Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακριβώς έτσι είναι και σε εμένα,Μόλις έκανα καθαρή εγκατάσταση το δέκτηκε και ενεργοποιηθηκε επιτυχώς.Πως γίνεται να έχουμε όλοι το ίδιο key και να κάνουμε ενεργοποιησεις;Μάλλον θα διαβάζει το hardware.

Δεν σου δίνει δωρεάν κλειδί, σου δίνει άδεια να εχεις δωρεάν win 10, στο συγκεκριμενο pc.

Δημοσ.

Προσπάθησα να τα κατεβάσω με το εργαλείο, σε λάπτοπ με γνησια windows 7. Mετά από πολλές ώρες ενημερώσεων κλπ μου εβγαλε λαθος στο safe-os με σφαλμα στη λειτουργία install recovery enviroment.

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Τι κάνω λάθος;

Δημοσ.

Εγω παντος εχω μια σημαντικη ενημερωση (η οποια βγαζει σφαλμα) και 9 προαιρετικες που στην τελευταια πεταει blue screen...

Δεν μπορω να κανω κατι μονος μου...μπρος γκρεμος και πισω ρεμα :P

To εικονιδιο κατω δεν εχει βγαλει καμια ενημερωση για να κατεβασω τα win10

Οποτε αν παω στον θειο θα γινω ο κακος!!! :-)

Χαλια μαυρα εχεις m$

Δημοσ.

Εγω παντος εχω μια σημαντικη ενημερωση (η οποια βγαζει σφαλμα) και 9 προαιρετικες που στην τελευταια πεταει blue screen...

Δεν μπορω να κανω κατι μονος μου...μπρος γκρεμος και πισω ρεμα :P

To εικονιδιο κατω δεν εχει βγαλει καμια ενημερωση για να κατεβασω τα win10

Οποτε αν παω στον θειο θα γινω ο κακος!!! :-)

Χαλια μαυρα εχεις m$

Δεν μπορεί να δώσει σε ολους ταυτοχρονα ειδοποίηση για update, θα κρασσάρει o bill-gate-server...

Όποιος δεν έχει ειδοποίηση πατάει στο παρακάτω λινκ.

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

Δημοσ.

Με οποιονδηποτε τροπο (ειτε update ειτε απο το setup) μου βγαζει αυτο το μηνυμα: "Δεν ηταν δυνατη η ενημερωση του διαμερισματος που ειναι δεσμευμενο για το συστημα" και σταματαει η εγκατασταση.

Υπαρχει καποια οδηγια για αυτο?

Η λυση:

Παμε βαζουμε γραμμα Υ στο partition των 100mb του σκληρου του λειτουργικου και ανοιγουμε command promt και δινουμε τις εντολες:

(ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΕΝΑ)

y:

takeown /f . /r /d y

icacls . /grant administrators:F /t

attrib -h -s -r bootmgr

Ανοιγουμε File explorer, του βαζουμε να βλεπουμε τα αρχεια συστηματος και παμε Y:\Boot, και σβηνουμε τα παντα εκτος en-US και el-GR

Συνεχίζουμε στο command promt

(Για win 8) chkdsk Y: /F /X /sdcleanup /L:5000

(Για win 7) chkdsk Y: /F /X /L:5000

Και τοτε θα εχει αδειασει κατα πολυ το partition των 100MB και θα γινει η εγκατασταση.

Αλλος τροπος ειναι με ενα partition manager να δωσετε απο 100MB τουλαχιστο 300ΜΒ και να κανετε παλι την δουλεια σας χανοντας μολις 200ΜΒ παραπανω απο τον σκληρο

ΥΓ. Οποιος δεν καταλαβαινει καποιο απο τα βηματα ή πως γινονται καλο ειναι να μην κανει τιποτα

Δημοσ.

Αφου μου εσπασαν στην αρχη τα νευρα μια που δεν ενεργοποιουταν και μια που το λαπτοπ σερνοταν,τελικα καταφερα να τα ενεργοποιησω και να κανω καθαρο install και στα δυο συστηματα.Τωρα παει μια χαρα.Μενει παραμετροποιηση και συνηθεια.Για την ωρα παντως μου αρεσουν.

Δημοσ.

ρε παιδια κατι που δε μπορω να βρω ακομα.κατω δεξια πως μπορω τα εικονιδια που κρυβει να τα εμφανιζω μονιμα? στα 8 και στα 7 το βρισκεις ευκολα.εδω δε βλεπω κατι

edit:solved

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ κατέβασα αυτά εδώ   http://kickass.cr/windows-10-rtm-build-10240-16384-pro-home-ms-original-oem-thumperdc-t10962470.html    και μου ενεργοποήθηκαν αυτόματα με το που συνδέθηκα στο ίντερνετ, παρ όλο που είναι απο το θείο!!

Ξέρει κανείς τι παίζει;

δεν έχει σημασία αν είναι πειρατική η κανονική η έκδοση όπου έκανες το update ΟΛΑ ενεργοποιούνται κανονικά, από εχθές έκανα σε 4 pc ενεργοποίηση στα 3 από αυτά πειρατικά και ενεργοποιήθηκαν κανονικά μετά την ενεργοποίηση έκανα clear setup με τα generic key έτοιμα ενεργοποιημένα.

αυτό είναι το project τον 10 ακόμα και τα πειρατικά να ενεργοποιθούν και να δέχονται για 1 χρόνο ενημερώσεις κανονικά σαν γνήσια.

Δημοσ.

Βεβαίως και είναι πρόβλημα, αφού το να έχεις διαφορετικά wallpapers βοηθάει να ταξινομείς καλύτερα τις εφαρμογές σου. Κι εγώ ακριβώς αυτό το πράγμα έψαχνα τώρα. Είναι κάτι που γίνεται πχ. σε MacOS, δυστυχώς όμως όχι (ακόμα) σε Windows 10:

Ο κάθε ένας από τους παραπάνω περιορισμούς είναι μεγάλο φάουλ.

ps: μόλις κατάφερα να κάνω το activation, χρειάστηκε να το πατήσω μόνο 3 φορές (χθες βράδυ δεν γινόταν με τίποτα).

αυτο δε βοηθάει; http://www.tenforums.com/customization/6360-setting-different-backgrounds-dual-monitors-windows-10-a.html

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι ρε παίδες. Εμένα για κάποιο ανεξήγητο λόγο έγινε η ενεργοποίηση ενώ χθές δεν γινόταν. Τώρα αν κάνω Clean Install και μου ζητήσει κλειδί 8α βάλω αυτό που έχω τώρα? Το οποίο είναι το ίδιο με όλους όσους έχουν την PRO version. Έχω μπερδευτεί!

• Moderators
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι ρε παίδες. Εμένα για κάποιο ανεξήγητο λόγο έγινε η ενεργοποίηση ενώ χθές δεν γινόταν. Τώρα αν κάνω Clean Install και μου ζητήσει κλειδί 8α βάλω αυτό που έχω τώρα? Το οποίο είναι το ίδιο με όλους όσους έχουν την PRO version. Έχω μπερδευτεί!

Θα πατήσεις skip και θα ενεργοποιηθούν κανονικά μόλις συνδεθείς στο ίντερνετ.
  • Moderators
Δημοσ.

Εφόσον σου ενεργοποιήθηκαν κανονικά από το upgrade, ναι. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση πολλαπλών post...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...