Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολα τα παιδια του ινσομνια εχω το συστημα της περιγραφης με μια ψυκτρα Zalman CNPS5X η οποια μολις επιασαν τωρα οι ζεστες και μεσα που στο δωματιο δν εχω aircondition δε κανει ΤΙΠΟΤΑ

σε idle ειμαι οπως στην φωτογραφια οταν ανοιξα assasins creed εκλεισε στους 85-90 βαθμους μετα απο 10 λεπτα
Θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινετε καποια οικονομικη σχετικα και δυνατη ψυκτρα η οποια βεβαια να μην εχει και θεμα με τις hiprof μνημες
Σκεφτομουν την evo 212 αλλα φοβαμαι μη δωσω τσαμπα λεφτα και γλιτωσω 2-3 βαθμους ας πουμε !

Ευχαριστω εκ των προτερων

post-252563-0-88954900-1438111028_thumb.jpg

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

η ψύκτρα που έχεις τώρα είναι...αστεία το λιγότερο για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή.

θες την raijintek ereboss αλλιως την 212.

Εξαρτάται και απο τα πόσα χρήματα δίνεις.

ΜΗΝ δουλεύεις τον FX πάνω απο 80°C ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολα τα παιδια του ινσομνια εχω το συστημα της περιγραφης με μια ψυκτρα Zalman CNPS5X η οποια μολις επιασαν τωρα οι ζεστες και μεσα που στο δωματιο δν εχω aircondition δε κανει ΤΙΠΟΤΑ

σε idle ειμαι οπως στην φωτογραφια οταν ανοιξα assasins creed εκλεισε στους 85-90 βαθμους μετα απο 10 λεπτα

Θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινετε καποια οικονομικη σχετικα και δυνατη ψυκτρα η οποια βεβαια να μην εχει και θεμα με τις hiprof μνημες

Σκεφτομουν την evo 212 αλλα φοβαμαι μη δωσω τσαμπα λεφτα και γλιτωσω 2-3 βαθμους ας πουμε !

Ευχαριστω εκ των προτερων

Πριν μπεις σε εξοδα μηπως πρεπει να δοκιμασεις πρωτα να αλλαξεις παστα?

Δημοσ.

Hitman μου φαίνεται πως δεν ξέρεις τι παίζει μιας και δεν έχεις την συγκεκριμένη ψύκτρα. Τώρα καλοκαιριάτικα με τις ζέστες με τον a8 6600k στα 4.4 με 1.344v και τα ενσωματωμένα γραφικά στα 1013 mhz τα οποία ως γνωστόν θερμαίνουν επιπλέον τον cpu τουλάχιστον 15 βαθμούς κελσίου τώρα καλοκαίρι, χτυπάω 65 βαθμούς όταν παίζω bf4 multiplayer στο οποίο ο cpu χτυπάει 90-98% usage και το όριο είναι οι 72 βαθμοί για τον a8 6600k. Καταλαβαίνεις πως μια τέτοια ψύκτρα είναι ψίχουλο μπροστά στην 212 evo και την ereboss. Feinuper πήγαινε με χίλια στην ereboss, είναι καλύτερη από την evo και παίζουν και στα ίδια χρήματα. Τον fx όχι πάνω από 80, πάνω από 62 δεν πρέπει να τον δουλεύεις μιας και είναι το μέγιστο ασφαλές όριο από την amd. Με την ereboss και στα 4.4 θα είσαι κομπλέ, είναι αστέρι στα λεφτά της.

• Like 2
Δημοσ.

ευχαριστω ολους για τις απαντησεις οσο για την ερωτηση αν τα εχω κουμπωσει καλα σιγουρα ναι γτ κ εγω αυτο νομιζα και την ξεκουμπωσα 3 φορες αλλα δεν αλλαξε τιποτα
οποτε παω για την ereboss με μια παστα artic silver που απο οτι εχω ακουσει ειναι απο τις καλυτερες και θα ειμαι κομπλε ?

σκεφτομουν και την ιδεα της υδροψυξης στα ιδια λεφτα αλλα νομιζω οτι αν ειναι να παω για υδροψυξη καλυτεραν παω σε μια corsair h100 παρα σε κατι φθηνο (seidon)

Επισης αν ειναι να ανεβω μεχρι τα 40-50 ευρο και υπαρχει κατι καλυτερο στο θεμα αποτελεσματος ειμαι μια χαρα αν πουμε οτι το 50 ειναι το max δηλαδη

Δημοσ.

Τελος μηπως με την ereboss και τις hiprofile ram εχω θεμα ?

γιατι απο οτι διαβασα σου κοβει το πρωτο ram slot σε περιπτωση hi-profile :shock:

Δημοσ.

Δεν ξέρω μήπως μπορεί να μπεί ο ανεμιστήρας απο την πίσω μεριά και δεν σου επηρεάζει τις μνήμες. Περίμενε κάποιον αλλο να απαντήσει

για πάστα PK-3 η MX-4 καλύτερα.

η AS5 τα έχει φάει τα ψωμιά της.

Δημοσ.

