gherudos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Καγορασμένα Windows 8.1 pro έγιναν αναβάθμιση σε Windows 10 και ενεργοποιήθηκαν αυτόματα. Παρόλο που επέλεξα να γίνει διαγραφή όλων των αρχείων για κάποιο λόγο μου κράτησε ένα φάκελο Windows.Old άραγε είναι ή δεν είναι clean install; Πάνε σφαίρα πάντως και δεν νομίζω να μπω ξανά στη διαδικασία για format. Το pc μου αν και αρκετά παλιό δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με κανένα driver, όλα τα βρήκε αυτόματα. Έκανε όμως πάρα μα πάρα πολύ ώρα να τα εγκαταστήσει. Εγώ είμαι ικανοποιημένος, εσείς;
Losser Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Καγορασμένα Windows 8.1 pro έγιναν αναβάθμιση σε Windows 10 και ενεργοποιήθηκαν αυτόματα. Παρόλο που επέλεξα να γίνει διαγραφή όλων των αρχείων για κάποιο λόγο μου κράτησε ένα φάκελο Windows.Old άραγε είναι ή δεν είναι clean install; Πάνε σφαίρα πάντως και δεν νομίζω να μπω ξανά στη διαδικασία για format. Το pc μου αν και αρκετά παλιό δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με κανένα driver, όλα τα βρήκε αυτόματα. Έκανε όμως πάρα μα πάρα πολύ ώρα να τα εγκαταστήσει. Εγώ είμαι ικανοποιημένος, εσείς; Δεν είναι clean install, αλλά αν δεν έχεις προβλημα, αστο όπως είναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Από τα νεύρα μου γύρισα πίσω στα 7άρια. Με το που γυρνάω, δεν δουλεύει ούτε εκεί ο ethernet adapter. Πήρε κάποια Windows Updates όμως τα οποία δεν ξέρω πώς τα εμφάνισε και επιλύθηκε το πρόβλημα. Από μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα το πρόβλημα εμφανίζεται σε όσους έχουν εγκατεστημένο VPN client της Cisco... Δεν μπήκα στον κόπο να το ψάξω παραπάνω, ήμουν ήδη αρκετά ενοχλημένος. http://www.networkworld.com/article/2953517/cisco-subnet/anyconnect-day-1-support-for-windows-10-and-osx-el-capitan.html
coffeex Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Για δώσε feedback. Ανοίγει το νετμπουκ; Ναι είναι και πιο γρήγορο, βέβαια έκανα και κάποιες ρυθμίσεις πχ στο power έβαλα την επιλογή για επιδώσεις το ίδιο και στις προχωρημένες ρυθμίσεις. Γενικά με τα 7 το μηχάνημα ήταν άχρηστο ότι έκανα το έκανα από linux.
coffeex Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 καποιος ανεφερε πιο πανω ενα utility για να δουμε το version/build number του Windows 10, αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του. μηπως καποιος ξερει πως λεγεται; Πάτα το πλήκτρο των Win + R και γράψε winver
Alexisd1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Γεια χαρα...Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω...Εχω τα windows 8.1 industry pro απο εναν φιλο μ φοιτητη που μου τα εχει δωσει γτ δν τα ηθελε..Γινεται να παρουν την αναβαθμιση σε windows 10 εκτος απο τον τροπο με την διαγραφη των αρχειων και με την γραμμη εντολων γιατι το δοκιμασα ετσι και δν κανει κατι...Απλα μ λεει οτι δεν υπαρχουν νεες ενημερωσεις!!!
Bspus Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Αν και οπαδος του clean install, πραγματικα δεν υπαρχει λογος, αν το συστημα σας ειναι σε καλη κατασταση. Αυτο που αναβαθμισα εγω χθες ξεκινησε ως windows 8.0, αναβαθμιστηκε περυσι σε 8.1 και ηταν τοσο καλη η μεταβαση που αποφασισα να το κρατησω. Τωρα ξανα αναβαθμιστηκε σε 10 και δεν βλεπω λογο να ταλαιπωρηθω με επανεγκατασταση και παραμετροποιηση ολων των εφαρμογων μου αφου ολα τρεχουν καλα Το καινουριο start μου αρεσει. Δεν ειναι καλυτερο απο των 7 αλλα αρκετα λειτουργικο και παραμετροποιησιμο ωστε πλεον να μην αξιζει να ασχολουμαι με το classic shell Φυσικα, συνεχιζοντας την πρακτικη τους να ασχημαινουν την εμφανιση, τα 10 ειναι πιο ασχημα απο τα 8.1! Πλεον ολα τα παραθυρα ειναι ασπρα, ειτε active ειτε inactive ενω το χρωμα της taskbar δεν μπορεις να το επιλεξεις εσυ σε οτι συνδυασμο θελεις με RGB αλλα πρεπει υποχρεωτικα να διαλεξεις απο καμια 50ρια διαθεσιμα το κοντινοτερο Cortana δεν εχω δει γιατι στη αρχικη παραμετροποιηση εβαζα no σε οτιδηποτε ειναι να κανει με feedback μεταξυ αλλων και αυτο απ'οτι εμαθα αργοτερα την απενεργοποιει. Καλυτερα, δε χρειαζεται να ψαξω πως θα το κανω μονος μου 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 πάντως στο νέο start menu μπορείς να κάνεις unpin τα πάντα και να μειώσεις το μέγεθος του σε μέγεθος win7 start menu...
spyrossss Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Εγώ ξανα πέρασα τα 8.1 και έκανα την αναβάθμιση και τα ενεργοποιησα επιτυχώς,πήγα να τσεκάρω το product key στο προγραμμά που εχουν ανάφερει καποιοι συμφορουμίτες και έχει ενα που λέει internet explorer και έχει το product key το δικό μου από τα windows 8,1 και ενα που λέει windows 10 και εχει άλλο product key.Σε εσας τι δείχνει; Το πρόγραμμα κατεβάστε το από εδώ
Muchacho Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μετα απο μια σειρα updates,φτασαμε στο επιμαχο update. Βεβαια τωρα εχει κολλησει εκει...
leo06 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Εγώ ξανα πέρασα τα 8.1 και έκανα την αναβάθμιση και τα ενεργοποιησα επιτυχώς,πήγα να τσεκάρω το product key στο προγραμμά που εχουν ανάφερει καποιοι συμφορουμίτες και έχει ενα που λέει internet explorer και έχει το product key το δικό μου από τα windows 8,1 και ενα που λέει windows 10 και εχει άλλο product key.Σε εσας τι δείχνει; Το πρόγραμμα κατεβάστε το από εδώ και σε μένα έτσι είναι με τα κλειδιά,των win 10 πρέπει να είναι ίδιο σε όλους τελειώνει σε 3v66t όπως και το δικό σου
marioselsa Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Παιδια εγω που εχω πλαστα windows 8.1 pro αμα κατεβασω τα 10 παταω τον κωδικο που εχω στα 8.1?
spyrossss Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 και σε μένα έτσι είναι με τα κλειδιά,των win 10 πρέπει να είναι ίδιο σε όλους τελειώνει σε 3v66t όπως και το δικό σου Ακριβώς έτσι είναι και σε εμένα,Μόλις έκανα καθαρή εγκατάσταση το δέκτηκε και ενεργοποιηθηκε επιτυχώς.Πως γίνεται να έχουμε όλοι το ίδιο key και να κάνουμε ενεργοποιησεις;Μάλλον θα διαβάζει το hardware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα