Προς το περιεχόμενο

punto 00' 1.300cc vs saxo 99' 1.100cc

skrape1636

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θα ειθελα την αποψή σας για το πιο απο τα δυο ειναι πιο αξιοπηστω πιο οικονομικο στα σερβις συντηρηση κτλ. ευχαριστω

Φίλε μου, το Punto είναι ένας τρύπιος κουμπαράς που συνέχεια θα του ρίχνεις λεφτά και το Saxo είναι ένα καρυδότσουφλο που μπορεί σε κανένα σαμαράκι να σηκωθεί σούζα. Προσωπικά και ως πρώην κάτοχος Punto, δεν θα επέλεγα κανένα από τα δύο. Όπως είπε και ο προλαλήσας, κοίτα για κανένα micra ή starlet.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε ναι.

Starlet, αμαξαρα! :lol:

Προφανως το λες ειρωνικα.. Αλλα στο οικονομικο θεμα ειναι πολυ καλυτερο απο γαλλικα-ιταλικα και απο τα καινουργια toyota!

Ε ναι.

Starlet, αμαξαρα! :lol:

Quote for emphasis! (σα να το εγραψα εγω το ποστ ρε παιδακι μου)...

TS εαν δεν εχεις οικονομική δυνατότητα δες κάποιο accent 2003-4 καλύτερα ή κανε λιγους μήνες υπομονη να δωσεις κάτι παραπανω...

Προφανως το λες ειρωνικα.. Αλλα στο οικονομικο θεμα ειναι πολυ καλυτερο απο γαλλικα-ιταλικα και απο τα καινουργια toyota!

Όταν το έτος 2015 προτείνουμε ακόμα Starlet μόνο ειρωνικά μπορώ να απαντήσω.

• Like 2

Δεν ηθελα να ειμαι εκτος θεματος. Το λεει ο τιτλος ¨punto 00' 1.300cc vs saxo 99' 1.100cc¨ Δηλαδη 2000ε ταβανι 3000ε και απο το να μπλεξει με αυτα καλυτερα αυτα που προτεινα..

βεβαια ο ts για να θελει να παρει παλιο(φθηνο) αυτοκινητο προφανως θα το θελει για να μαθει οδηγηση ή του αρεσουν τα παλια.. Να ειναι στη μεση το οικονομικο..??? Οι δουλειες εξω περιμενουν και τα καλα μεροκαματα..

Μετα ειναι και το αλλο.. η ζωη εξω ειναι τοσο φθηνη που δεν ξερουμε που να χαλασουμε τα λεφτα μας..!!! Ελα ts μην το κρυβεις.. πες την αληθεια.. Εχεις την εμμονη να κανεις οικονομια για να αυξανεις τις καταθεσεις σου..!!!

Φίλε μου, όπως πιθανόν μπορείς να καταλάβεις, το budget του TS είναι περιορισμένο. Τα δύο αυτοκίνητα που προτείνει, κυμαίνονται κάτω από 2000 ευρώ. Με αυτά τα λεφτά δεν μπορείς να έχεις πολλές απαιτήσεις και πορεύεσαι με τη λογική "το μη χείρον, βέλτιστο". Και όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, το starlet, κατά τη γνώμη μου, είναι καλύτερο και από το Punto και από το Saxo. Παρόλα αυτά, ακόμα δεν μας έχεις πει τη δικιά σου πρόταση.

• Like 1

Απο τα 2 θα διάλεγα το Saxo, ειχα παλια το 106 1.1 και ηταν μια χαρα αμαξι, αν εξαιρεσεις οτι δεν ειχε A/C. Μικρό και ευκολο αυτοκίνητο με χαμηλό κόστος συντήρησης αμα το προσέχεις και φθηνα ανταλακτικα. Απο ποιοτητα και τα 2 μέτρια ειναι, απλά σε Punto που ειχα μπεί έδινε την αισθηση του κουτιου, αν και ειχε μεγαλύτερους χώρους.

Απαραίτητα αυτο που θα πάρεις να εχει A/C, κανενα υδραυλικό τιμόνι αν δεν θες να κανεις μπράτσα και κανένα αεροσακο. Επίσεις το Citroen αμα βρείς να πάρεις αυτο που εχει γκρί καπάκι μηχανής και όχι μαύρο. Έχει πολλαπλό ψεκασμό και καλύτερη ροπή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...