xristina_k Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Αγόρασα ένα IPHONE 6 PLUS 16GB SILVER. Η παραγγελία καταχωρήθηκε μέσω του site ote.gr και εξοφλήθηκε με πιστωτική κάρτα. Το πόσο ήταν 687 ευρώ εφάπαξ. Μου δόθηκε με μήνυμα μέσω του site ένας κωδικός παραγγελίας και ένα email το οποίο απλά ενημέρωνε ότι χρεώθηκα 687 ευρώ και τίποτα άλλο. Χωρίς κάποια περαιτέρω πληροφορία! Την επόμενη μέρα έλαβα κλήση από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του ΟΤΕ (1388) όπου μου ζητήθηκε να επιβεβαιώσω την παραγγελία και ενημερώθηκα ότι θα παραλάβω στις 24/7/2015 μέσω της υπηρεσίας των ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ 16:00 μμ-19:00. Συγκεκριμένα η υπάλληλος στο τηλέφωνο με ρώτησε αν θα βρίσκομαι σπίτι να το παραλάβω η ίδια, την διαβεβαίωσα και έληξε η συνομιλία μας. Χωρίς περαιτέρω ενημέρωση και ενώ περίμενα μάταια το δέμα την Παρασκευή, τηλεφώνησα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του ΟΤΕ μετά τις 19:00 μμ. της ίδιας ημέρας θέλοντας να ενημερωθώ για το που βρίσκεται η παραγγελία μου. Η υπάλληλος που απάντησε με ρώτησε το Α.Φ.Μ. και μου είπε ότι δεν βλέπει καμιά παραγγελία καταχωρημένη. Όταν ενοχλημένη της απάντησα ότι η παραγγελία έχει ήδη εξοφληθεί μέσα της πιστωτικής μου κάρτας, εισπράττοντας το ποσό των 687 ευρώ η απάντησή της ήταν ότι δεν φαίνεται στο δικό τους σύστημα και να απευθυνθώ στο site είτε στην υπηρεσία call me back είτε στο chat online.Συνομιλώ με 2 διαφορετικά άτομα τα οποία φυσικά και δεν με ενημέρωσαν για το που βρίσκεται η παραγγελία μου παρά μόνο ότι θα προωθήσουν το αίτημά μου για έλεγχο. Από τις 24/7/2015 μέχρι και τις 28/7/2015 η εταιρία ΟΤΕ δεν μπορεί να μου απαντήσει στην πιο απλή ερώτηση που βρίσκεται το προϊόν το οποίο έχω πληρώσει και πότε (και ΑΝ)θα το παραλάβω. Στις 28/7/2015 ενημέρωσα υπάλληλο του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών ότι θα κινηθώ νομικά αν δεν με καλούσαν μέσα σε 1 ώρα να μου απαντήσουν για το τι γίνεται με την παραγγελία μου, τηλεφώνημα που δεν έλαβα ποτέ
AETOLOFITIS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 παρε ενα τηλ στην τραπεζα σου να μαθεις ακριβως απο ποιον εγινε η χρεωση. 1
xristina_k Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 τίποτα παιδιά έστειλα εξώδικο το πρωί κ ακόμη δεν με ενημερώνουν! Sent from my iPhone using Insomnia
The Lord K. Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ποοο μεγάλο μπλέξιμο! Καλά ξεμπερδέματα και ενημέρωσε μας για την εξέλιξη!
xristina_k Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Με κάλεσαν πριν 1 ώρα αφού είχα στείλει εξώδικο ότι η παραγγελία ακυρώθηκε (πράγμα το οποίο εγώ δεν θα το μάθαινα ποτέ,γιατί τι είναι άλλωστε 687 ευρώ ;!) γιατί (και εδώ έρχεται το πιο κουλό) η τιμή λέει ήταν λάθος ενώ το προϊον ήταν σε προσφορά και θα μου ξεχρεωθεί το ποσό σε 2 εργάσιμες μέρες,την παρασκευή δηλαδή.Θα παω την παρασκευή στην τράπεζα να βεβαιωθώ ότι θα ξεχρεωθώ τα λεφτά και για ό,τι νεότερο θα ενημερώσω 2
ice25 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Απαίτησε το κινητό για την κοροϊδία και την ταλαιπωρία σου
xristina_k Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Απαίτησε το κινητό για την κοροϊδία και την ταλαιπωρία σου Περιμένω αύριο να δω τι θα γίνει.Μου έχουν πει ότι μέχρι αύριο θα έχει ξεχρεωθεί το ποσό απ'την πιστωτική μου....Περιμένω να δω. Και μου είπε εφόσον ξεχρεωθεί αν θέλω να πάω να παραλάβω την συσκευή στην ίδια τιμή από το κατάστημα οτε της περιοχής μου και να πληρώσω όπως θέλω. Ας ξεχρεωθεί πρώτα το πόσο με το καλό όμως...αν δεν το δω με τα μάτια μετά από τόσα δεν πιστεύω τίποτα
Fulgore Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Κανονικα επρεπε να σου εκαναν και εκπτωση για την πατατα που πηγαν να κανουν.
xristina_k Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Κανονικα επρεπε να σου εκαναν και εκπτωση για την πατατα που πηγαν να κανουν. κανονικα....εδω δεν μου απαντούσαν για το τι γίνεται.μόνο αφού τους πήγε το εξώδικο
vdeseris Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Τρελη προσφορα που ευτυχως την ακυρωσαν γιατι θα εμπαιναν μεσα.... https://www.skroutz.gr/s/5307730/Apple-iPhone-6-16GB.html
xristina_k Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Τρελη προσφορα που ευτυχως την ακυρωσαν γιατι θα εμπαιναν μεσα.... https://www.skroutz.gr/s/5307730/Apple-iPhone-6-16GB.html το plus ήταν όχι το απλό 6αρι
vdeseris Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 το plus ήταν όχι το απλό 6αρι My bad τοτε...
Fulgore Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Και το 6Plus πριν 1.5 μηνα περιπου σε αυτα τα χρηματα επαιζε παντως https://www.skroutz.gr/s/5308163/Apple-iPhone-6-Plus-16GB.html
xristina_k Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 My bad τοτε... Οπως και να'χει μολις ξεχρεωθει το ποσο θα παω να το παρω φυσικα,αφου μου το αφηνουν στα ιδια λεφτα της προσφορας που τελικα μου είπαν ότι δεν είναι προσφορά αλλά τέλος πάντων....Τους έχει τσούξει που αμαυρώνεται το όνομα του ομίλου,μου το είπε και ο ίδιος ο υπάλληλος στο τηλ.Τρέχουν και δεν φτάνουν.Αφού θέλουν να κινείσαι νομικά για να βρεις το δίκιο σου,δεν πειράζει Και το 6Plus πριν 1.5 μηνα περιπου σε αυτα τα χρηματα επαιζε παντως https://www.skroutz.gr/s/5308163/Apple-iPhone-6-Plus-16GB.html Μα το ξέρω,οι τιμές έκαναν μπαμ προς τα πάνω μόλις έγινε το capital control.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα