Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aγορασα προσφατα το συγκεκριμενο μηχανημαLink.png Site: http://www8.hp.com/gr/el/products/desktops/product-detail.html?oid=7840505#!tab=specs .Σκεφτομουνα να του εκανα μια αναβαθμιση cpu-gpu για να μπορουσα να παιξω κανενα παιχνιδι.

Εχω τις εξης αποριες:αρχικα αν γινεται να κανω αναβαθμιση σε cpu,γιατι διαβαζοντας σε φορουμ της hp απο οτι ειδα σε αντιστοιχη ερωτηση του λεγανε αν θυμαμαι καλα οτι χανει την εγγυηση και δεν ειναι σιγουρο οτι θα δουλευει,επισης αν θα πρεπει να αλλαξω τροδοτικο,το δικο του ειναι νομιζω 200w

ευχαριστω εκ των προτερων :-D

Δημοσ.

Θα χανεις την εγγυηση λογικα γιατι θα εχουν βαλει καποιο αυτοκολλητο εκει που ανοιγει ο υπολογιστης, δηλαδη αναμεσα στο πλαινο καπακι και στο πισινο μερος του κουτιου. Ολα τα ετοιμα συστηματα το εχουν αυτο το αυτοκολλητακι. Απο κει και περα, αν θες να πειραξεις τον υπολογιστη σου, πετας το τροφοδοτικο οπως ειναι στη θαλασσα και παιρνεις ενα αλλο αναλογα τα χρηματα που διαθετεις, και παιρνεις και μια αξιοπρεπη καρτουλα γραφικων. Τελειως γενικα αυτα καθως δε λες ουτε τι μητρικη εχει, ουτε ποσα λεφτα διαθετεις.

Δημοσ.

Θα χανεις την εγγυηση λογικα γιατι θα εχουν βαλει καποιο αυτοκολλητο εκει που ανοιγει ο υπολογιστης, δηλαδη αναμεσα στο πλαινο καπακι και στο πισινο μερος του κουτιου. Ολα τα ετοιμα συστηματα το εχουν αυτο το αυτοκολλητακι. Απο κει και περα, αν θες να πειραξεις τον υπολογιστη σου, πετας το τροφοδοτικο οπως ειναι στη θαλασσα και παιρνεις ενα αλλο αναλογα τα χρηματα που διαθετεις, και παιρνεις και μια αξιοπρεπη καρτουλα γραφικων. Τελειως γενικα αυτα καθως δε λες ουτε τι μητρικη εχει, ουτε ποσα λεφτα διαθετεις.

Με συγχωρεις για την παραλειψη, το μονο που βρηκα οσον αφορα την μητρικη ειναι το chipset Intel® H81 Express,μπορω να διαθεσω μεχρι 500 ευρω(καρτα γραφικων,επεξεργαστης,τροφοδοτικο)η χρηση που θελω ειναι ελαφρυ gaming χωρις μεγαλες απαιτησεις,απλα να μπορω να παιξω πχ gta v εστω και σε χαμηλες ρυθμισεις.

Δημοσ.

Μπορεις να μαθεις τι μητρικη φοραει κατεβαζοντας το HwInfo64 που ειναι δωρεαν προγραμμα και να το τρεξεις σε summary-only mode. Κατω αριστερα λεει την μητρικη. Απο κει και περα 500 ευρω δεν τα λες και λιγα, και δε νομιζω να αξιζει να ριξεις τοσα λεφτα σε τετοια βαση. Ποσο εκανε ο υπολογιστης αν επιτρεπεται?

Δημοσ.

Μπορεις να μαθεις τι μητρικη φοραει κατεβαζοντας το HwInfo64 που ειναι δωρεαν προγραμμα και να το τρεξεις σε summary-only mode. Κατω αριστερα λεει την μητρικη. Απο κει και περα 500 ευρω δεν τα λες και λιγα, και δε νομιζω να αξιζει να ριξεις τοσα λεφτα σε τετοια βαση. Ποσο εκανε ο υπολογιστης αν επιτρεπεται?

Μετα απο καθυστεριση λογο ελλειψης ιντερνετ καταφερα να κατεβασω το προγραμμα Η μητρικη μου ειναι Hewlett-Packard 2B34,δεν μπορω να βρω τπτ στο γκουγκλ για αυτη.Το pc το χω παρει 200 ευρω και επειδη εχω σε σκεψεις αρχικα σκεφτομαι να αλλαξω επεξεργαστη χρησιμοποιοντας τα ενσωματωμενα γραφικα και στο μελλον παιρνω μια καρτα,Απλα δεν μπορω να βρω κατι περι συμβατοτητας της μητρικης με cpu.Σκεφτομουνα καποιον i5 δεν ξερω βεβαια αν εκτος απο την μητρικη τον σηκωνει και το τροφοδοτικο μου.

Δημοσ.

Οπως ειπα και στο προηγουμενο μηνυμα μου λοιπον και μετα και την δικη σου απαντηση, σου λεω με σιγουρια οτι ΔΕΝ αξιζει να κανεις 500 ευρω αναβαθμιση σε ενα ετοιμο μηχανημα το οποιο αγορασες 200 ευρω. Αφου διαθετεις τοσα χρηματα, αυτα που θα σου προτεινα εγω ειναι:

1. Τον πουλας οπως ειναι πακετο και οσα βγαλεις τα κολλας στο 500αρι και πας για καινουργιο συστημα (δυσκολο)

2. Κρατας την μνημη ραμ και τον επεξεργαστη (και το κουτι αν θες αλλα λεει οτι ειναι microtower οποτε τρεχα γυρευε) και αγοραζεις καινουργια κομματια και χτιζεις νεο συστημα σε μια h97 μητρικη πχ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...