Προς το περιεχόμενο

Amd Fx8350 Overheating

feinuper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως και να έχει παραμένει όμως αρκετά καλή η as5, αν και για μένα καλύτερη είναι η mx-4, γιατί είναι φθηνότερη και είναι και μη ηλεκτρικά αγώγιμη. Καθένας έχει τις προτιμήσεις του, εγώ είναι mx-4 μεριά :P.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

οπως και να εχει ευχαριστω
επισης ΥΠΟΦΕΡΩ πρεπει να ερθει η ψυκτρα οσο πιο γρηγορα γινεται ειμαι στους 68-70 βαθμους με μουσικη firefox και ενα αρχειο 4gb που ηθελα να κανω rar

Δεν πιστεύω να τον έχεις κλοκαρισμένο με την cnps5x έτσι ; Αν τον έχεις στοκ, κλείσε το ρημαδοτούρμπο core, θα παίζεις 5 βαθμούς κάτω τουλάχιστον.

• Like 1

φιλε τι κουτι εχεις εγω με ακριβως ιδιο επεξεργαστη και ψηχτρα παιζω με 30-35 idle και 50-57 σε παιχνιδια με κουτι z11 plus. α και αν μπορεις πες αποτελεσματα με την νεα ψηχτρα 

• Like 1

Δεν πιστεύω να τον έχεις κλοκαρισμένο με την cnps5x έτσι ; Αν τον έχεις στοκ, κλείσε το ρημαδοτούρμπο core, θα παίζεις 5 βαθμούς κάτω τουλάχιστον.

τον ειχα απο 4 στα 4.3 αλλα το εβλεπα οτι δεν πηγαινε το καημενο και τωρα τα γυρισα ολα στα στοκ και τωρα ειναι σε λιγο καλυτερη κατασταση και κανουμε υπομονη μεχρι να ερθει ο φιλος μας ο κουριερ

φιλε τι κουτι εχεις εγω με ακριβως ιδιο επεξεργαστη και ψηχτρα παιζω με 30-35 idle και 50-57 σε παιχνιδια με κουτι z11 plus. α και αν μπορεις πες αποτελεσματα με την νεα ψηχτρα 

εχω το corsair spec-03 φιλε αλλα εχω παρα πολυ ζεστη μεσα στο δωματιο που ειμαι σαν homestudio φαση χωρις air condition και με ενα ανεμιστήρα δεν παλευεται

τον χειμωνα ημουν κ εγω οπως εσυ πανω κατω

ναι μολις ερθει με το καλο θα πω

• Like 1

Feinuper στα 4.4 έχω τον 6600k μου, οι μισοί πυρήνες από έναν οκταπύρηνο fx και σε stress παίζει στους 59, δεν θέλω να σκέφτομαι τι γινόταν με τον 8350 στα 4.3 κιόλας. Για κουτί έχω ένα asus vento ta 863 σαπιοκούτι, με ένα 120αρι να βάζει και ένα 80αρι να βγάζει, σκέψου το κουτί έχει τόσο μάπα airflow που έχω ανοιχτό κουτί καλοκαιριάτικα, τον χειμώνα δεν υπάρχουν διαφορές :D. Μην ξανατολμήσεις oc με το ψίχουλο την cnps5x :P

Feinuper στα 4.4 έχω τον 6600k μου, οι μισοί πυρήνες από έναν οκταπύρηνο fx και σε stress παίζει στους 59, δεν θέλω να σκέφτομαι τι γινόταν με τον 8350 στα 4.3 κιόλας. Για κουτί έχω ένα asus vento ta 863 σαπιοκούτι, με ένα 120αρι να βάζει και ένα 80αρι να βγάζει, σκέψου το κουτί έχει τόσο μάπα airflow που έχω ανοιχτό κουτί καλοκαιριάτικα, τον χειμώνα δεν υπάρχουν διαφορές :D. Μην ξανατολμήσεις oc με το ψίχουλο την cnps5x :P.

Το παλικάρι είπε δεν έχει κλιματιστικό, τι να κάνει. Σορρυ αλλά είναι σπαστικό να διαβάζω εγώ έχω τόσο ή δικιά μου είναι καλύτερη κτλπ. Εάν έχει 33-35c στο δωμάτιο τι μπορεί να κάνει; Επίσης η σύγκριση APU με τον FX είναι άκυρη πέρα για πέρα. Να το πω εδώ μπας και καταλάβουν και οι άλλοι δεν μετράμε απλά θερμοκρασία core εάν θέλουμε να κάνουμε μια σύγκριση αλλά το delta ;) εκεί μπορείς να πεις έχω καλύτερο cooler, καλύτερη πάστα κτλπ κτλπ. Όλα τα άλλα φιλικά πάντα είναι μανάβικα....

• Like 3

Fallen4ngel δεν πάω να συγκρίνω fx με apu μην τρελαθούμε, απλά τονίζω πως αν αυτή η ψύκτρα είναι όχι ότι καλύτερο για έναν τετραπύρηνο piledriver, για έναν οκταπύρηνο piledriver είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα και ειδικά τώρα με την ζέστη που δεν έχει air condition το παλικάρι, είναι κρίμα να ζορίζει τον 8350 ξεπερνώντας το θερμικό όριο των 62 βαθμών κελσίου.  Αυτά επίσης φιλικά για να ξεκαθαρίσω την θέση μου και μην νομίζεις πως λέω ότι νάναι.

fallenangel τι ακριβώς είναι το delta ? το βλέπουμε σε προγράμματα τύπου hw monitor ?

Ειναι η διαφορα θερμοκρασιας. Εαν εχεις θερμοκρασια δωματιου 30 και CPU 50 το delta ειναι 20.

Fallen4ngel δεν πάω να συγκρίνω fx με apu μην τρελαθούμε, απλά τονίζω πως αν αυτή η ψύκτρα είναι όχι ότι καλύτερο για έναν τετραπύρηνο piledriver, για έναν οκταπύρηνο piledriver είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα και ειδικά τώρα με την ζέστη που δεν έχει air condition το παλικάρι, είναι κρίμα να ζορίζει τον 8350 ξεπερνώντας το θερμικό όριο των 62 βαθμών κελσίου.  Αυτά επίσης φιλικά για να ξεκαθαρίσω την θέση μου και μην νομίζεις πως λέω ότι νάναι.

Μαζι σου και εγω για το θεμα της ψυκτρας. Στον γραπτο λογο καμια φορα βγαινουν περιεργα συμπερασματα και ισως ακουστηκε οτι στην λεω, το οποιο φυσικα και δεν ισχυει.

• Like 3

λέει ότι τον έχει στα 2.8ghz, ενώ η default συχνότητα είναι 4.0ghz.

underclock τον έχει κάνει.  :unsure:

θεωρώ λόγο θερμοκρασιών...

Alithine ρώτησα γιατί μου έκανε εντύπωση που είδα στο hw monitor την ένδειξη 4340 mhz στους πυρήνες και νόμισα πως δούλευε ψηλότερα το turbo :D. Στο validation λογικά λέει 2.8 γιατί πολύ απλά όταν έγινε το validate ο cpu δεν είχε κλειδωμένο το ρολόϊ στα 4 ghz αλλά έπαιζε λόγω cnq σε διαφορετικές συχνότητες.

• Like 1

Ειναι η διαφορα θερμοκρασιας. Εαν εχεις θερμοκρασια δωματιου 30 και CPU 50 το delta ειναι 20.

Μαζι σου και εγω για το θεμα της ψυκτρας. Στον γραπτο λογο καμια φορα βγαινουν περιεργα συμπερασματα και ισως ακουστηκε οτι στην λεω, το οποιο φυσικα και δεν ισχυει.

Που εισαι εσυ βρε???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...