Gomez7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) με το media player classic εχει προβλημα κανεις? edi:solved Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2015 από Gomez7
darktraitor Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Ρε παιδια εχω εχω κατεβασει το iso το κανω mount και μου βγαζει να βαλω το cd key των windows βαζω το key των 7 που εχω και δεν μου το δεχεται τι κανω... 1
kalodrei Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Ρε παιδια εχω εχω κατεβασει το iso το κανω mount και μου βγαζει να βαλω το cd key των windows βαζω το key των 7 που εχω και δεν μου το δεχεται τι κανω... δοκιμαζεις fresh install? η προσπαθεις να κανεις αναβαθμιση ?
darktraitor Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 το κατεβασα απο https://www.microsoft.com/en-us/software-download/techbench Νομιζω οτι κανω αναβαθμιση δεν ξερω...
kirileman Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Πως ακριβώς μπορεις να χρησιμοποιήσεις εξωτερικό. Δεν είδα καμία τέτοια επιλογηΜου έβγαλε την ειδοποίηση, κάποια στιγμή πριν ξεκινήσει η εγκατάσταση, να επιλέξω άλλο σημείο γιατί ο εσωτερικός δίσκος της ταμπλέτας δεν είχε τον απαιτούμενο ελεύθερο χώρο.
sarpan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Finally...Μονο με το iso καταφερα να τα περασω. Απο μεσα απο τα Windows δεν τα καταφερα. Σας ευχαριστω πολυ παντως ολους για τη βοηθεια edit: Το key που βλεπω απο το speccy ειναι generic. Ειναι οκ η δε θα επρεπε?
micahel Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μαγκες επιδει ειναι δυσκολο να διαβασω 26 σελιδες, 2 βασικα ερωτηματα που νομιζω θα διευκολύνουν πολλους. 1.Πες οτι εχω windows 7 x32 Home Premium απο Laptop, μπορω να τα περασω σε 64αρι desktop? 2.Το Cd key που θα βαλω κλειδώνει στην μητρικη; 3.Λογικα δεν θα μπορω να χρησιμοποιω ταυτοχρονα ενα key πχ σε 2 pc?
kazantzidis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Πως μπορω να χαμηλωσω τον ηχο σε συγκεκριμενα προγραμματα οπως γινοταν στις προηγουμενες εκδοσεις των windows; Δηλαδη να ειναι στο 100% το σκαιπ και 50% παραδειγμα το youtube...
Gtr34 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Finally...Μονο με το iso καταφερα να τα περασω. Απο μεσα απο τα Windows δεν τα καταφερα. Σας ευχαριστω πολυ παντως ολους για τη βοηθεια edit: Το key που βλεπω απο το speccy ειναι generic. Ειναι οκ η δε θα επρεπε? Είναι οκ.Το νέο "κλειδί" στα Windows 10 είναι το Hardware ID. 1
_Theo_ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί πρίν αλλά υπάρχει κόλπο να πάρεις τα 10 εντελώς δωρεάν και αυθεντικά: α) Εφόσον κάποιος έχει πειρατικά 7 ή 8.1 πρέπει να κάνει upgrade στα 10 (είτε να μέσω του windows update, είτε απευθείας να κατεβάσει τα 10 απο την MS). β) Μόλις γίνει αυτό κατέβαζεις και τρέχεις το speccy ή κάποιο άλλο πρόγραμμα και ανακαλύπτεις ποιό είναι το key των Windows 10. γ) Αν θές, κάνεις clean install και κατα τη διάρκεια του install ή στο τέλος, πληκτρολογείς το key των Windows 10 και...voila, έχεις γνήσια τα Windows 10 και φυσικά activated για πάντα!! (Edit: Κάτι παίζει είτε με τη MS, είτε με το Speccy γιατί ενώ την πρώτη φορά μου ανέφερε το key των 10, μετά απο clean install και κάποια updates ΔΕΝ το αναφέρει!! Οπότε προσοχή...)
Rurouni89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 οκ ξανακανα upgrade τώρα είπαν να δουλέψουν όλα καλα modara και τον ssd με drivers όλα καλα Nvidia vga σε παιχνίδι παίζει σφαίρα απλά όταν κάνω αναζήτηση Mozilla Firefox στα All Apps δεν εμφανίζεται λογικά ειναι κάποιο bugιδιων
Rurouni89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 απορία πως βγάζουμε την ασπρίλα απο την γραμμή πλήκτρων ?
infin1tyGR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 απορία πως βγάζουμε την ασπρίλα απο την γραμμή πλήκτρων ? Γραμμή πλήκτρων; Αν εννοείς τη γραμμή τίλου των παραθύρων, δοκίμασε αυτό το κόλπο: http://www.windowscentral.com/replace-those-white-title-bars-windows-10-colors-theme.
Rurouni89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Γραμμή πλήκτρων; Αν εννοείς τη γραμμή τίλου των παραθύρων, δοκίμασε αυτό το κόλπο: http://www.windowscentral.com/replace-those-white-title-bars-windows-10-colors-theme. σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω γιατί έπεσε πολύ ασπρίλα
MikrosComputeras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Καλησπερα παιδια ειχα 8.1 και προσπαθησα να κανω αναβαθμηση με το τουλ... Δεν τα καταφερε και με ξαναγυρησε στα 8.1 μετα εφτιαξα στικακι και εκανα την αναβαθμηση απο εκει με επιτυχεια... Ομος ανακαλυψα πως δεν δουλεβε καν η εναρξη που τοσο πολυ διαφιμηζαν χαχαχ τελικα η λυση ηταν εδω.. https://www.techmesto.com/fix-start-menu-broken-windows-10-technical-preview/ Κατα τα αλλα πολυ γρηγορα μονο θεμα με τους nvidia driver θελαν αναβαθμηση ειχαν βγαλει για win10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα