Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Done and done. Με τα πολλά μπήκαν. Εντυπώσεις ακόμα δεν έχω, αφού ακόμα και τα 8/8.1 τα είχα δουλέψει σχετικά λίγο και όχι σε καθημερινή βάση. Οπότε θα χρειαστεί λίγο καιρό να τα συνηθίσω μετά από 5+ χρόνια συμβίωσης με τα Win7.

Με εξαίρεση το Office 2010 που έφαγε άκυρο στο license, οι υπόλοιπες εφαρμογές φαίνεται να δουλεύουν μια χαρά μετά το upgrade (μόνο το Daemon Tools μου ζήτησε να απεγκαταστήσω).

Το product key προφανώς είναι generic γιατί το βρήκα κι αλλού στο Internet (αν και δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα κλειδιά προηγούμενου σχολίου).

Ένα πρόβλημα είναι πως δεν με αφήνει να ενεργοποιήσω τα Win10, μου βγάζει το κλασικό "Windows can't activate. Try again later", χωρίς όμως να αναφέρει συγκεκριμένο error code.

Δημοσ.

Αυτό το εικονίδιο που λέτε εμένα δεν το έχει εμφανίσει ακόμα (έχω laptop με Windows 7 αυθεντικά) ... :/ τί να κάνω;

Δημοσ.

Παιδιά παίζει απάτη εδώ,τα εγκατέστησα κανονικά χωρίς πρόβλημα με dual boot windows 7 και τα ενεργοποίησα,πήγα στο Dxdiag και τι να δώ???

DirectX 11,3

WTFFFFFF?????

που είναι το 12??

Δημοσ.

Παιδιά εμένα δεν μου έχει στείλει κάτι για να κατεβάσω όπως έλεγε όταν έκανα κράτηση αλλά μού λέει ότι ο υπολογιστής μου είναι συμβατός

Δημοσ.

Μου εβγαλε αυτο .....

WE COULDNT INSTALL WINDOWS 10

WE'VE SET YOUR PC BACK TO THE WAY IT WAS RIGHT BEFORE YOU STARTED INSTALLING WINDOWS 10.

0xC1900101 - 0x30018

The installation failed in the FIRST_BOOT Phase with an error during SYSPREP operation 

κ με γυρησε πισω στα 7αρια.... τι μπορει να πηγε στραβα????  :(  :(  :(

εχει γινει σε κανεναν αλλον εδω μεσα αυτο ???

τι πρεπει να κανω δλδ τωρα παλι απο την αρχη απο το tool

Εκεινη την ωρα εφυγα απο το σπιτι κ θα ξαναπροσπαθησω τωρα 

μεσα απο το windows update μου βγαζει 

δεν ηταν δυνατη η εγκατασταση των windows 10

Σφαλματα που εντοπιστηκαν 

κωδικος 80070003 

οποτε θα προσπαθησω παλι απο το tool

Δημοσ.

Ναι, τις ανοίγει με την εφαρμογή που είχαν και τα Windows 8.1 ως metro app και τις δείχνει και θολές...

Nope δεν ισχύει αυτό. Την Home έχω και μπορώ να ανοίξω τις photo με το Windows Photo Viewer δηλαδή το παλιό πρόγραμμα που άνοιγε και στα Windows 7 τις photo. Απλά στην εγκατάσταση έβαλες να είναι default το Photos metro app. Για να το αλλάξεις πατάς δεξί κλικ open with και Windows Photo Viewer.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το εικονίδιο που λέτε εμένα δεν το έχει εμφανίσει ακόμα (έχω laptop με Windows 7 αυθεντικά) ... :/ τί να κάνω;

Έχεις κάνει όλα τα update (και τα optional) απο το Windows Update;

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί παραπάνω, αλλά γνωρίζει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής σε windows 7 με το παλιό κλειδί  που χρησιμοποιήθηκε για την αναβάθμιση σε 10? 

Δημοσ.
Nope δεν ισχύει αυτό. Την Home έχω και μπορώ να ανοίξω τις photo με το Windows Photo Viewer δηλαδή το παλιό πρόγραμμα που άνοιγε και στα Windows 7 τις photo. Απλά στην εγκατάσταση έβαλες να είναι default το Photos metro app. Για να το αλλάξεις πατάς δεξί κλικ open with και Windows Photo Viewer.

Μα δεν μου το έχει (clean install έχω κάνει, ίσως σε εσένα το κράτησε από upgrade):

post-253261-0-45236300-1438211443_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον τα εβαλα , εκανα upgrade πανω απο τα 7αρια , ειχα το bitdefender στα 7αρια και ως δια μαγειας με το upgrade εξαφανιστηκε , στην καρτα ηχου που εχει και μπροστινο panel απο την optical εβγαινε ηχος απο την υποδοχη jack απο την καρτα στα ηχεια δεν ακουγονταν τιποτα , βρε ειναι οι ρυθμισεις ? οσο και να το εψαξα τιποτα μουγκαμαρα , σε εφαρμογες που ειχα οταν τις ανοιγα η αναλυση ηταν λιγο αθλια φαινοντουσαν θολα παρολο που περασα τους drivers για windows 10 που εβγαλε η nvidia. Που καταληξα ? Τραβηξα το backup που ειχα παρει πριν 2 μερες γυρισα στα 7αρια και ολα παλι καλα.

Δημοσ.

Πραγματικά ήθελα να τα περάσω παρόλες τις ενστάσεις που είχα αλλά αυτό που διαβάζω εδώ μέσα σχετικά με την δυνατότητα εγκατάστασης σε άλλο μηχάνημα με φρέναρε άσχημα.

Αν μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει το παρακάτω:

Έστω ότι μου την δίνει αύριο μεθαύριο και θέλω στο μηχάνημα που έχω να βγάλω τα windows και να βάλω linux. Ούτε dual boot ούτε τπτ, απλά καθαρό linuxάκι. Και παίρνω και ένα άλλο pc και θέλω να μεταφέρω τα windows που είχα στο προηγούμενο pc, στο καινούριο. Αυτό δεν θα μπορώ να το κάνω? Πριν είχα δικαίωμα ενός μηχανήματος, τώρα έχω δικαίωμα του συγκεκριμένου μηχανήματος???

Αν ισχύει αυτό, τότε MS.....πουστι@! Χοντρή πουστι@!!!

• Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους multiple desktops, δακρύζω από συγκίνηση...

Στο Ubuntu έχω εδώ και χρόνια 8-12 workspaces σε 2 οθόνες (με όλα τα keyboard shortcuts για γρήγορες αλλαγές μεταξύ τους, γρήγορες μεταφορές των εφαρμογών από το ένα workspace σε οποιοδήποτε άλλο κλπ). Στο Mac είχα επίσης άλλα 3-4 workspaces. Και στα Windows είχα ξεμείνει με ένα desktop σε μία οθόνη. Τέρμα αυτά πλέον, τέρμα.

Το κακό είναι πως ακόμα δεν υπάρχει συντόμευση πληκτρολογίου για γρήγορη μετακίνηση εφαρμογών, ούτε και τρόπος να μεταφερθείς απευθείας σε συγκεκριμένο desktop (το οποίο είναι πρόβλημα αν έχεις περισσότερα από 4-5, αναγκαστικά σε οριζόντιο αλλά όχι κάθετο scrolling).

Από το τίποτα κάτι είναι κι αυτό όμως.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω τα εβγαλα παντως γιατι εχουν πολλα προβληματα , πρεπει να περασει καιρος και να βγουν πολλα updates που θα φτιαχνουν τις παιδικες ασθενειες που εχουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...