giorgoslouk Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Εγώ πάντως HOL POTS είχα, αλλά μόλις γύρισα σε Vodafone VBC, κατασκεύασαν καινούργιο βρόχο. Το ίδιο έκαναν και στην πεθερά μου. Δεν ξέρω γιατί.
bill2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μίπως ζήτησες νέο αριθμό ή παραπάνω κανάλια
giorgoslouk Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μίπως ζήτησες νέο αριθμό ή παραπάνω κανάλια Ούτε το ένα ούτε το άλλο.
bill2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Όταν μπήκες πόσο πλήρωσες γιατί εμένα από Wind σε vbc ήταν δωρεάν
giorgoslouk Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Όταν μπήκες πόσο πλήρωσες γιατί εμένα από Wind σε vbc ήταν δωρεάν. Πριν 15 μέρες μπήκα. Δεν έχει έρθει ακόμη λογαριασμός.
bill2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Όταν ενοειςκατασκεύασαν νέο βροχο για τον ίδιο αριθμό Πάντος εγω μετάνιωσα που μπηκα πολυ μάπα καλύτερα να ειχα παει hol παρα επαγγελματικα της vodafone Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2015 από bill2015
bill2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Σκέφτομαι να πάω cyta αλλα μπορειται να μου πείτε πιο router να πάρω έχει το pirelli μεγάλο μαύρο το abd άσπρο To Thomson σαν το 585 σε πιο μεγάλο και αλλο ένα με άσπρο μαύρο και το ZTE παρόμοιο με της Wind πιο είναι καλύτερο να τους το πω για να μου στείλουν
giorgoslouk Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Σκέφτομαι να πάω cyta αλλα μπορειται να μου πείτε πιο router να πάρω έχει το pirelli μεγάλο μαύρο το abd άσπρο To Thomson σαν το 585 σε πιο μεγάλο και αλλο ένα με άσπρο μαύρο και το ZTE παρόμοιο με της Wind πιο είναι καλύτερο να τους το πω για να μου στείλουν Ούτε να το σκεφτείς. Αν σου τύχει στραβή την έκατσες. Ταλαιπωρούσαν την κόρη μου για μήνες και δεν της άλλαζαν το χαλασμένο ADB. Τελικά με απειλή διακοπής της έδωσαν ένα ΖΤΕ κι όλα καλά. Προσωπική κατάταξη εταιριών: 1. ΟΤΕ 2. HOL 3. Forthnet 4,5 Cyta-Wind (δεν ξέρω ποιά είναι χειρότερη)
bill2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ο ΟΤΕ πανάκριβος 50 ευρώ το μήνα λάθος 45 Η hol θέλει 85 ευρώ για μεταφορά ουσιαστικά να μου κάνει την τηλεφωνία pots apo voip για αυτό σκέφτηκα cyta με το ρουτερ είτε το ZTE είτε το tg 782 α και forthemet έχει η ξαδέρφη μου το ίντερνετ μάπα και η τηλεφωνία όταν παίρνει η την παίρνουν τηλ ακούγεται πολύ σιγά
giorgoslouk Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ο ΟΤΕ πανάκριβος 50 ευρώ το μήνα λάθος 45 Η hol θέλει 85 ευρώ για μεταφορά ουσιαστικά να μου κάνει την τηλεφωνία pots apo voip για αυτό σκέφτηκα cyta με το ρουτερ είτε το ZTE είτε το tg 782 α και forthemet έχει η ξαδέρφη μου το ίντερνετ μάπα και η τηλεφωνία όταν παίρνει η την παίρνουν τηλ ακούγεται πολύ σιγά Μείνε εκεί που είσαι.
bill2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Είμαι σε διλημα για να πα σε cyta γιατί τώρα σε vbc είμαι πολύ δυσαρεστημενος δεν εχω καθολου καλη ποιοτητα ιντερνετ και τηλεφωνιας
giorgoslouk Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Είμαι σε διλημα για να πα σε cyta γιατί τώρα σε vbc είμαι πολύ δυσαρεστημενος δεν εχω καθολου καλη ποιοτητα ιντερνετ και τηλεφωνιας Το internet τι σου κάνει;
bill2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Το ιντερνετ καθε βραδυ αποσυνδεεται μεχρι το πρωι και η τηλεφωνια με αντιλαλο ενω η απο πανω μας εχει hol pots μια χαρα και η διπλανη μας cyta επισης μια χαρα
giorgoslouk Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Το ιντερνετ καθε βραδυ αποσυνδεεται μεχρι το πρωι και η τηλεφωνια με αντιλαλο ενω η απο πανω μας εχει hol pots μια χαρα και η διπλανη μας cyta επισης μια χαρα Την καλωδίωση από τον κατανεμητή της πολυκατοικίας μέχρι το διαμέρισμά σου την έχεις τσεκάρει;
bill2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι ειχα και αλλο ζευγαρι διαθεσιμο συνθεσα εκεινο αλλα τα ιδια μου αλλαξαν ρουτερ αλλαξα ολα τα καλωδια αλλα συσκευη τηλεφωνου τα ιδια τα ιδια τα ιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα