Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως HOL POTS είχα, αλλά μόλις γύρισα σε Vodafone VBC, κατασκεύασαν καινούργιο βρόχο.

Το ίδιο έκαναν και στην πεθερά μου.

Δεν ξέρω γιατί.

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν ενοεις
κατασκεύασαν νέο βροχο για τον ίδιο αριθμό

Πάντος εγω μετάνιωσα που μπηκα πολυ μάπα καλύτερα να ειχα παει hol παρα επαγγελματικα της vodafone 

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάω cyta αλλα μπορειται να μου πείτε πιο router να πάρω έχει το pirelli μεγάλο μαύρο το abd άσπρο To Thomson σαν το 585 σε πιο μεγάλο και αλλο ένα με άσπρο μαύρο και το ZTE παρόμοιο με της Wind πιο είναι καλύτερο να τους το πω για να μου στείλουν

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάω cyta αλλα μπορειται να μου πείτε πιο router να πάρω έχει το pirelli μεγάλο μαύρο το abd άσπρο To Thomson σαν το 585 σε πιο μεγάλο και αλλο ένα με άσπρο μαύρο και το ZTE παρόμοιο με της Wind πιο είναι καλύτερο να τους το πω για να μου στείλουν

Ούτε να το σκεφτείς.

Αν σου τύχει στραβή την έκατσες.

Ταλαιπωρούσαν την κόρη μου για μήνες και δεν της άλλαζαν το χαλασμένο ADB.

Τελικά με απειλή διακοπής της έδωσαν ένα ΖΤΕ κι όλα καλά.

Προσωπική κατάταξη εταιριών:

1. ΟΤΕ

2. HOL

3. Forthnet

4,5 Cyta-Wind (δεν ξέρω ποιά είναι χειρότερη)

Δημοσ.

Ο ΟΤΕ πανάκριβος 50 ευρώ το μήνα λάθος 45

Η hol θέλει 85 ευρώ για μεταφορά ουσιαστικά να μου κάνει την τηλεφωνία pots apo voip για αυτό σκέφτηκα cyta με το ρουτερ είτε το ZTE είτε το tg 782 α και forthemet έχει η ξαδέρφη μου το ίντερνετ μάπα και η τηλεφωνία όταν παίρνει η την παίρνουν τηλ ακούγεται πολύ σιγά

Δημοσ.

Ο ΟΤΕ πανάκριβος 50 ευρώ το μήνα λάθος 45

Η hol θέλει 85 ευρώ για μεταφορά ουσιαστικά να μου κάνει την τηλεφωνία pots apo voip για αυτό σκέφτηκα cyta με το ρουτερ είτε το ZTE είτε το tg 782 α και forthemet έχει η ξαδέρφη μου το ίντερνετ μάπα και η τηλεφωνία όταν παίρνει η την παίρνουν τηλ ακούγεται πολύ σιγά

Μείνε εκεί που είσαι.

Δημοσ.

• Είμαι σε διλημα για να πα σε cyta γιατί τώρα σε vbc είμαι πολύ δυσαρεστημενος δεν εχω καθολου καλη ποιοτητα ιντερνετ και τηλεφωνιας 

Δημοσ.

• Είμαι σε διλημα για να πα σε cyta γιατί τώρα σε vbc είμαι πολύ δυσαρεστημενος δεν εχω καθολου καλη ποιοτητα ιντερνετ και τηλεφωνιας 

Το internet τι σου κάνει;

Δημοσ.

Το ιντερνετ καθε βραδυ αποσυνδεεται μεχρι το πρωι και η τηλεφωνια με αντιλαλο ενω η απο πανω μας εχει hol pots μια χαρα και η διπλανη μας cyta επισης μια χαρα 

Δημοσ.

Το ιντερνετ καθε βραδυ αποσυνδεεται μεχρι το πρωι και η τηλεφωνια με αντιλαλο ενω η απο πανω μας εχει hol pots μια χαρα και η διπλανη μας cyta επισης μια χαρα 

Την καλωδίωση από τον κατανεμητή της πολυκατοικίας μέχρι το διαμέρισμά σου την έχεις τσεκάρει;

Δημοσ.

Ναι ειχα και αλλο ζευγαρι διαθεσιμο συνθεσα εκεινο αλλα τα ιδια 

μου αλλαξαν ρουτερ αλλαξα ολα τα καλωδια αλλα συσκευη τηλεφωνου τα ιδια τα ιδια τα ιδια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...