Feinuper μην πέσεις στην παγίδα της h100i :P, έχει παλιώσει σαν υδρόψυξη. Υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις στα λεφτά της h100i, ας πούμε η nepton 280l που είναι top στα λεφτά της και καλύτερη από h110i gtx. Υπάρχει και η φθηνότερη nepton 240m που και αυτή πάλι είναι καλύτερη από h100i. Τώρα με τις high profile, τι καταλαβαίνετε όλοι με τις high profile πια :D, είναι εμπόδιο για τις μεγάλες ψύκτρες. Αν βάλει τον ανεμιστήρα από πίσω χρηστάρα θα δουλεύει pull η ψύκτρα και θα έχει χειρότερες επιδόσεις από ότι να δουλεύει push. Ορίστε και τα λινκς να δεις τι παίζει από aio υδροψύξεις :

http://www.skroutz.gr/s/4361879/CoolerMaster-Nepton-280L.html?keyphrase=nepton+280l

http://www.skroutz.gr/s/5720549/CoolerMaster-Nepton-240M.html

Δημοσ.

<p>Feinuper μην πέσεις στην παγίδα της h100i :P, έχει παλιώσει σαν υδρόψυξη. Υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις στα λεφτά της h100i, ας πούμε η nepton 280l που είναι top στα λεφτά της και καλύτερη από h110i gtx. Υπάρχει και η φθηνότερη nepton 240m που και αυτή πάλι είναι καλύτερη από h100i. Τώρα με τις high profile, τι καταλαβαίνετε όλοι με τις high profile πια :D, είναι εμπόδιο για τις μεγάλες ψύκτρες. Αν βάλει τον ανεμιστήρα από πίσω χρηστάρα θα δουλεύει pull η ψύκτρα και θα έχει χειρότερες επιδόσεις από ότι να δουλεύει push. Ορίστε και τα λινκς να δεις τι παίζει από aio υδροψύξεις :</p>

<p> </p>

<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.skroutz.gr/s/4361879/CoolerMaster-Nepton-280L.html?keyphrase=nepton+280l'>http://www.skroutz.gr/s/4361879/CoolerMaster-Nepton-280L.html?keyphrase=nepton+280l</a></p>

<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.skroutz.gr/s/5720549/CoolerMaster-Nepton-240M.html'>http://www.skroutz.gr/s/5720549/CoolerMaster-Nepton-240M.html</a></p>

Ωραια ναι καταλαβα οι υδροψυξεις ανεβαινουν πολυ ομως λες να παω για την ereboss και ισως καποια στιγμη που θ ειναι να κανω αναβαθμιση στις ram να το γυρισω σε low profile?

Δημοσ.

Κοίτα να δεις, με τις vengeance τις ψηλές θα έχεις μικρό θέμα, ακόμα και αν πας τις μνήμες στα σλοτ 2 και 4, δηλαδή το θέμα θα είναι πως η ψύκτρα της πρώτης ραμ θα κόβει λίγο την ροή αέρα του ανεμιστήρα, δηλαδή λίγο πιο κάτω από την μέση του ανεμιστήρα θα είναι μπροστά η ψύκτρα της ραμ και όσο να είναι θα εμποδίζει ελαφρά τον ανεμιστήρα να ρουφήξει αέρα. Κατά τα άλλα δεν θα έχεις θέμα όμως, οι επιδόσεις θέλουν θυσίες όταν έχεις high profile ram :D. Πήγαινε ereboss και θα είσαι boss από θερμοκρασίες.

• Like 1
Δημοσ.

Από την στιγμή που θα είσαι εντάξει οι low profile είναι πεταμένα λεφτά, όταν πραγματικά χρειαστείς κάτι παραπάνω από 8gb πας σε low profile αφού βέβαια πουλήσεις τις υπάρχουσες.

• Like 1
Δημοσ.

Από την στιγμή που θα είσαι εντάξει οι low profile είναι πεταμένα λεφτά, όταν πραγματικά χρειαστείς κάτι παραπάνω από 8gb πας σε low profile αφού βέβαια πουλήσεις τις υπάρχουσες.

ναι αυτο εννουσα και εγω γιατι σιγουρα καποια στιγμη θα το παω στα 16 εκτος και αν δε χρειαστουν οι low p αν απλα συνεχισω σε dual channel οποτε μια χαρα παραγγειλα την ereboss μαζι με την artic silver 5 εχω και την pk-3 αλλα μου φαινεται αρκετα μετρια οποτε ειπα να τα δωσω μια και καλη

Δημοσ.

ναι αυτο εννουσα και εγω γιατι σιγουρα καποια στιγμη θα το παω στα 16 εκτος και αν δε χρειαστουν οι low p αν απλα συνεχισω σε dual channel οποτε μια χαρα παραγγειλα την ereboss μαζι με την artic silver 5 εχω και την pk-3 αλλα μου φαινεται αρκετα μετρια οποτε ειπα να τα δωσω μια και καλη

Για το bold.

Σε όσους την έχω τοποθετήσει έχω δει πολύ καλύτερες θερμοκρασίες σε σχέση με την AS5.

Στο σύστημα της υπογραφής ΔΕΝ την εχω δοκιμάσει γιατί απο μόνη της η ψύκτρα έχει ΜΧ-4 τοποθετημένο.

Φυσικά και δεν σε αναγκάζω να αγοράσεις την ΡΚ-3, αλλα αν ψάξεις για thermal paste tests κλπ θα δεις πόσο κάτω είναι η AS5 συγκριτικά με αυτές που αναφέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...