Προς το περιεχόμενο

Meizu MX4 vs LG G3 32GB vs SAMSUNG GALAXY A7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν λες καλύτερο το G3 φαντάζομαι ότι εννοείς ότι είναι καλύτερο σε όλα το οποίο όμως σαφέστατα και δεν είναι αλήθεια καθώς το ΜΧ4 έχει αρκετά χαρακτηριστικά που είναι πολύ πάνω και πολύ μπροστά από το G3. Τα έχω ήδη γράψει, ας τα δει και ας κάνει την επιλογή του. 

Αυτο δεν ισχυει εδω και καιρο παρα μονο στα διαφορα τεχνολογικα Forum οπου ο κοσμος κοντραρεται με τα Specs μεταξυ τους.

Στα χαρτια πχ το Iphone επρεπε να ειναι πιο αργο απο τις περισσοτερες Android συσκευες με βαση Specs οπως επισης και απο πλευρας καμερας αλλα η πραγματικοτητα αλλα δειχνει. Μια απο τα ιδια και στην αναλυση οθονης κλπ.

Το ιδιο συμβαινει πχ και στα Android οι φωτογραφιες του G3 πχ ειναι καλυτερες απο αυτες του Z2 παρολο που στα χαρτια το Z2 εχει καλυτερη καμερα.

Απολαυστε τα κινητα που εχετε και αφηστε ολα τα υπολοιπα γιατι σε λιγο καιρο βλεπω τον κοσμο να λεει οτι το κινητο του ειναι καλυτερο γιατι πιανει μεγαλυτερο Score στο Antutu.....

• Like 1
Δημοσ.

Καπου εδω σε εχασα... Κανενα σχεδόν κινητό δεν ειναι καλύτερο σε όλα απο ενα αλλο, ουτε καν ενα galaxy s6 από ενα nokia 3210.

Με κατι τετοια φαίνεται ποσο αντικειμενικα κρινει ενας κάτοχος του mx4 το g3....

Αυτό το πράγμα το κάνεις συνέχεια και πρέπει να το σταματήσεις. Καταλαβαίνεις πολύ καλά τι γράφω, βλάκας δεν είσαι, τώρα γιατί αποφάσισες να το γυρίσεις έτσι δεν ξέρω...μάλλον εσύ ξέρεις. Ειδικά το τελευταίο κομμάτι του ποστ είναι μάλλον τρικυμία εν κρανίο. 

Για πες και εμάς που δεν "ξέρουμε" από G3...πως ακριβώς είναι καλύτερο; Κριτήρια; Θέλω; Αυτά παίζουν ή απλά θα πετάς κουβέντες "είναι καλύτερο" χωρίς να έχεις ιδέα για την δεύτερη συσκευή για την οποία μιλάς; 

Δημοσ.

Αυτό το πράγμα το κάνεις συνέχεια και πρέπει να το σταματήσεις. Καταλαβαίνεις πολύ καλά τι γράφω, βλάκας δεν είσαι, τώρα γιατί αποφάσισες να το γυρίσεις έτσι δεν ξέρω...μάλλον εσύ ξέρεις. Ειδικά το τελευταίο κομμάτι του ποστ είναι μάλλον τρικυμία εν κρανίο. 

Για πες και εμάς που δεν "ξέρουμε" από G3...πως ακριβώς είναι καλύτερο; Κριτήρια; Θέλω; Αυτά παίζουν ή απλά θα πετάς κουβέντες "είναι καλύτερο" χωρίς να έχεις ιδέα για την δεύτερη συσκευή για την οποία μιλάς; 

Μεγαλυτερη οθονη κι αναλυση(αν και αυτο ειναι και το μειον του ταυτοχρονα στην μπαταρια),3gb ram,αποσπωμενη μπαταρια,ραδιοφωνο,υποστηριξη,εγγυηση,micro sd,ois στην καμερα κι αν δεν κανω λαθος καλυτερο chipset καρτας γραφικων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεγαλυτερη οθονη κι αναλυση(αν και αυτο ειναι και το μειον του ταυτοχρονα στην μπαταρια),3gb ram,αποσπωμενη μπαταρια,ραδιοφωνο,υποστηριξη,εγγυηση,micro sd,ois στην καμερα κι αν δεν κανω λαθος καλυτερο chipset καρτας γραφικων.

Εκτος της μεγαλυτερης οθονη, το lg g3 εχει κ μικροτερο πλατος που βοηθαει στο καλυτερο κρατημα.

Στο mx4 εχεις κ μικροτερη οθονη κ λιγο χειροτερο κρατημα λογω οτι ειναι πλατυτερο.

Εδω βεβαια διαβασαμε οτι ειναι στα θετικα του ΜΧ4 το "καλυτερο κρατημα"..

Μεχρι κ το GPS ειναι στα θετικα του , ενω η συγκριση ειναι με το gps του lg g3...

-----------------------------------------------------

Κατι ελεγες για τρικυμια εν κρανιω:

Οταν λες καλύτερο το G3 φαντάζομαι ότι εννοείς ότι είναι καλύτερο σε όλα...

Απο εδω κ περα συμφωνα με εσενα, οταν καποιος λεει οτι κατι ειναι καλυτερο , τοτε σημαινει οτι ειναι "καλυτερο σε ολα" .

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Δεν θα μπω στο flamewar που έχει ξεκινήσει, αλλά θα απαντήσω καρφί στον Ts.

Από τις τρεις επιλογές που έχεις θέσει, κανένα από τα τηλέφωνα δεν αποτελεί εξαιρετική επιλογή.

Από τη μία έχεις το g3, το οποίο φοράει ένα πολύ δυνατό soc, αλλά η ανάλυση της οθόνης έχει μεγάλη επιπτωση στην απόδοση του.

Το mx4 πολύ όμορφο, στιβαρό, αλλά φοράει ένα mediatek soc το οποίο στο θέμα GPU είναι για πέταμα... Ειδικά αν αναλογιστεις τι άλλο αγοράζεις στα ίδια λεφτά.

Το α7, από την άλλη, πολύ αξιόλογο τηλέφωνο αλλά πολύ ακριβό για τα χαρακτηριστικά του. Αποτελεί Mid range συσκευή στην ουσία, αλλά η τιμή του πλησιάζει η και ξεπερνάει περσινες ναυαρχίδες.

• Like 1
Δημοσ.

Καθόλου υπερκοστολογημενη δεν είναι οταν περιλαμβανει ΦΠΑ, το οποιο αν δεν φοροδιαφυγεις(πχ το φερεις με κουριερ απο Κινα για να έρθει σε 3-5 μερες) θα ηταν 65€, δηλαδη από Κινα με ΦΠΑ είναι 345€ με μιση εγγυηση κ οχι τοπικη.

Μια χαρά είναι η τιμή του Γερμανου.

Το ποιος λεει μπαρουφες φαίνεται απο το οτι πιστεύεις οτι αν μη κοβωντας αυτος αποδειξη (γλυτωνοντας δηλαδη 23% που θα έπρεπε να δωσει στο κράτος) θα μπει ο μαγαζορας μεσα αν σου κανει μια μικρότερη έκπτωση απο το ποσο που κέρδισε (λογω μη αποδοσης ΦΠΑ).

Απλα μαθηματικα ειναι. Αν σε δυσκολευουν, ισως να καταφυγεις στην κοινη λογικη: δεν εχεις ακουσει ποτε τον διάλογο "αφησε το μου χαμηλοτερα χωρις αποδειξη"; Ειναι δυστυχως ή ευτυχώς μια πραγματικότητα που υπάρχει στο ελληνικό εμπόριο.

Τελος, μιλας για κατι κατω απο 40€, ενω το κινητό κοστίζει 200+€.

Φοροδιαφυγη είναι, οπως φοροδιαφυγη είναι να το παρεις με αποδειξη πολυ χαμηλοτερης αξιαςαπο skroutzoμαγαζο.

Για αυτο λεω να συγκρινουμε και στις 2 περιπτωσεις τιμες χωρις ΦΠΑ ή με ΦΠΑ.

Κλαίω απλά.

Δημοσ.

Εκτος της μεγαλυτερης οθονη, το lg g3 εχει κ μικροτερο πλατος που βοηθαει στο καλυτερο κρατημα.

Στο mx4 εχεις κ μικροτερη οθονη κ λιγο χειροτερο κρατημα λογω οτι ειναι πλατυτερο.

Εδω βεβαια διαβασαμε οτι ειναι στα θετικα του ΜΧ4 το "καλυτερο κρατημα"..

Μεχρι κ το GPS ειναι στα θετικα του , ενω η συγκριση ειναι με το gps του lg g3...

Δεν θυμάμαι που και πότε είπα για καλύτερο κράτημα στο ΜΧ4, είπα για άψογο κράτημα. Και το Lumia 930 έχει μικρότερες διαστάσεις από το LG G3 αλλά σίγουρα δεν έχει καλύτερο κράτημα από αυτό. Το design παίζει ρόλο και το ΜΧ4 έχει κορυφαίο design και συνεπώς κράτημα.

Και ναι, το GPS του είναι γρηγορότερο από του G3, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το λογισμικό αλλά το GPS του ΜΧ4 είναι πραγματικά αστραπιαίο και κλειδώνει αμέσως τη θέση σου. Από εκεί και πέρα τα θετικά και τα υπέρ και τα κατά της συσκευής τα έχω ήδη παραθέσει.

Οχι τίποτε άλλο αλλά αφού λες ότι είναι καλύτερο σε όλα το G3 ας σου κάνω μερικές ερωτήσεις:

- Εχει τετραγωνοποιημένη οθόνη;

- Η ποιότητα του πάνελ πως είναι συγκριτικά με τα υπόλοιπα κορυφαία πάνελ (συμπεριλαμβανομένου του ΜΧ4);

- Από θερμοκρασίες και συμπεριφορά με ανεβαζμένες θερμοκρασίες πως είναι;

- Ποια η ποιότητα κατασκευής του; Αρμόζει σε μια συσκευή 300+ ευρώ;

- Ο ήχος του πως είναι; Τι hardware και software ήχου έχει; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...