ps45ss Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Γεια σας..εκανα μάλλον πατάτα... Κατέβασα το ISO και ένα clean install απο usb και οχι αναβάθμιση και τώρα δεν δέχεται το κλειδί των win7... Τι κάνουμε τώρα;Αναγκάστηκα install win 7 πάλι και μετά ξανά upgrade?
Gomez7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 θα απαντησει καποιος? η εκδοση N δεν εχει ουτε το default viewer φωτογραφιων
georgepppo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 ρε σεις 14 σελίδες τι είστε εσείς ρε Κάτσε να βγούνε,να δούμε πόσο σταθερά είναι ,τι μπάλα παίζουν και μετά βλέπουμε,προσωπικά τα έχω σε technical preview στο laptop με pentium 2.2ghz και 4gb ram(ενός χρόνου λάπτοπ) που τα υποστηρίζει κανονικά και αυτά και τα 8-8.1 αλλά όχι ότι χειρότερο έχω δει σε συμβατότητα και σταθερότητα,vlc και bs player δεν υποστηρίζει......ένα σωρό προβλήματα αλλά πολύ ωραίο ui φιάξανε,εγώ στον σταθερό με τα 8.1 transformation pack για 10 έβαλα γιατί μου άρεσαν πολυ σαν εμφανιση.
infin1tyGR Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) θα απαντησει καποιος? η εκδοση N δεν εχει ουτε το default viewer φωτογραφιων Ούτε η κανονική έκδοση τον έχει δυστυχώς. Υπάρχει τελικά αλλά υπάρχει περίπτωση να μην έχει σωστές συσχετίσεις. Δοκιμάστε αυτό αν έχετε το ίδιο πρόβλημα. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2015 από infin1tyGR
tsigpan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 πιθανόν να μπορείς να τον διαγράψεις μετά το πέρας του ενός μηνα για τον λόγο ότι στις ρύθμισις σου δίνη την δυνατότητα να επιστρέψεις στο προηγούμενο λειτουργικό σου μέχρι ένα μηνα μετά την αναβάθμιση. Τελικα τον διεγραψα μ αυτο τον τροπο 1
Gomez7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ούτε η κανονική έκδοση τον έχει δυστυχώς. μου βγηκε το ματι μολις
infin1tyGR Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 μου βγηκε το ματι μολις Ναι, τις ανοίγει με την εφαρμογή που είχαν και τα Windows 8.1 ως metro app και τις δείχνει και θολές...
UsualSuspect__ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Καλησπερα. Την ιδια απορία εχω και εγώ. Εκανα upgrade, ολα καλα, εγινε και η ενεργοποιηση. Ο φακελος windows old πως διαγραφεται; Πας στον σκληρό που έχεις τα windows, πατάς manage πάνω αριστερά (θα το δεις) κάνεις cleanup system files και θα σου βγάλει μέσα την επιλογή για να κάνεις delete τα windows.old και διάφορα άλλα
hasiotis_john Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Λοιπόν... Θα σας φανεί αστείο το πως ενεργοποίησα μόλις τώρα τα windows (από πειρατικά 7ρια)! Πάταγα συνέχεια το κουμπί ενεργοποίησης (με το γνωστό σφάλμα 0xC004F034 )! Την 6 φορά μάλλον αγανάκτησαν που το έκανα συνέχεια και μου τα ενεργοποίησαν ... :P Δοκιμάστε και σεις παιδιά! Πατάτε συνέχεια ενεργοποίηση , περιμένετε το σφάλμα και μετά πάλι και πάλι και.... Υ.γ. Προφανώς υπάρχει θέμα με τις μαζικές προσπάθειες που γίνονται απ' όλο τον κόσμο για να ενεργοποιήσει και κλάταραν οι servers! Γι' αυτό ή προσπαθείτε συνέχεια όπως έπιασε σε μένα ή κάντε υπομονή μιας και αύριο μέρα είναι!Ευχαριστούμε Microsoft!
Chaos KinG Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Εγω παιδια που εχω ενα dell R17 7720 εκτος απο τον σταθερο και εχει το key στο bios οταν εκανα reinstall windows 8 μου το περασε μονο του το key.Τωρα εκανα πατατα και εβαλα το bootable του σταθερου και στο laptop Και περασε το ID και το key απο τον σταθερο στο laptop αρα δεν μου εκανε auto register απο το bios .Η λυση registy! πατε στο path : HKey_Local_Machine\Software\Microsoft\Windows NT\Current Version βλεπετε εκει που λει product ID και βαζετε το σωστο μετα εγω εκανα ενα shutdown και boot και τα ειχε ενεργοποιεισει μονο του.(λυση αν κανατε την πατατα που εκανα σε dell με sticky key στο bios της mobo) Οταν δεν εχει χαρτακι με windows key τα keys ειναι sticky στο bios συνιθως, καντε ενα google-αρισμα αν ειναι sticky στο laptop σας 100% απλα κανετε install το bootable disk που θα κανετε απο το link του θεματος.
warlock9_0 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 κατέβασα την rtm από το θείο, η οποία από ότι διάβασα στο reddit είναι ίδια με το build 10240 clean install + http://winaero.com/blog/how-to-activate-windows-10-build-10240/και είναι active προς το παρών όλα εντάξει μου φαίνονται, θα το προχωρήσω και στο laptop που έχω αυθεντικά κάποια στιγμή
0FAZ0 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Γιαααα ελάτε...Ποπκόρν, πασατέμπος, σάμαλι!Για περάστεεε
ps45ss Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μπορεί να μου πει κάποιος;; Εκανα clean install των windows 10 και δεν παίρνει το key των 7 που έχω γνήσια.. Τι μπορώ να κάνω..;
Μιχαλης.Χ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα,εδώ και 1,5 μήνα είχα το εικονίδιο τον windows 10 για το upgrade περιμένω απο εχθές και πριν λίγο έκανα restart και εξαφανήστηκε....δεν θέλω να κάνω clean install οπότε χρειάζομαι το εικονίδιο καμια ιδέα??
bluescorpion Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ναι, τις ανοίγει με την εφαρμογή που είχαν και τα Windows 8.1 ως metro app και τις δείχνει και θολές... καλα ειναι δυνατον να εχουν κανει τετοια μ@κια? το μεγαλυτερο ποσοστο ανθρωπων,φωτογραφων και μη,για fast preview αυτο χρησιμοποιουσαν.με ποια λογικη βαλαν αυτον τον παιδικο viewer??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα