Προς το περιεχόμενο

Meizu MX4 vs LG G3 32GB vs SAMSUNG GALAXY A7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνεις σε παρακαλώ έναν κόπο να διαβάσεις το πρώτο μου ποστ; Αφού δεν το έκανες, γιατί απάντησες σε αυτό;

Σε ποιο σαιτ εξωτειρκού το είδες 420;

Και όχι, δεν κάθομαι να ξαναναλύσω τα θετικά και αρνητικά αγοράς από Κίνα, σε κάθε τόπικ αυτό κάνουμε και καταντάει κουραστικό.

Ειναι ενα κινητο με χειροτερες επιδοσεις κ καμερα απο ενα lg g3 των 320€. Εχει επισης προηγουμενο λειτουργικο κ εχει κ το προβλημα(κ στο software και στο κρατημα) με την περιεργη αναλογια οθονης.

Οποτε πρεπει να ερθει σε τιμη αρκετα φθηνοτερη των 320€ του lg g3. Αν μαλιστα προστεθουν κ τ αλλα αρνητικα λογω οτι προτεινετε την αγορα του απο την Κινα(με δυσκολη -μεγαλη αναμονη κ κοστος σε περίπτωση βλαβης- κ μικρη εγγυηση, αναμονη να σου ερθει, χωρις ΦΠΑ), πρεπει να ερθει ακομα φθηνοτερα για να αξιζει.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι ενα κινητο με χειροτερες επιδοσεις κ καμερα απο ενα lg g3 των 320€. Υστερει επισης στο software κ εχει κ το προβλημα(κ στο software και στο κρατημα) με την περιεργη αναλογια οθονης.

Οποτε πρεπει να ερθει σε τιμη αρκετα φθηνοτερη των 320€ του lg g3. Αν μαλιστα προστεθουν κ τ αλλα αρνητικα λογω οτι προτεινετε την αγορα του απο την Κινα(με δυσκολη -μεγαλη αναμονη κ κοστος σε περίπτωση βλαβης- κ μικρη εγγυηση, αναμονη να σου ερθει, χωρις ΦΠΑ), πρεπει να ερθει ακομα φθηνοτερα για να αξιζει.

Πού το στηρίζεις αυτό;

Έχει άλλα πολλά θετικά.

Η αναμονή μπορεί να είναι και 1 βδομάδα, (στο σκρούτζ είναι μια δυο μέρες φαντάσου εκτος απροόπτου αν είναι ετοιμοπαράδοτο), το χωρίς ΦΠΑ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι αρνητικό, το κόστος σε περίπτωση βλάβης είναι περί τα 7€.

Κάτι άλλο;

Δημοσ.

Πού το στηρίζεις αυτό;

Έχει άλλα πολλά θετικά.

Η αναμονή μπορεί να είναι και 1 βδομάδα, (στο σκρούτζ είναι μια δυο μέρες φαντάσου εκτος απροόπτου αν είναι ετοιμοπαράδοτο), το χωρίς ΦΠΑ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι αρνητικό, το κόστος σε περίπτωση βλάβης είναι περί τα 7€.

Κάτι άλλο;

Μονος σου τα λες. Πχ κοστος σε περίπτωση βλαβης. Φυσικα δεν αναφερουμε το χρόνο αναμονης σε περίπτωση βλαβης.

Στην lg δεν χρειάζεται καν να το πας στο service, έρχεται κ στο παιρνει με πληρωμενο κουριερ απο το σπιτι σου.

Συν οτι εχει 2 χρόνια εγγυηση αντι για 1 ταλαιπωρίας.

Οσο για τις επιδόσεις, δες real life επιδοσεις, δες επιδόσεις browser, δες browsermark ή δες επιδοσεις gpu.

Το χωρίς ΦΠΑ είναι αρνητικό γιατι το συγκρινεις με ενα κινητο με ΦΠΑ. Χωρίς ΦΠΑ η τιμή του lg g3 είναι ακόμα χαμηλότερη.

Δημοσ.

Ειναι ενα κινητο με χειροτερες επιδοσεις κ καμερα απο ενα lg g3 των 320€. Εχει επισης προηγουμενο λειτουργικο κ εχει κ το προβλημα(κ στο software και στο κρατημα) με την περιεργη αναλογια οθονης.

συγνώμη φίλε μου αλλά έχεις δει τιμές ή λες οτι σου κατέβει?359 έχει το mx4 απο το γερμανο με εγγύηση και απο  379 ξεκινάει το lg,και lollipop έχει πάρει το mx4,οσο για τις real life επιδόσεις τα είχα και τα δυο,το mx4 ήταν ποιο smooth απο το g3

Δημοσ.

συγνώμη φίλε μου αλλά έχεις δει τιμές ή λες οτι σου κατέβει?359 έχει το mx4 απο το γερμανο με εγγύηση και απο 379 ξεκινάει το lg,και lollipop έχει πάρει το mx4,οσο για τις real life επιδόσεις τα είχα και τα δυο,το mx4 ήταν ποιο smooth απο το g3

320€ ξεκιναει το lg g3.

Για το γερμανο κ τα 359€ του mx4 δεν το ήξερα, πολυ καλυτερα απο τα 420€ που νόμιζα.

Κ παλι ομως ακριβοτερο απο τα 320€ του καλύτερου lg g3.

Δημοσ.

320€ ξεκιναει το lg g3.

Για το γερμανο κ τα 359€ του mx4 δεν το ήξερα, πολυ καλυτερα απο τα 420€ που νόμιζα.

το g3 του τίτλου είναι το 32αρι που ξεκινάει απο τα 379 

• Like 1
Δημοσ.

Μονος σου τα λες. Πχ κοστος σε περίπτωση βλαβης. Φυσικα δεν αναφερουμε το χρόνο αναμονης σε περίπτωση βλαβης.

Στην lg δεν χρειάζεται καν να το πας στο service, έρχεται κ στο παιρνει με πληρωμενο κουριερ απο το σπιτι σου.

Συν οτι εχει 2 χρόνια εγγυηση αντι για 1 ταλαιπωρίας.

Οσο για τις επιδόσεις, δες real life επιδοσεις, δες επιδόσεις browser, δες browsermark ή δες επιδοσεις gpu.

Το χωρίς ΦΠΑ είναι αρνητικό γιατι το συγκρινεις με ενα κινητο με ΦΠΑ. Χωρίς ΦΠΑ η τιμή του lg g3 είναι ακόμα χαμηλότερη.

Τι λέω μόνος μου αγαπητέ; Διευκρίνισα το περί κόστους βλάβης, και ότι αυτό είναι ενα υποτυπώδες και ευτελές ποσό. Κάποιος αμαθής εάν διάβαζε το σχόλιο σου θα συμπέραινε ότι ομιλούμε για ένα ποσό γιγάντιο. Ενώ αυτό είναι μόλις 7 ευρώ!!!. Όσο για την εγγύηση, και εγώ τέτοια έλεγα μέχρι που συνειδητοποίησα ότι ΠΟΤΕ δεν έχω κρατήσει κινητό πάνω από 1-1,5 χρόνο. Ή τα έπαιζε, ή το χάριζα, ή είχα επιδότηση και έπαιρνα καλύτερο, ή ήταν ασύμφορο να επισκευαστεί.

Όσο για τις επιδόσεις, το meizu είναι πολύ μα πολύ μα παρα παρα πολύ πιο smooth από το g3 που πετάει lags. Ειδικά στο 2GB, που δεν κατάλαβα γιατί βάζεις στην κουβέντα όταν ο TS αναφέρεται στο 3άρι. Τέλος, η αυτονομία του είναι μακράν καλύτερη. Τα περί ΦΠΑ είναι ανοησίες, σημασία έχει η τελική τιμή που το αγοράζει ο καταναλωτής. Τι πάει να πει αρνητικό; Αδικία δλδ; Στο νηπιαγωγείο ήμαστε;

Ο,τι σε συμφέρει παίρνεις!

• Like 2
Δημοσ.

εσυ δλδ θα επαιρνες ενα απο τα αλλα 2 αναμεσα σε αυτες τις 3 επιλογες;

Εγώ έχω ήδη το MX4 10 μήνες τώρα. Από εκεί και πέρα οι λόγοι που το επέλεξα πάνω από το G3 τότε ήταν λόγοι αισθητικοί, ποιοτικοί και μουσικοί. Γι αυτό λέω ότι το κάθε τηλέφωνο έχει τα υπέρ και τα κατά του και πρέπει να διαλέξεις βάση αυτών. Το Samsung θα το απέφευγα τελείως καθώς δεν έχει τίποτα που να προσφέρει. 

Το πρόβλημα είναι ότι στο Ελλάντα το ΜΧ4 πρέπει να το πάρεις μόνο από Γερμανό καθώς είναι λογικότερη η τιμή του (νομίζω 340 ευρώ για την 32GB έκδοση) η οποία τιμή όμως είναι υπερκοστολογημένη αρκετά σε σχέση με το πόσο έχει από Κίνα (γύρω στα 280). Εχεις όμως τοπική εγγύηση οπότε οκ. 

MX4: 

+ Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και πανέμορφο με πανεύκολο κράτημα και πραγματικά φοβερή οθόνη. Σίγουρα από τις καλύτερες οθόνες που θα δεις και θα δουλέψεις στην αγορά. 

+ Το FLYME UI έχει πραγματικά απλές και πρακτικές δυνατότητες και είναι πίτα φορτωμένο με gestures, θα ξεχάσεις τι σημαίνει πλήκτρο με τη συσκευή. 

+ Είναι πραγματικά σφαιράτο σε όλα, χειρότερο σε παιχνίδια από G3 αλλά δεν είναι σίγουρα άσχημο στο κομμάτι αυτό. 

+ Οι mediatek έχουν κακή φήμη για το GPS αλλά εδώ δεν το βλέπεις αυτό. Μακράν το πιο γρήγορο και εύστοχο GPS που έχω από όλες τις συσκευές μου. 

+ Είναι όνειρο για μουσικόφιλους. Πατάει κάτω τα i-phone και τα HTC one του κόσμου σε ότι αφορά την ποιότητα του ήχου (με ακουστικά φυσικά) και στην Ελληνική αγορά αν θες hi-fi smartphone Μόνο το ΜΧ4 και το MX4 pro μπορούν να στο προσφέρουν αυτό. 

+ Φοβερή κάμερα αν σου αρέσει να παίζεις με manual ρυθμίσεις.  

- Το UI σίγουρα πρέπει να το μάθεις πριν αρχίσεις να το εκτιμάς καθώς δεν έχει πλήκτρα και όλα τα κάνεις με κινήσεις. 

- Η κάμερα είναι μέτρια στο αυτόματο. 

- Δεν έχει υποδοχή για SD, ράδιο, NFC και αφαιρούμενη μπαταρία. 

- Ανεβάζει θερμοκρασίες όταν το ζορίζεις αλλά χωρίς να γίνεται ενοχλητικό. 

Για το G3 έχουν ήδη ειπωθεί τα υπέρ και τα κατά του. Διαλέγεις και παίρνεις αυτό που σε βολεύει περισσότερο. 

Η κάμερα σίγουρα δεν είναι χειρότερη. Μπορεί να μην έχει OIS αλλά οι φωτογραφίες που μπορείς να βγάλεις με το ΜΧ4 είναι ποιοτικά πολύ πάνω από αυτές του G3. Εκεί που θα συμφωνήσω είναι στην ταχύτητα λήψης και στο πόσο καλά λειτουργεί στο αυτόματο Mode όπου το G3 σίγουρα υπερτερεί. 

Κατά τα άλλα ούτε στο κράτημα αλλά ούτε και στο software υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Υπήρχε κάποιο θέμα με ορισμένες εφαρμογές όταν κυκλοφόρησε πρώτη φορά αλλά όλα λύθηκαν από το τρίτο firmware update και έπειτα. Πλέον υπάρχει κανονικότατα υποστήριξη για την ανάλυση από όλες τις μεγάλες εφαρμογές. Μέχρι και εντελώς πειρατικές εφαρμογές λειτουργούν κανονικά με την ανάλυση αυτή. 

Το προηγούμενο λειτουργικό το αφήνω ασχολίαστο γιατί αφενώς τρέχουμε lollipop και αφετέρου το ίδιο το Flyme UI έχει ήδη ένα κάρο δυνατότητες που ΘΑ έρθουν με την έκδοση android M και τα έχουν παρουσιάσει ως "features"....άρα εμείς που τα έχουμε από τώρα δεν θεωρώ ότι έχουμε...προηγούμενο λειτουργικό. 

Για το θέμα της τιμής που είναι το πρόβλημα; Το Skroutz έχει κλέφτες που το κοστολογούν στα 420 ευρώ τη στιγμή που ο Γερμανός το έχει σε 32GB έκδοση γύρω στα 340. Μια χαρά τιμή για τέτοια συσκευή η οποία έχει πολλά υπέρ που δεν έχουν άλλες συσκευές σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Το θέμα είναι αν αυτά τα υπέρ καλύπτουν τα θέλω και τα γούστα του OP. 

• Like 1
Δημοσ.

Σαν κατοχος ενος LG G3 32gb δηλωνω ευχαριστημενος εκτος απο την αυτονομια.

Για να το κανω καπως αξιοπρεπες αναγκαστικα να του βαλω αλλη ρομ,αλλον κερνελ(με αυτον τον τροπο ελυσα και το θεμα με τις υψηλες θερμοκρασιες),να φλασαρω μοντ για να ριξει λιγο τα Hz της οθονης,εβαλα xposed για να εχω greenify,ampify και smart network.Ξηλωσα και καποιες εφαρμογες.

Ολα αυτα για να φτανω 4-5 ωρες οθονη,ετσι ωστε να μπορω να βγαζω την μερα μου.

Σε αυτο τον τομεα το κινητο ειναι κακο.

Λιγο καλυτερο το Α7 σε μπαταρια κι επειδη ειχα το alpha το θεωρω πολυ καλη επιλογη.

Για το meizu δεν εχω αποψη αλλα δυσκολα θα εδινα τοσα λεφτα για Κινεζο.Ασε που ειναι σαν αντιγραφη του iphone 3gs.Κατα τα αλλα επειδη το εχει φιλος ειναι πολυ καλο ακομα και στην καμερα του.Αν ειχε ois θα την θεωρουσα καλυτερη την καμερα του Κινεζου.

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα αποκλειστικα εμφανισης. Ειναι θεμα features, APIs , βελτιωσεων κλπ.

Πχ τα notifications ειναι μακραν καλυτερα κ λιγοτερο ενοχλητικα απο οτι σε kit kat.

Επισης, μπορω να εχω βαλει κωδικο κλειδωματος στο κινητο, αλλα να μην μου τον ζηταει οσο το ειχα στην τσεπη μου κ το βγαζω, γιατι καταλαβαινε οτι ηταν πανω μου κ ετσι δεν ειναι σε αλλουνου τα χερια.

Εχει μεγαλυτερη αυτονομια οταν ειναι idle λογω βελτιωσεων στο λειτουργικο.

Εχει πολυ καλυτερο κ ταχυτερο face unlock αν χρησιμοποιεις αυτην την λειτουργια για ξεκλειδωμα.

Ειναι πολυ πιο εξυπνο οταν συνδεεσαι σε wifi που τελικως δεν εχει internet access(πχ ζηταει login σε webpage κλπ): μεχρι να αποκτησει internet access στο wifi συνεχιζεις να εχεις προσβαση στο internet απο τα data σου.

Δουλευει το ok google(πχ για να δω τι καιρο θα εχει αυριο ή για να βαλω ενα ξυπνητηρι) με κλειστη οθονη κ χωρις καν να ακουμπησω/ξεκλειδωσω το κινητο οταν φορτιζει. Πολυ πρακτικο για οταν εισαι ξαπλωμενος ή οδηγεις για να παρεις πληροφοριες χωρις να απασχολεις τα χερια σου.

Εχει guest mode για να δινω το κινητο να παιζει ο αλλος.

Και πολλα αλλα που δεν ξερω. Δεν ειναι αισθητικο το θεμα.

παω πασο τοτε,,,

Δημοσ.

Τι λέω μόνος μου αγαπητέ; Διευκρίνισα το περί κόστους βλάβης, και ότι αυτό είναι ενα υποτυπώδες και ευτελές ποσό. Κάποιος αμαθής εάν διάβαζε το σχόλιο σου θα συμπέραινε ότι ομιλούμε για ένα ποσό γιγάντιο. Ενώ αυτό είναι μόλις 7 ευρώ!!!. Όσο για την εγγύηση, και εγώ τέτοια έλεγα μέχρι που συνειδητοποίησα ότι ΠΟΤΕ δεν έχω κρατήσει κινητό πάνω από 1-1,5 χρόνο. Ή τα έπαιζε, ή το χάριζα, ή είχα επιδότηση και έπαιρνα καλύτερο, ή ήταν ασύμφορο να επισκευαστεί.

Όσο για τις επιδόσεις, το meizu είναι πολύ μα πολύ μα παρα παρα πολύ πιο smooth από το g3 που πετάει lags. Ειδικά στο 2GB, που δεν κατάλαβα γιατί βάζεις στην κουβέντα όταν ο TS αναφέρεται στο 3άρι. Τέλος, η αυτονομία του είναι μακράν καλύτερη. Τα περί ΦΠΑ είναι ανοησίες, σημασία έχει η τελική τιμή που το αγοράζει ο καταναλωτής. Τι πάει να πει αρνητικό; Αδικία δλδ; Στο νηπιαγωγείο ήμαστε;

Ο,τι σε συμφέρει παίρνεις!

Εσυ θεωρεις ευτελες το ποσο για τυχόν επισκευη, αλλα δεν σε ενοχλει η μεγαλη αναμονη για να πηγαινοερθει Κινα(1 μηνα και συνήθως σε περίπτωση βλαβης) ουτε σε ενοχλει η διαδικασία του να το αποστελλεις(η lg έρχεται δωρεάν σπιτι σου κ το παραλαμβανει κ το επιστρεφει εντος μερικων ημερων).

Για τις επιδόσεις :

Κ το nexus 4 είναι smooth, αλλα ειναι πιο αργο απο το lg g3 ή το meizu mx4.

Οπότε μιλωντας για επιδόσεις, το meizu υστερεί σε browsing κ σε gpu.

Για το ΦΠΑ, δεν είναι θεμα αδικιας, είναι οτι ο καταναλωτής μπορεί να το αγορασει φθηνότερα απο την χαμηλοτερη τιμη στο skroutz αν θελει να φοροδιαφυγει κ να αποφυγει το ΦΠΑ.(οπως θα φοροδιαφυγει αν το παρει απο Κινα κ θα βαλει απλο ταχυδρομείο ελπιζοντας να μην του βαλουν τελωνειο κλπ)

Προσωπικα, ξερω περιπτωσεις που skroutzoμαγαζα κοβουν μικροτερες αποδειξεις κ σου κανουν εκπτωση μερος ή σχεδόν ολόκληρο το ΦΠΑ αν το ζητησεις.

