bill2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ εγω πάντως το ρουτερ που μου δινου βαζω δεν το αλλαζω και στην wind kai stin forthenet ειχα το δικο τους
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 τα περισσοτερα ρουτερ που δινουν ειναι για πεταμα οποτε οτι αφηνεις πχ πανω ενα zte δεν σημαινει οτι ειναι καλο.technicolor και thomson οκ ειναι value for money αλλα κατι zte,baudtec απλα αστα να πανε
bill2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 to TG 782 i to zte zxv h201 πιο ειναι πιο καλο γιατι εκανα ενας φιλος μου νεα συνδεση cyta και θελει να τους πει πιο ρουτερ να τους ζητησει
poulinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 προσωπικα θα προτιμουσα το technicolor απο το zte.πρακτικα δεν θα πηγαινα cyta:p
bill2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Το ξέρω αλλά σου είπα σε εμάς η forthenet δεν είναι τόσο καλή δεν ξέρω γιατί έχει πολλά προβλήματα στην αλεξανδρανδρουπολη οι πιο πολύ έχουν ΟΤΕ cyta hol και λίγοι Wind
poulinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 αν και ολα ειναι θεμα χαλκου παρα θεμα παροχου εν τουτοις οκ πηγαινε σε μια εταιρεια που να μην εχει voip.πχ hol,wind
bill2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο forum ηρθε ο τεχνικος μου άλλαξε τον εξοπλισμό μου έβαλε το oxygen minioffice - OIA45402 ενα μεγαλο μς 2 ασπες κεραιες και γρι με ασπρο καλο ειναι ? αλλα ο αντίλαλος υπάρχει δεν έφυφε τα ίδια σιγα μην εφευγε περιμενω να τελειωσει και να παω στην forthnet η wind . Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2015 από bill2015
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 κανονικα παντως κατι αλλο φταιει και οχι ο εξοπλισμος.ναι σου βαλε το μοντελο με 2 fxs και 4 bri.2 bri 4 fxs.oxygen και καλο δεν υπαρχει αλλα ναι με σχεση τα hda hdv ειναι καλυτερο.επισης εχει ψυκτρακια και δευτερο fan στα adsl chipsets.κοντα στα 500 ευρω router με παρα πολλα πραγματα οχι οτι δουλευουν ολα αλλα οκ.
bill2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ναι αλλά κάθε 2 λεπτά κάνει επανεκκίνηση το ανάποδο ενοεις με 4 fxs και 2 bri Ανεβάζω φότο Τι να κάνω αυτοί από κάτω μου λένε η συσκευή το ασύρματο τηλέφωνο ή εσωτερική καλώδιωση αλλά από ασύρματο τηλέφωνο είναι το 6 και από την εσωτερική καλώδιωση την άλλαξα τι να κάνω Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2015 από bill2015
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι αλλά κάθε 2 λεπτά κάνει επανεκκίνηση το ανάποδο ενοεις με 4 fxs και 2 bri Ανεβάζω φότο Τι να κάνω αυτοί από κάτω μου λένε η συσκευή το ασύρματο τηλέφωνο ή εσωτερική καλώδιωση αλλά από ασύρματο τηλέφωνο είναι το 6 και από την εσωτερική καλώδιωση την άλλαξα τι να κάνω το αναποδο εννοουσα.λαθος το εγραψα λογω ταχυτητας(το διορθωσα).το ξερω το ρουτερακι.εχουν περασει πολλα απο τα χερια μου.δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.υπομονη για να φυγεις.δηλαδη πρεπει να πας με το oxygen στον κατανεμητη για να δουμε αν το κανει και εκει?αν μπορεις καντο αν και εχεις αλλαξει καθετη καλωδιωση ειπες.εκτος αν ειναι κατι στην καρτα στο dslam και κανεις δεν εχει μπει στον κοπο να την κανει κανα Reset.παντως ασχετα που ο εξοπλισμος ειναι χρεπι δεν φταιει αυτο.τι εννοεις κανει επανεκινηση καθε δυο λεπτα? Υπαρχει και μοντελο με 4bri 2 fxs αλλα ειναι το 55402 καπως ετσι. απορω ο τεχνικος που ηρθε τι εκανε?ας δοκιμαζε με το ρουτερ στον κατανεμητη αυτος.εκτος αν το δοκιμασε ειδε οτι επαιξε οκ σε 2-3 κλησεις και εφυγε
bill2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 το δοκιμασα στον κατανεμητη και μου εκανα reset στην καρτα αλλα τα ιδια μονο 2 κλεισεις εκανε 1 εισερχομενη και 1 εξερχομενη και ειπε οτι ειναι οκ αλλα χειροτερα ηταν αναγκαστηκα και εβαλα το ivv που ειχα για να εχω τηλ και ιντερνετ
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 οκ απλα υπομονη να φυγεις.ποιος ξερει τι γινεται.και δεν νομιζω να θελουν να βγαλουν ακρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα