Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα την 1η σεζόν και τώρα έχω ξεκινήσει την 2η. Είναι πολλά υποσχόμενη σειρά. Μου αρέσει επίσης που οι χαρακτήρες που είναι ζώα κρατούν τα χαρακτηριστικά του ζώου.

• 11 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω δει τις 2 πρωτες και ειναι απλα εξαιρετικη. Εξαιρετικη διοτι συνδυαζει υπεροχα και το αστειο και το σοβαρο και ξερει ποτε να τα κανει κιολας. 

Απλα λατρευω το γεγονος ποσο nuanced ειναι σε καποια σημεια.

• 8 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τέταρτη σεζόν έγινε release αυτή την εβδομάδα στο netflix και τα σπάει και πάλι. Κανείς εδώ που το βλέπει; 

giphy.gif

Εδω εδω

Eιναι καταπληκτικη. Παραδειγμα το τελος του 6ου επεισοδιου. Παντα μεσα στο context του χαρακτηρα και της σειρας.

Hollyhock: Like, sometimes I have this tiny voice in the back of my head that goes, like, " Hey, everyone hates you! And they're not wrong to feel that way! "

Bojack: I know what you mean.

Hollyhock: That voice, the one that tells you you're worthless and stupid and ugly...

Bojack: Yeah?

Hollyhock: It goes away, right? It's just like a dumb teenage-girl thing, but then it goes away?

Bojack: Yeah.

Δημοσ.

Εγώ έχω λατρέψει Mr. Peanutbutter σε αυτό το season (είμαι επεισόδιο 7). Δεν ξέρω τι θα γίνει με τις εκλογές αλλά πιστεύω είναι ήδη winner! Επίσης περιμένω να δω κάποι backstory σχετικά με τον Bojack και την Beatrice που να δικαιολογεί καπως παραπάνω τη σχεση τους.

• 5 μήνες μετά...
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεκίνησα την σειρά και ειμαι στο 6 επεισόδιο,πολυ καλή σειρά.Κατι rick and morty κλπ τα διαλύει.Πολύ καλό χιούμορ αλλά αυτό πού το ξεχωρίζει ειναι οτι συνδιάζει χιούμορ με δράμα και συναισθήμα.Ειναι βαθύ και αληθινό.Ειναι cartoon αλλα ειναι σαν να βλέπεις την κανονική ζωή.

It hits you right to the feelings.Damn.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...