Μην συγκρινουμε λοιπόν τιμες χωρις ΦΠΑ με τιμες με ΦΠΑ.

Τελος, ενδιαφέρον εχει οτι λες οτι δεν σε νοιαζει η 2ετης εγγυηση, επειδη δεν κρατας κινητο πανω απο 1-1.5 χρονο(αρχικα δεν είναι ολοι ετσι, η μειοψηφία εχει κινητο 1 ετους) κ πολλες φορες δεν το κρατας γιατι "τα επαιζε" ή "ηταν ασυμφορο να επισκευαστει".

Για αυτο ακριβως προτιμαμε 2ετη εγγυηση :

Γιατι πολλες βλαβες που μπορουν να βγουν στο 2ο χρονο θα καλυφθουν από την εγγύηση κ ετσι δεννθα σε νοιζει αν θα είναι ασυμφορο να επισκευαστει.

Δημοσ.

Εσυ θεωρεις ευτελες το ποσο για τυχόν επισκευη, αλλα δεν σε ενοχλει η μεγαλη αναμονη για να πηγαινοερθει Κινα(1 μηνα και συνήθως σε περίπτωση βλαβης) ουτε σε ενοχλει η διαδικασία του να το αποστελλεις(η lg έρχεται δωρεάν σπιτι σου κ το παραλαμβανει κ το επιστρεφει εντος μερικων ημερων).

Για τις επιδόσεις :

Κ το nexus 4 είναι smooth, αλλα ειναι πιο αργο απο το lg g3 ή το meizu mx4.

Οπότε μιλωντας για επιδόσεις, το meizu υστερεί σε browsing κ σε gpu.

Για το ΦΠΑ, δεν είναι θεμα αδικιας, είναι οτι ο καταναλωτής μπορεί να το αγορασει φθηνότερα απο την χαμηλοτερη τιμη στο skroutz αν θελει να φοροδιαφυγει κ να αποφυγει το ΦΠΑ.(οπως θα φοροδιαφυγει αν το παρει απο Κινα κ θα βαλει απλο ταχυδρομείο ελπιζοντας να μην του βαλουν τελωνειο κλπ)

Προσωπικα, ξερω περιπτωσεις που skroutzoμαγαζα κοβουν μικροτερες αποδειξεις κ σου κανουν εκπτωση μερος ή σχεδόν ολόκληρο το ΦΠΑ αν το ζητησεις.

Μην συγκρινουμε λοιπόν τιμες χωρις ΦΠΑ με τιμες με ΦΠΑ.

Αυτά είναι τα αρνητικά (ΌΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ), ως αντίτιμο του θετικού για να υπάρχει ισσοροπία. Το θετικό είναι πάνω απο προφανές:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΛΕΦΤΑ.

Τώρα, όσο για τον κινδυνο να περάσεις τελωνείο είναι από μηδαμινός έως πρακτικά αδύνατος. Τέλος, αν σου κάνουν έκπτωση έστω και 15% αντί να κόψουν απόδειξη 23% μπήκαν μέσα μέχρι τα μπούνια, οπότε μάλλον μπαρούφες μου λες.

Οπότε μη συγκρίνουμε μήλα με πατάτες και βάζουμε λογιστικές, παράνομες και μουλωχτές έννοιες στη μέση γιατί δε σε παίρνει.

Τέλος, η παρανομία του δέματος από εξωτερικό δηλωμένο ως δώρο ή κόστους υποτίθεται κάτω απο 40 ευρώ έχει απο-ποινικοποιηθεί, καθώς πρακτικά είναι μια νόμιμη απάτη. Καλώς ή κακώς τώρα δεν ξέρω, πάντως έτσι είναι.

