft-news.com/download-windows-10-build-10525-iso/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα