Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 699
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάνω update σε ένα αρχαίο netbook.. πιστεύω να κάνουν κάτι τα 10άρια γιατί με τα 7άρια ούτε μία σελίδα δεν άνοιγες χωρίς να κολλήσει.

Για δώσε feedback. Ανοίγει το νετμπουκ;
Δημοσ.

6a8d5e2df29b383ce48e26cdb58c3fdb.jpg

Ειλικρινα, απο που εμφανιστηκαν ολοι αυτοι? 

Οχι ρε φιλε ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΚΕΥ απο Vista. Ουτε απο ΧΡ. Ουτε απο Millenium... και μαντεψε ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΕΥ ΑΠΟ WIN 95!!

ρε ξεκόλλα εμένα δούλεψε μια χαρά με key από windows 98,που σας βρήκαμε ρε φούστη μου xD

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα. Είμαι insider και έχω κάνει upgrade απο 7 ultimate 64 bit σε windows 10 build 10240 pro 64 bit. 

Από εκέι και πέρα παραμένω ε αυτά? Σε περίπτωση που θέλω να σταματήσω να είμαι insider και να αναβαθμίσω σε κανονική έκδοση πως γίνεται και επιπλέον θα μου ζητήσει το original key απο τα 7 που είχα?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Στα windows 10 εχετε προσπαθησει να συνδεσετε καποιο smartphone;

Δοκιμασα 3 smartphone (2 android και ενα ipad) και κανενα δεν το αναγνωρισε σαν εξωτερικο σκληρο οπως κανουνε τα windows 7 (για το ipad νομιζω μονο τις φωτο ετσι κι αλλιως διαβαζει).

Δημοσ.

καλη σας μερα...μια βοηθεια οποιος μπορει. εκανα εγκατασταση απο 8.1 σε 10 home (μεσω του tool),ενω λειτουργουσαν ολα ωραια. μετα  το ανοιγμα του η/υ δεν ανοιγει start button ουτε μεσω πληκτρολογιου ουτε απο ποντικι.επισης δεν ανοιγει τιποτα (οσα κλικ και αν κανεις) απο την γραμμη εργασιων. τι συμβαινει;

Δημοσ.

Εχω διαβασει οσο μπορεσα από ολλες τις σελιδες αλλα όχι ολλες  και εχω σκοπο να περασω από το iso σε άλλο δισκο τα 10αρια . Εχω σε άλλο δισκο νομιμα 7αρια 64bit Profecional.

Θα εχω πρόβλημα με διπλο λειτουργικο ?

Αν τελικα μου αρεσουν μπορω να κανω μετα αναβαθμιση στα υπαρχοντα 7αρια και να μην χρειαστεί να ξαναπερασω τα ηδη υπαρχοντα προγράμματα και να σβησω το άλλο καθαρο λειτουργικο από τον άλλο δισκο ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

ο,τι δουλευει δεν το πειραζω! πολυετης εμπειρια! συνεχαω με τα 7. καλη τυχη στους τυχοδιωκτες με τα 10 :P

Δημοσ.

6a8d5e2df29b383ce48e26cdb58c3fdb.jpg

Ειλικρινα, απο που εμφανιστηκαν ολοι αυτοι? 

Οχι ρε φιλε ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΚΕΥ απο Vista. Ουτε απο ΧΡ. Ουτε απο Millenium... και μαντεψε ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΕΥ ΑΠΟ WIN 95!!

αυτα που εγραψες τα εκανες προπονηση απο πριν? ελληναρα

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Κύριε Γιάννη όχι.

Χρειάζεται την πρώτη φορά να κάνεις αναβάθμιση για να "δέσει" την υπάρχουσα άδεια χρήσης των Windows με τα 10.

Φυσικά μπορείς να κάνεις dual boot και να τα δοκιμάσεις για έως 30 μέρες, αλλά μετά θα χρειαστεί φορματ, και αναβάθμιση των 7 σε 10. Αφού γίνει μια φορά η αναβάθμιση κ ενεργοποίηση, μετά μπορείς να κάνεις εγκατάσταση των 10, αλλά θα ενεργοποιούνται μόνο σε αυτόν τον υπολογιστή.

• Like 1
Δημοσ.

ο,τι δουλευει δεν το πειραζω! πολυετης εμπειρια! συνεχαω με τα 7. καλη τυχη στους τυχοδιωκτες με τα 10 :P

Συμφωνω αλλα εχθρος του καλου το καλυτερο και αν δεν τα δοκιμάσουμε δεν μπορούμε να ξερουμε και μονο τυχοδιωκτισμο δεν θα το ελεγα !!!

Κύριε Γιάννη όχι.

Χρειάζεται την πρώτη φορά να κάνεις αναβάθμιση για να "δέσει" την υπάρχουσα άδεια χρήσης των Windows με τα 10.

Φυσικά μπορείς να κάνεις dual boot και να τα δοκιμάσεις για έως 30 μέρες, αλλά μετά θα χρειαστεί φορματ, και αναβάθμιση των 7 σε 10. Αφού γίνει μια φορά η αναβάθμιση κ ενεργοποίηση, μετά μπορείς να κάνεις εγκατάσταση των 10, αλλά θα ενεργοποιούνται μόνο σε αυτόν τον υπολογιστή.

Ευχαριστω .Και αυτο κατι είναι .Νομιζα ότι με το κλειδι των 7 θα μπορουσα να ενεργοποιησω τα 10αρια σε άλλο δισκο ή partition στο ιδιο παντα pc

Εναλακτικα νομιζω μπορω ένα ghost στα 7αρια από πανω τα 10αρια και αν δεν μου αρεσουν επαναφορά από το ghost.

Δημοσ.
Ρε παιδιά κατέβασα το tool για εγκατάσταση, ξεκίνησε η εγκατάσταση εδώ k κάνα τρίωρο, στην αρχή μου έδειχνε ότι ήταν στο 40%, εδώ k καμια ώρα έχει μαυρίσει η οθόνη k φαίνεται μονο το ποντίκι, ούτε που ξέρω στο ποσο της εκατο έχει φτάσει

είναι φυσιολογικό αυτό που μαύρισε η οθόνη? ποση ώρα θα πρέπει να περιμένω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...