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι στο Ελλάντα το ΜΧ4 πρέπει να το πάρεις μόνο από Γερμανό καθώς είναι λογικότερη η τιμή του (νομίζω 340 ευρώ για την 32GB έκδοση) η οποία τιμή όμως είναι υπερκοστολογημένη αρκετά σε σχέση με το πόσο έχει από Κίνα (γύρω στα 280). Εχεις όμως τοπική εγγύηση οπότε οκ.

Καθόλου υπερκοστολογημενη δεν είναι οταν περιλαμβανει ΦΠΑ, το οποιο αν δεν φοροδιαφυγεις(πχ το φερεις με κουριερ απο Κινα για να έρθει σε 3-5 μερες) θα ηταν 65€, δηλαδη από Κινα με ΦΠΑ είναι 345€ με μιση εγγυηση κ οχι τοπικη.

Μια χαρά είναι η τιμή του Γερμανου.

Τώρα, όσο για τον κινδυνο να περάσεις τελωνείο είναι από μηδαμινός έως πρακτικά αδύνατος. Τέλος, αν σου κάνουν έκπτωση έστω και 15% αντί να κόψουν απόδειξη 23% μπήκαν μέσα μέχρι τα μπούνια, οπότε μάλλον μπαρούφες μου λες.[/color][/size]

Οπότε μη συγκρίνουμε μήλα με πατάτες και βάζουμε λογιστικές, παράνομες και μουλωχτές έννοιες στη μέση γιατί δε σε παίρνει.

Τέλος, η παρανομία του δέματος από εξωτερικό δηλωμένο ως δώρο ή κόστους υποτίθεται κάτω απο 40 ευρώ έχει απο-ποινικοποιηθεί, καθώς πρακτικά είναι μια νόμιμη απάτη. Καλώς ή κακώς τώρα δεν ξέρω, πάντως έτσι είναι.

Το ποιος λεει μπαρουφες φαίνεται απο το οτι πιστεύεις οτι αν μη κοβωντας αυτος αποδειξη (γλυτωνοντας δηλαδη 23% που θα έπρεπε να δωσει στο κράτος) θα μπει ο μαγαζορας μεσα αν σου κανει μια μικρότερη έκπτωση απο το ποσο που κέρδισε (λογω μη αποδοσης ΦΠΑ).

Απλα μαθηματικα ειναι. Αν σε δυσκολευουν, ισως να καταφυγεις στην κοινη λογικη: δεν εχεις ακουσει ποτε τον διάλογο "αφησε το μου χαμηλοτερα χωρις αποδειξη"; Ειναι δυστυχως ή ευτυχώς μια πραγματικότητα που υπάρχει στο ελληνικό εμπόριο.

Τελος, μιλας για κατι κατω απο 40€, ενω το κινητό κοστίζει 200+€.

Φοροδιαφυγη είναι, οπως φοροδιαφυγη είναι να το παρεις με αποδειξη πολυ χαμηλοτερης αξιαςαπο skroutzoμαγαζο.

Για αυτο λεω να συγκρινουμε και στις 2 περιπτωσεις τιμες χωρις ΦΠΑ ή με ΦΠΑ.

Δημοσ.

Οταν λες καλύτερο το G3 φαντάζομαι ότι εννοείς ότι είναι καλύτερο σε όλα το οποίο όμως σαφέστατα και δεν είναι αλήθεια καθώς το ΜΧ4 έχει αρκετά χαρακτηριστικά που είναι πολύ πάνω και πολύ μπροστά από το G3. Τα έχω ήδη γράψει, ας τα δει και ας κάνει την επιλογή του. 

Δημοσ.

Οταν λες καλύτερο το G3 φαντάζομαι ότι εννοείς ότι είναι καλύτερο σε όλα ....

Καπου εδω σε εχασα... Κανενα σχεδόν κινητό δεν ειναι καλύτερο σε όλα απο ενα αλλο, ουτε καν ενα galaxy s6 από ενα nokia 3210.

Με κατι τετοια φαίνεται ποσο αντικειμενικα κρινει ενας κάτοχος του mx4 το g3....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...