Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Καλορίζικο το θηρίο, θέλουμε screenshot με θερμοκρασίες λέμε . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feinuper Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 πω καλα η ατυχια μου δεν παιζεται στους amd μπαινει μονο προς τα πανω και με τις hiprofile ram δε χωραει κ πρεπει να βγαλω την μια ram τωρα αναγκαστικα μεχρι να βρω καποια low prof 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Στα σλοτ 2 και 4 αντί για τα 1 και 3 δεν μπαίνουν και οι 2 vengeance ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feinuper Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 οχι γιατι αφου κοιταει προς τα πανω ειναι πιο φαρδια στο πλαι οποτε κοβει και το 1-2 σλοτ αν τις βαλω στο 3-4 θα ειναι σαν να εχω μια ε? λεω να παω να παρω τις g.skill ares τωρα στα μπαμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Πάρε τις savage 2400mhz καλύτερα, τις βάζεις με xmp στα 2400 mhz και τελείωσες. Άσε που αν αργότερα κάνεις oc θα σε βοηθήσουν οι ψηλά χρονισμένες ραμ. Και οι savage είναι low profile σαν τις ares, θα παίζουν κομπλέ με την ereboss . Αξίζουν περισσότερο από τις ares, στα λεφτά τους οι savage 2400mhz είναι άπαιχτες. https://www.skroutz.gr/s/5416044/Kingston-HyperX-Savage-8GB-DDR3-2400MHz-HX324C11SRK2-8.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feinuper Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 θα παω στα κεντρικα του eshop και αν εχεις τις savage θα παρω αυτες αλλιως ares ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μα το θέμα είναι ότι το eshop τις έχει πιο ακριβές , προτίμησε καλύτερα skroutzομάγαζο, είναι το ίδιο αξιόπιστα και σαφώς φθηνότερα. Αν δεν μπορείς ή δεν θες να αγοράσεις από μαγαζί του skroutz, πάρε από το eshop τις ares στα 2400mhz, το ίδιο πράγμα είναι με τις savage, ωστόσο πρότεινα τις savage ως εναλλακτική. http://www.e-shop.gr/ram-gskill-f3-2400c11d-8gab-8gb-2x4gb-ddr3-2400mhz-cl11-ares-dual-channel-kit-p-PER.550763 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feinuper Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 πηρα τις savage τελικα απο eshop 72 γιουρα επιτελους ολα κομπλε αλλα και παλι νιωθω οτι κατι δε παει καλα εδω ειμαι με το που το ανοιξα και εδω 3 λεπτα μετα απο prime Επισης δε καταλαβαινω πως μετραει το overdrive αλλα υγεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Τραγικά υψηλές θερμοκρασίες, κάτι δεν πάει καλά. Για αρχή πήγαινε τον cpu stock στα 4 ghz με κλειστό turbo και άσε το oc στα 4.3 για αργότερα. Κάτι βρωμάει, θα έπρεπε να έχεις καλές θερμοκρασίες. Μήπως δεν έχει πατήσει καλά η ψύκτρα ; Μήπως έβαλες πολλή πάστα ; Βγάλε την ψύκτρα και ξανατοποθέτησε την με ένα μπιζέλι θερμοαγώγιμης πάστας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feinuper Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Τραγικά υψηλές θερμοκρασίες, κάτι δεν πάει καλά. Για αρχή πήγαινε τον cpu stock στα 4 ghz με κλειστό turbo και άσε το oc στα 4.3 για αργότερα. Κάτι βρωμάει, θα έπρεπε να έχεις καλές θερμοκρασίες. Μήπως δεν έχει πατήσει καλά η ψύκτρα ; Μήπως έβαλες πολλή πάστα ; Βγάλε την ψύκτρα και ξανατοποθέτησε την με ένα μπιζέλι θερμοαγώγιμης πάστας. το εκανα 2-3 φορες εβαλα το κλασικο αυτο που λες στο κεντρο την εβαλα να πατησει καλα απο εδω απο εκει κ μετα την σηκωσα να δω πως εχει απλωθει κτλ και ηταν τελειος μια χαρα οπως ειναι σε οσα συστηματα εχω δει ! Λες να φταιει τοσο πολυ η ζεστη που παιζει μεσα στο δωματιο που ειμαι ?Γιατι οντως εχει παρα πολυ ζεστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Τι να σου πω τότε, λογικά κάτι άλλο φταίει αλλά δεν ξέρω τι. Να σε ρωτήσω κάτι που το έχω απορία, πως πήρες τόσο γρήγορα τις μνήμες και από το eshop κιόλας, που μόλις παραγγέλνεις κάτι θέλει 10 χρόνια να έρθει ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feinuper Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Τι να σου πω τότε, λογικά κάτι άλλο φταίει αλλά δεν ξέρω τι. Να σε ρωτήσω κάτι που το έχω απορία, πως πήρες τόσο γρήγορα τις μνήμες και από το eshop κιόλας, που μόλις παραγγέλνεις κάτι θέλει 10 χρόνια να έρθει ; χαχα μενω διπλα στα κεντρικα στο μενιδι πηγα ρωτησα αν εχουν αυτες τις μνημες με τον κωδικο του προιοντος μου ειπαν ναι και μετα απο 5-10 λεπτα ετοιμος λες να εχει κανενα θεμα ο επεξεργαστης ?απο μονος του ή απλα δε θα δουλευε καν ξερω γω αν ηταν τετοιο θεμα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Λογικά φταίει το δωμάτιο που έχεις το pc.Αν έχεις μέσα στο δωμάτιο 30 βαθμούς ας πούμε λογικό να έχεις 45-50 στο pc.Bάλε στο κουτί αν χωράει από πίσω από την μητρική ανεμιστηράκι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Η ψυκτρα σου ειναι super και οι θερμοκρασιες που βλεπεις επηρεαζονται απο τις εξωτερικες θερμοκρασιες που εχουμε!Με τον καιρο να βραζει καλυτερα αστον καλυτερα stock τωρα και απο φθινοπωρο που θα ηρεμησουν και λιγο οι θερμοκρασιες οι κλιματολογικες βρισκεις το sweet spot του επεξεργαστη καθως και θα δεις και τις αντιπροσωπευτικες τιμες θερμοκρασιας του CPU σου που θα ειναι αισθητα καλυτερες!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feinuper Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Λογικά φταίει το δωμάτιο που έχεις το pc.Αν έχεις μέσα στο δωμάτιο 30 βαθμούς ας πούμε λογικό να έχεις 45-50 στο pc.Bάλε στο κουτί αν χωράει από πίσω από την μητρική ανεμιστηράκι Η ψυκτρα σου ειναι super και οι θερμοκρασιες που βλεπεις επηρεαζονται απο τις εξωτερικες θερμοκρασιες που εχουμε!Με τον καιρο να βραζει καλυτερα αστον καλυτερα stock τωρα και απο φθινοπωρο που θα ηρεμησουν και λιγο οι θερμοκρασιες οι κλιματολογικες βρισκεις το sweet spot του επεξεργαστη καθως και θα δεις και τις αντιπροσωπευτικες τιμες θερμοκρασιας του CPU σου που θα ειναι αισθητα καλυτερες!!! Επιτελους εβαλαν aircondition στο δωματιο και το εχω ψυγειο Αλλα εχω μια απορια ! ποιο ειναι το σωστο απο αυτα εδω τα 3 ? γτ εχουν διαφορετικες τιμες σε καποια πραγματα ? Και γιατι στις ram ενω τις εχω στα 2400 που τοσα ειναι μο λεει 866? ευχαριστω Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα