Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω βαλει να κατεβασω το .iso για καθαρη εγκατασταση εδω και 2 ωρες με 50αρα vdsl και ειναι στο 22%

Ειναι λογικο ?

Όχι γιατί εγώ με 50αρα τα κατέβασα σε δύο υπολογιστές σε λιγότερο από μισή ώρα.

• Απαντ. 699
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω το Go to Store δεν το βλεπω πουθενα παντως και ουτε την επιλογη μεσω τηλεφωνου βλεπω

Στα ελληνικά...

1.ρυθμίσεις / ενημέρωση και ασφάλεια / ενεργοποιηση (εδω δεξια σου λέει αν εχουν ενεργοποιηθεί)

2.στην ίδια καρτέλα έχει μεταβαση στο store (δηλαδη ασχετα τι σου λέι μεσα στα windows, μέσω store να τσεκάρεις αν οντως εχει ενεργοποιηθει το κλειδι (αδεια) για την συσκευη σου (υπολογιστης)

Επιλογή για τηλεφωνο δεν υπαρχει, παίρνεις τηλεφωνο απο την συσκευη του "οτε"...

Δημοσ.

Εχω βαλει να κατεβασω το .iso για καθαρη εγκατασταση εδω και 2 ωρες με 50αρα vdsl και ειναι στο 22%

Ειναι λογικο ?

Κι εμένα την πρώτη φορά αργούσε υπερβολικά. Τελικά το έκλεισα και το ξανάρχισα και κατέβηκε κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εμένα την πρώτη φορά αργούσε υπερβολικά. Τελικά το έκλεισα και το ξανάρχισα και κατέβηκε κανονικά.

Δοκιμαζω να το κανω κι εγω...

Δορθωση :

Σε λιγα λεπτα εφτασε το 25% αφου το ξαναξεκινησα.

Σε 20 λεπτα τελειωσαν !!!

Απο οσο προλαβα να διαβασω εδω μπορω να κανω dual boot με τα 7αρια αν τα βαλω σε αλλο δισκο .Σωστα ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Στα ελληνικά...

1.ρυθμίσεις / ενημέρωση και ασφάλεια / ενεργοποιηση (εδω δεξια σου λέει αν εχουν ενεργοποιηθεί)

2.στην ίδια καρτέλα έχει μεταβαση στο store (δηλαδη ασχετα τι σου λέι μεσα στα windows, μέσω store να τσεκάρεις αν οντως εχει ενεργοποιηθει το κλειδι (αδεια) για την συσκευη σου (υπολογιστης)

Επιλογή για τηλεφωνο δεν υπαρχει, παίρνεις τηλεφωνο απο την συσκευη του "οτε"...

εγώ αυτά βλέπω μόνο 23uykyd.png

Δημοσ.

εγώ αυτά βλέπω μόνο 23uykyd.png

Πατα ενεργοποίηση, δεν έχεις πατήσει για να δεις τα υπολοιπα

Όταν ποστάρεις κρύβε το κλειδί (αν και φαινονται μονο τα τελευταια ψηφια), ψιλοκαρφώνεσαι...

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι με το tool όταν έρθει η ώρα του upgrade δίνει επιλογή να κρατήσω ΜΟΝΟ προσωπικά αρχεία κι ΟΧΙ εφαρμογές, λόγω διαφορετικής γλώσσας, λέει. Ό,τι να' ναι.

Τα ιδια και σε μενα...μλκς

Δημοσ.

Γι' αυτο περιμένουμε απο Σεπτέμβρη να λυθούν όλα τα προβλήματα και οι άπειρες ερωτήσεις

και κάνουμε Full Clean Install απο τον Θείο

Δημοσ.

Μόλις τα πέρασα και αυτόματα κράτησε προγράμματα,αρχεία και επιλογές(τα οποία είχα κάμει και backup σε external HDD δια κάθε ενδεχόμενο).

Εξαιρετικό φαίνεται τα ελάχιστα λεπτά που το έχω,λίγο η αισθητική με παραξενεύει,αλλά θα περάσει γρήγορα.

Κανένας έχει γνώμη για τον νέο browser(edge);

Θέλω να πετάξω τον chrome διότι είναι εξαιρετικά απαιτητικός σε ram...

Δημοσ.

Πατα ενεργοποίηση, δεν έχεις πατήσει για να δεις τα υπολοιπα

Όταν ποστάρεις κρύβε το κλειδί (αν και φαινονται μονο τα τελευταια ψηφια), ψιλοκαρφώνεσαι...

τι έχει το κλειδί;; και να το πατήσω τίποτα δεν βγάζει τίποτε

Δημοσ.

Γι' αυτο περιμένουμε απο Σεπτέμβρη να λυθούν όλα τα προβλήματα και οι άπειρες ερωτήσεις

και κάνουμε Full Clean Install απο τον Θείο

Και τώρα μπορείς...

Δημοσ.

επειδη μετα το upgrade ειχα 550mb free space πηγα στον hhd και εκανα clean  disk στην επιλογη Εκκαθάριση αρχείων συστήματος.και μου delete 22gb που ηταν απο τα Windows 8.1...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...