Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω την δική μου εμπειρία. Έκανα το upgrade στα 10 από αυθεντικά win 7. Ενώ όλα έγιναν κανονικά, μπαίνω μέσα και δεν μπορούσε να αναγνωρίσει το δίκτυο, ενώ δεν πείραξα κάτι. Δοκιμάζω να παίξω με drivers, τίποτα.

Από τα νεύρα μου γύρισα πίσω στα 7άρια. Με το που γυρνάω, δεν δουλεύει ούτε εκεί ο ethernet adapter. Πήρε κάποια Windows Updates όμως τα οποία δεν ξέρω πώς τα εμφάνισε και επιλύθηκε το πρόβλημα.

Από μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα το πρόβλημα εμφανίζεται σε όσους έχουν εγκατεστημένο VPN client της Cisco...

Δεν μπήκα στον κόπο να το ψάξω παραπάνω, ήμουν ήδη αρκετά ενοχλημένος.

Δημοσ.

εγώ έχω ένα θέμα χθες το μεσημέρι έκανα κάτι updates που δεν είχα κάνει στον υπολογιστή μου και τον έκλεισα το βράδυ που τον άνοιξα πάλι είχε χαθεί το get windows 10 icon υπάρχει καμια εξήγηση γιαυτό και καμια λύση? 

• Like 1
Δημοσ.

εγώ έχω ένα θέμα χθες το μεσημέρι έκανα κάτι updates που δεν είχα κάνει στον υπολογιστή μου και τον έκλεισα το βράδυ που τον άνοιξα πάλι είχε χαθεί το get windows 10 icon υπάρχει καμια εξήγηση γιαυτό και καμια λύση? 

Γιατι δεν τα κατεβάζεις από εδώ ?

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Συμφωνω αλλα εχθρος του καλου το καλυτερο και αν δεν τα δοκιμάσουμε δεν μπορούμε να ξερουμε και μονο τυχοδιωκτισμο δεν θα το ελεγα !!!

Ευχαριστω .Και αυτο κατι είναι .Νομιζα ότι με το κλειδι των 7 θα μπορουσα να ενεργοποιησω τα 10αρια σε άλλο δισκο ή partition στο ιδιο παντα pc

Εναλακτικα νομιζω μπορω ένα ghost στα 7αρια από πανω τα 10αρια και αν δεν μου αρεσουν επαναφορά από το ghost.

Ναι με ghost γίνεται αλλα γιατί να διακινδυνεψεις το αυθεντικό σου κλειδί; Προσωπικά επειδή έχω κλειδιά για 7 και 8, πρώτα θα το κάνω με κλειδι των 7, κι ας κλειδώσει με το υπάρχον hardware μόνο.

Δημοσ.

Εχω την RTM(10240) εδω και καμιά βδομάδα νταξ δεν ξετρελάθηκα,τα border less παράθυρα ειναι λιγο fail!

Btw o Edge ειναι μακράν ανώτερος του ΙΕ!

Τα παντα ειναι ανωτερα του IE. :P

Το θεμα ειναι σε συγκριση με τους αλλους browser τι κανει

Δημοσ.

καποιος ανεφερε πιο πανω ενα utility για να δουμε το version/build number του Windows 10, αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του. μηπως καποιος ξερει πως λεγεται;

Δημοσ.

Κατέβασα το iso και έκανα εγκατάσταση από το στικάκι αλλά δεν μπορεί να κάνει activate. Έχω laptop t420s και είχα κάνει κράτηση εδώ και καιρό αλλά δεν ήθελα να περιμένω και για αυτό έκανα clean install. 

το σφάλμα είναι 0xc004f050

• Moderators
Δημοσ.

Το έχουμε πει, την πρώτη φορά μόνο με αναβάθμιση. Τώρα πρέπει να βάλεις απ την αρχή τα παλιά σου Windows...

• Like 1
Δημοσ.

καποιος ανεφερε πιο πανω ενα utility για να δουμε το version/build number του Windows 10, αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του. μηπως καποιος ξερει πως λεγεται;

...υπάρχουν δύο tools ενσωματωμένα μέσα στο OS που το δείχνουν...

...το ένα λέγεται system information και το άλλο about windows...

Δημοσ.

1.  Πως βελεπτε αν το Pc σας ειναι συμβατο με τα win10?
2.  Δεν μου εχει βγαλει ακομα να τα εγκαταστησω.πρεπει να κανω και τα προαιρετικα update?Η μονο τα σημαντικα?

Δημοσ.

1.  Πως βελεπτε αν το Pc σας ειναι συμβατο με τα win10?

2.  Δεν μου εχει βγαλει ακομα να τα εγκαταστησω.πρεπει να κανω και τα προαιρετικα update?Η μονο τα σημαντικα?

1. http://www.microsoft.com/en-us/windows/windows-10-specifications#sysreqs

2. Πρέπει να κάνει όλα τα update. Προαιρετικά και σημαντικά, για να εμφανιστεί το εικονίδιο που μπορείς να κάνει αναβάθμιση.

Δημοσ.

Ρε παιδιά κατέβασα το tool για εγκατάσταση, ξεκίνησε η εγκατάσταση εδώ k κάνα τρίωρο, στην αρχή μου έδειχνε ότι ήταν στο 40%, εδώ k καμια ώρα έχει μαυρίσει η οθόνη k φαίνεται μονο το ποντίκι, ούτε που ξέρω στο ποσο της εκατο έχει φτάσει

είναι φυσιολογικό αυτό που μαύρισε η οθόνη? ποση ώρα θα πρέπει να περιμένω?

Αυτό έπαθα κι εγώ (2 φορές) και το επίλυσα.

Προέρχομαι από Windows 7. Λογικά θα σου κολλάει εκεί, και από κάτω θα σου χει μείνει στο 25% εκεί που εγκαθιστά οδηγούς και δυνατότητες. Τα πιθανά αίτια είναι τα εξής:

1. Ανεπαρκής χώρος στον σκληρό με αποτέλεσμα να κολλάει η εγκατάσταση. Τσέκαρε να έχεις τουλάχιστον 15GB ελεύθερα πριν γίνει επανεκκίνηση για εγκατασταθούν τα Windows 10.

2. Αν έχεις μητρική Gigabyte, τότε πήγαινε στο Bios - Boot Features - Windows 8 Features (λογικά θα έχεις επιλεγμένο το Other OS) και διάλεξε Windows 8.

35929d1390727901t-confusing-whql-bios-se

Βήματα για το 2ο:

Α ) Τρέξε κανονικά την εγκατάσταση μέσα από τα Win 7.

B ) Όταν σου κάνει αυτόματα επανεκκίνηση, πριν μπει στο installation των Windows 10, μπες στο Bios και κάνε το παραπάνω που έγραψα.

Γ ) Βγες από το bios (Save and Exit) και πήγαινε φτιάξε έναν καφέ.

Αυτά τα δύο τα έκανα παράλληλα (οπότε δε ξέρω τι από τα 2 μπορεί να φταίει) και η εγκατάσταση προχώρησε κανονικά.

Δημοσ.

Οποος εκανε αναβαθμιση σε υπαρχοντα 7αρια ας μας πει ποσα GB  "γεμισε" πιο πολύ ο δισκος του ...Εχω τα 7αρια σε ssd δισκο και δεν ξερω αν μου φτανουν τα15-20GB που είναι ακομα ελευθερα .

Δημοσ.

1. http://www.microsoft.com/en-us/windows/windows-10-specifications#sysreqs

2. Πρέπει να κάνει όλα τα update. Προαιρετικά και σημαντικά, για να εμφανιστεί το εικονίδιο που μπορείς να κάνει αναβάθμιση.

Το εικονιδιο το εχω..απλα δεν εχει ερθει ειδοποιηση για εγκατασταση!

Δημοσ.

Το εικονιδιο το εχω..απλα δεν εχει ερθει ειδοποιηση για εγκατασταση!

Κι εγω το ειχα το εικονιδιο αλλα δεν μου ηρθε κατι σαν ειδοποιηση αλλα τα κατεβασα από  το link της πρωτης σελίδας του θεματος .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...