ilouko Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα μέσα στην εγγύηση της Apple για iPhone ειναι και τα αξεσουάρ έτσι ; Που να πάω για αλλαγή φορτιστή ; Το κινητο ειναι αγορασμένο απο Γερμανό στην επαρχία, μπορώ να πάω στο istorm στο Κολωνάκι ;
kougi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Προφανως και ειναι γιατι αν σου χαλασει ο φορτιστης δε θα μπορεις να χρησιμοποιεις το κινητο το οποιο ηταν στην ιδια συσκευασια. Γιατι δεν πας σε γερμανο?
paylidis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 <p>Οχι ο φορτιστής καλύπτεται απο περιορισμένη εγγύηση. Σε κάποιες εταιρείες ειναι 45 ημέρες, σε άλλες 3 μήνες και κάποτε είχα δει 6 μήνες. Αν δε με απατά η μνήμη μου η apple δίνει 3 μήνες</p>
iMarilina Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα μέσα στην εγγύηση της Apple για iPhone ειναι και τα αξεσουάρ έτσι ; Που να πάω για αλλαγή φορτιστή ; Το κινητο ειναι αγορασμένο απο Γερμανό στην επαρχία, μπορώ να πάω στο istorm στο Κολωνάκι ; Δε θα στον αλλάξουν το φορτιστή δεν είναι μέσα στην εγγύηση, μόνο το κινητό είναι στην εγγύηση. Το έχω πάθει με 3gs, αγορασμένο από vodafone ολοκαίνουριο και στις 3 φορτίσεις χάλασε το καλώδιο, πήγα πίσω και μου είπαν δεν το καλύπτει η εγγύηση. Πας για καινούριο. Προφανως και ειναι γιατι αν σου χαλασει ο φορτιστης δε θα μπορεις να χρησιμοποιεις το κινητο το οποιο ηταν στην ιδια συσκευασια. Γιατι δεν πας σε γερμανο? Δεν θα το αλλάξουν.
zio10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Είναι πιο πιθανό να χάλασε το καλώδιο παρά ο φορτιστής πάντως! Δοκίμασες με άλλο καλώδιο;
kougi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Καλα τι λογικη ειναι αυτη δεν παμε καλα. Οταν αγοραζεις ενα κινητο δεν αγοραζεις μονο την συσκευη αλλα ολα οσα περιεχονται στην συσκευασια, συμπεριλαμβανομενου και του φορτιστη. Ευτυχως δε μου εχει τυχει να χαλασει καποιος φορτιστης, τι να πω. 1
zio10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Καλα τι λογικη ειναι αυτη δεν παμε καλα. Οταν αγοραζεις ενα κινητο δεν αγοραζεις μονο την συσκευη αλλα ολα οσα περιεχονται στην συσκευασια, συμπεριλαμβανομενου και του φορτιστη. Ευτυχως δε μου εχει τυχει να χαλασει καποιος φορτιστης, τι να πω. Όλοι το κάνουν, όπως και για τις μπαταρίες....τα θεωρούν αναλώσιμα κατά κάποιο τρόπο
iMarilina Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Καλα τι λογικη ειναι αυτη δεν παμε καλα. Οταν αγοραζεις ενα κινητο δεν αγοραζεις μονο την συσκευη αλλα ολα οσα περιεχονται στην συσκευασια, συμπεριλαμβανομενου και του φορτιστη. Ευτυχως δε μου εχει τυχει να χαλασει καποιος φορτιστης, τι να πω. δυστυχώς δεν υπάρχει λογική δεν το έχεις μάθει μέχρι τώρα? 1
kougi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δεν ειχα βρεθει σε παρομοια κατασταση και απαντησα σαν να το θεωρω δεδομενο, αλλα απ οτι φαινεται τιποτα δεν ειναι δεδομενο. 1
beriberi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Το iPhone καλύπτεται από την Apple με εγγύηση ενός έτους. Αυτή καλύπτει και όλα τα αξεσουάρ, ακόμα και αν τα αγοράσεις χωριστά. Οτιδήποτε άλλο, περί 45 ημερών, ανάδρομου Ερμή, αναλώσιμων και λοιπών δικαιολογιών που ακούγονται από διάφορα μαγαζιά είναι μια μπούρδα γιατί απλά βαριούνται να μπλέξουν με την διαδικασία της αντικατάστασης. http://www.apple.com/legal/warranty/products/accessory-warranty-greek.html
iMarilina Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Το iPhone καλύπτεται από την Apple με εγγύηση ενός έτους. Αυτή καλύπτει και όλα τα αξεσουάρ, ακόμα και αν τα αγοράσεις χωριστά. Οτιδήποτε άλλο, περί 45 ημερών, ανάδρομου Ερμή, αναλώσιμων και λοιπών δικαιολογιών που ακούγονται από διάφορα μαγαζιά είναι μια μπούρδα γιατί απλά βαριούνται να μπλέξουν με την διαδικασία της αντικατάστασης. http://www.apple.com/legal/warranty/products/accessory-warranty-greek.html Μωρέ η αππλ τα λέει, τα μαγαζιά τί κάνουν. Εγώ σφάχτηκα με τη Βόνταφον και πάλι δεν το αλλαξανε το καλώδιο. 1
barbar Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 <p>Νομιζω οτι εχει μια λογικη να μην τα αλλαζουν απο την αποψη οτι θα μπορουσε ο καθενας να αλλαζε φορτιστη και ακουστικα ακομα και αν δεν ηταν δικα του εφ οσον δεν εχουν serial number. Αλλα αναρωτιεμαι το εξης, σε περιπτωση που αγορασεις ακουστικα η φορτιστη ξεχωριστα, αν πχ τον εχεις χασει, αυτος ο φορτιστης δεν εχει 2 χρονια εγγυηση συμφωνα με την ευρωπαικη οδηγια? αυτος εχει δικο του sn? το ιδιο και για τα ακουστικα..</p> 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα